35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Pewnie, ja tez dzieci do wyra targałam.... ale tak od 6 miechów spały same, mi ta wersja pasowała. Znam 4 latka co pije z butli i śpi z matką, a ojciec na kanapie.... masakra moim zdaniem. Pewne nawyki trudno wyeliminować im dziecko starsze.
Ja tam chlopa z wyra nie wywalaøam co mial sie wysypiac jak ja nie moglam ??
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja slyszalam od niejednej kobitki ,ze czesc chlopow nie za bardzo toleruje dziecie w wyrku...
Dziobak, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:EE my mamy big size wyrko
Ja tam chlopa z wyra nie wywalaøam co mial sie wysypiac jak ja nie moglam ??
Ja też mam duże, ale sypialnia jest nasza, za dużo zainwestowałam w wyra dla dzieci i mają w nich spać!
Reni, paszczakin, Zofia8, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzizas, przeczytalam wlasnie na norweskim forum. Pisze matka 1,5 rocznej dziewczynki z prosba o polecenie jakichs fajnych zabawek, bo coreczka sie chyba uzaleznila od Ipada i nie bawi sie niczym innym. Masakra.
chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
czy mi się wydaje czy zaczynasz się przypierdalać?
tak się składa, że zwierzaki nie piłują ryja 24 na dobę, bo mamusia przyzwyczaiła do spania na sobie
zwierzakowi można powiedzieć, że ma zejść albo nie wchodzić i tego nie robi
a z przyzwyczajonym, wrzeszczącym na okrągło dzieckiem już tak wesoło nie ma
Polar dla mnie możecie karmić swoje dziecko piersią na jego weselu i spać z nim nawet podczas jego nocy poślubnej
Wasza sprawa i w sumie mam to w dupie
SolarPolar wrote:Wlasnie ale Morek i Reniek z psami i kotami w jednym lozku spia - Reniek pisala ze nawet pod ta sama koldra! Ale zeby dzieciak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:09
mamatrojki80, paszczakin, moremi, Simba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dzizas, przeczytalam wlasnie na norweskim forum. Pisze matka 1,5 rocznej dziewczynki z prosba o polecenie jakichs fajnych zabawek, bo coreczka sie chyba uzaleznila od Ipada i nie bawi sie niczym innym. Masakra.
chruszczow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje bachorki maja łóżko piętrowe (na dole podwójny materac, u góry 90 cm), kupione na wypadek gdyby męża córa miała nocować (nie nocuje ale wyro jest), Ola ma wyro 140x200, Jasiek ma swoje z Ikei takie dziecięce białe.... i ja mam im jeszcze swoje łóżko udostępniać
i to całej trójce żeby nikt się wyalienowany nie poczuł
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Niuta- jakaś dziwna ta Twoja ginka.
W zasadzie dalej nie wiesz na czym stoisz.
A z gwiazdy głupia cipa!
Musze cos uważać na kobiety kierowców, nie tak dawno by mnie jedna rozjechała na pasach, dzis to...kapturnica, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Moje bachorki maja łóżko piętrowe (na dole podwójny materac, u góry 90 cm), kupione na wypadek gdyby męża córa miała nocować (nie nocuje ale wyro jest), Ola ma wyro 140x200, Jasiek ma swoje z Ikei takie dziecięce białe.... i ja mam im jeszcze swoje łóżko udostępniać
i to całej trójce żeby nikt się wyalienowany nie poczuł
mamatrojki80, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nigdy nie ocenialam matek co kladly dzieciory do spania osobno od urodzenia.Bo co mi do tego ?? Napewno odpadal im problem z ciasnota w lozku eheheh
No wlasnie Reni jak spal ze mna to zero placzu od 21 do 6 rano mialam spokoj i zdrowy sen. Zero stresu w ciagu dnia. wszystko jest kwestia prob i bledow - sama zobaczysz jak mu jest dobrze i w jakich sytuacjach dobrze spi. Wsluchasz sie w potrzeby dziecka i bedziesz postepowala tak aby mu bylo dobrze. Ja nie mam nic przeciwko spaniu zwierzat w tym samym lozku ale swojemu nie pozwalam bo nie chce misie codziennie poscieli zmieniac a nie kapie go wieczorem po spacerze. -
Natka_79 wrote:Tez mam dwóch i dwie karty ciazy
Kapta ma fajnie bo jej gin NFZ nie boi sie użyć usg....
Ostatnio mial na sobie tylko bialy kitelek na napy , bez koszulki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:19
Luna76, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ja nie wiem co ty masz za cipsko a nie ginke.Moj gin na nfz za kazdym razem zaglada a prenatalne i polowkowe po 20,30 minut robi
Jebnij ja o kant stolu i zmien p[izde bo szkoda twoich nerwow.Moze jej sprzetu kurwa szkoda ,ze sie zuzywawizyta to zaeszecstrss i wole sie juz stresować raz w miesiącu ale za to miec pewność ze zobaczę sobie młode na usg
kapturnica lubi tę wiadomość