35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No Wacia dochodiz do siebie .Nie ma drenikow w brzuniu cos jej przez umysl przemykaja slowa ,ze jest dobrze (slowa lekarza , ale nie ejst pewna bo byla zacpana ) Jak bedzie sie widziala ze swoim ginem to poda wiecej infogretka wrote:Co9 tam z ta Wacią ? Rzecznik zajmuje sie pierdołami- okna i tak za chwile deszcz zachlapie!
Aasiula, gretka, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, paszczakin, gosia7122, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyHello! Czekam na wynik bety, będzie ok 14.00
Generalnie u mnie ok
Aasiula, nick nieaktualny, gretka, SolarPolar, Reni, Iwone, Zofia8, chruszczow, BISCA, efcia, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, gosia7122, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak zrobilam delikatnie udalo sie ej zwinacAasiula wrote:Kapta ,pytalam o golabki zrobilas z tej mlodej ?
aa i kiedy masz to USG jeszcze jedno ? potwierdzajace dzadra
A to 4D to mam za 2tyg 12tego maja
Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam!
Nie daję rady nadrobić.
Idę dzisiaj do domu!
Czuję się o niebo lepiej niz poprzednio.
I najważniejsze: UDAŁO SIĘ!!!!
Gin pieje z zachwytu!
Pęka z dumy! Pokazywał mi zdjęcia z operacji. Od środka wyglądam równie pięknie jak na zewnątrz!
Pozdrawiam!
nick nieaktualny, Aasiula, ola_35, nick nieaktualny, SolarPolar, kapturnica, gretka, Reni, chruszczow, Zofia8, Elfik, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, paszczakin, Niuta, Magdala, caffe, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, gosia7122, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i pieknie. Wracasz do gry!macduska wrote:Witam!
Nie daję rady nadrobić.
Idę dzisiaj do domu!
Gin pieje z zachwytu!
Pęka z dumy! Pokazywał mi zdjęcia z operacji. Od środka wyglądam równie pięknie jak na zewnątrz!
Pozdrawiam!
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam!
Nie daję rady nadrobić.
Idę dzisiaj do domu!
Gin pieje z zachwytu!
Pozdrawiam!
to Super !!!kiedy strartujesz?
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny