35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra nie bajeruj napewno idziesz skontrolowac czy fura nadal na podjezdzie stoiDziobak wrote:Ale afera na calego. Eh, ide do wyra.
Milego dlugiego weekendu panienki.caffe, malgos741, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dzięki
szczegółów (waga i wzrost) dowiem się na wizycie 12 maja.
On potrafi sporo zjeść, całe szczęście, ze spala wszystko, bo inaczej to niezły pulpet byłby z niego.
W zasadzie to je wszystko, co mu wetknę do dzioba.Ostatnio jadł zupę szczawiowącaffe, anna maria, Simba, Aasiula, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wykapana mamusia...jej też co do dziuba się wetknie - to je....i spala wszystko...
Bozia3, megan8, anna maria, Simba, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, kkisia, moremi, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aaaaa wiem.
Dzisiaj twixy skonczyly 4 miesiace.
Mam aplikacje bobovity, ze mozna zaczac wprowadzac nowe pokarmy. Otworzylam sloiczek z marchewka (bede gotowac jak sie rozkreca) i myslalam ze tylko sprobuja po lyzeczce i wypluja, a oni caly sloik wcyndolili i poprawili mlekiemDobrze to?
mamatrojki80, anna maria, caffe, malgos741, Aasiula, Bozia3, Mega, Sabina, kkisia, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, mama78, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Aaaaa wiem.
Mam aplikacje bobovity, ze mozna zaczac wprowadzac nowe pokarmy. Otworzylam sloiczek z marchewka (bede gotowac jak sie rozkreca) i myslalam ze tylko sprobuja po lyzeczce i wypluja, a oni caly sloik wcyndolili i poprawili mlekiemDobrze to?
Kup podobne do mojego ustrojstwo do gotowania na parze, marchewke zrobisz w 5 minut.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 22:47
anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Aaaaa wiem.
Dobrze, nawet bardzo.
anna maria, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ale Maja apetytSimba wrote:Aaaaa wiem.
caffe, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aż mi żal nas dziś wszystkich - kobity....Każda się stara, jak potrafi - chce być dobrą matką i robi wszystko najlepiej, jak potrafi. Każda broni swojego zdania i pozycji - bo to jest równoznaczne z potwierdzeniem - że działa dobrze - dla swojego dziecka....Dlatego inne zdanie tak drażni...
Żyły se wypruwamy, a potem to to jedno z drugim pójdzie w świat i w dupie będzie miało - czy jadło ze słoiczka czy nie i z kim spało.....Aasiula, Iwone, kapturnica, anna maria, Mega, Sabina, macduska, kkisia, Simba, moremi, Zofia8, caffe, BISCA, Elfik, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aż mi żal nas dziś wszystkich - kobity....Każda się stara, jak potrafi - chce być dobrą matką i robi wszystko najlepiej, jak potrafi. Każda broni swojego zdania i pozycji - bo to jest równoznaczne z potwierdzeniem - że działa dobrze - dla swojego dziecka....Dlatego inne zdanie tak drażni...
Żyły se wypruwamy, a potem to to jedno z drugim pójdzie w świat i w dupie będzie miało - czy jadło ze słoiczka czy nie i z kim spało.....Bozia3, anna maria, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość