35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Hera, pisałaś, ze chcesz się dorobić takiej fury jak Dziobak... weź podlicz swoje należności z tytułu: chuj nie matka
caffe, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Dziobak wrote:Dzis bylo gorzej. Bylo o wyrze.
Dziobak, Simba, caffe lubią tę wiadomość
MartaDidi wrote:Wiem, dla mnie nocnik ma symboliczne, strategiczne i ch..j wi jakie znaczenie.. Jedna wysadza inna nie, jedna wczesniej, druga pozniej... fizjologia z filozofia, panie tego...
Milego dlugiego weekendu panienki.MartaDidi, BISCA lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Wiem, dla mnie nocnik ma symboliczne, strategiczne i ch..j wi jakie znaczenie.. Jedna wysadza inna nie, jedna wczesniej, druga pozniej... fizjologia z filozofia, panie tego...
Moim zdaniem karmienie cycem
Od tego sa wszystkie problemy swiata i okolic. Kain i Abel, Wilk i Zajac, o Kubusiu nie wspomne.caffe, MartaDidi, malgos741, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ta panda mi się spodobała
A ta duża Panda może kiedyś wpadnie, dawno jej nie byłocaffe, Simba lubią tę wiadomość
Dziewczyny spadam... Pralka wyprała i do mnie dzwoni... Dobrej nocki... Te laski, ktore wiedza o czym pisze, to zdecydowalam sie na to osocze i bede je robic od czerwca, takze trzymajcie kciuki za powodzenie mojego przedsięwzięcia...A te, ktore nie wiedza- tym bardzie trzymajta kciukasy!
caffe, mamatrojki80, Simba, megan8, malgos741, anna maria, Aasiula, Magdala, Mega, macduska, kkisia, moremi, Zofia8, BISCA, Parka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Simba wrote:Powiem Ci caffe ze z Szymka kawal chlopa jak na 11 miesiecy
szczegółów (waga i wzrost) dowiem się na wizycie 12 maja.
On potrafi sporo zjeść, całe szczęście, ze spala wszystko, bo inaczej to niezły pulpet byłby z niego.
W zasadzie to je wszystko, co mu wetknę do dzioba.Ostatnio jadł zupę szczawiowąMartaDidi, mamatrojki80, megan8, anna maria, Simba, Mega, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Dziewczyny spadam... Pralka wyprała i do mnie dzwoni... Dobrej nocki... Te laski, ktore wiedza o czym pisze, to zdecydowalam sie na to osocze i bede je robic od czerwca, takze trzymajcie kciuki za powodzenie mojego przedsięwzięcia...A te, ktore nie wiedza- tym bardzie trzymajta kciukasy!
anna maria, Simba, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość