35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Zosia. Chyba dobrze. Z tym, ze obudzilam sie wyjatkowo wczesnie i mysle, ze podswiadomie zaczynam stresowac.
Czekam na telefon z laboratorium jak na wyrok hihi.
Zaraz sobie znajde jakies zajecie, zeby czas szybciej zlecial.
U nas pada. Wyjatkowo pochmurnie jak na 1 maj.efcia, moremi, Mega, dorbie, MartaDidi, macduska, kkisia, Zofia8, paszczakin, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki Zosia. Chyba dobrze. Z tym, ze obudzilam sie wyjatkowo wczesnie i mysle, ze podswiadomie zaczynam stresowac.
Czekam na telefon z laboratorium jak na wyrok hihi.
Zaraz sobie znajde jakies zajecie, zeby czas szybciej zlecial.
U nas pada. Wyjatkowo pochmurnie jak na 1 maj.
Bedzie dobrze, nie stresuj sie - wie, wiem, łatwo sie gadaefcia, macduska, BISCA, kkisia, caffe, Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien maj dobry.
Bisca jak ja Ci zazdroszcze tego stresu. Dawaj. Biore stres i blizniaki.
Bedzie wszystko dobrze.BISCA, malgos741, efcia, kkisia, caffe, Zofia8, chruszczow, Simba, Arwena, Mega, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Witam w Swieto Pracy- od rana zapieprzam w domu, jak na Swieto Pracy przystalo...Ide kąpać Yorka... Oj bedzie sie zaraz dzialo...BISCA bedzie git...
efcia, Simba, Mega, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Mega wrote:A kiedy maja dzwonić?
Bedzie dobrze, nie stresuj sie - wie, wiem, łatwo sie gada
Dzieki Megan
Maja dzwonic dzisiaj. Nie wiem o jakiej porze.
Kurwa mam stresa. Koncze kawe i ide polatac na miotleanna maria, macduska, malgos741, efcia, kkisia, caffe, Zofia8, paszczakin, Simba, Sabina, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Witam w Swieto Pracy- od rana zapieprzam w domu, jak na Swieto Pracy przystalo...Ide kąpać Yorka... Oj bedzie sie zaraz dzialo...BISCA bedzie git...
Marta, liczysz sie z tym, ze York moze przestac smierdziec po tej operacji ?MartaDidi, Bozia3, kkisia, caffe, moremi, Mega, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny