35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwonili.
Mamy 7 zarodkow. Slownie : siedem. Na 8 jajek, to niezle chyba.
Transfer jutro o 11H
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki za kciuki moje kochane babole.
efcia, macduska, Zofia8, chruszczow, paszczakin, Heretyczka, Parka, anna maria, Iwone, SolarPolar, ania.g, gretka, moremi, caffe, Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, MartaDidi, Simba, Magdala, Elfik, megan8, mama78, Arwena, Sabina, Mega, gosia7122, Aasiula, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam z rana. Jak się wczoraj po przyjeździe kropnęłam na kanapę to się dzisiaj na niej obudziłam.
I chyba zaraz idę dalej spać.
Miłego dnia!
Wylaz zza krat!Zofia8, BISCA, efcia, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzwonili.
Mamy 7 zarodkow. Slownie : siedem. Na 8 jajek, to niezle chyba.
Transfer jutro o 11H
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki za kciuki moje kochane babole.
No chyba, że się jednak zdecydujecie na twixy czy triplexy
BISCA, anna maria, efcia, moremi, Simba, Arwena, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Pieknie kochana! Ale macie skuteczność, będziesz je potem rodzic do 50-tki
No chyba, że się jednak zdecydujecie na twixy czy triplexy
No way
Pojedynczo. Na razie jest umowa na 2 ale skoro tyle zarodkow .....Parka, efcia, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, Simba, Zofia8, Arwena, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas sie zaczyn dzisiaj Schützenfest co tydzien w innej wiosce czy miasteczku ,faceci maszeruja w mundurach gra orkiestra ,strzelaja do ptaka z drewna ,zabawa do rana ,piwo ,frytki i gril.Pojdziemy dzisiaj z Helka zobaczyc na zabawie nie zostaniemy bo zaloba
.Hera a u Ciebie w tez cos takiego jest ?
Simba, Magdala, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dorbie, spisz w pracy ?!
anna maria, Heretyczka, moremi, ComeToMeBaby, Parka, macduska, Iwone, efcia, BISCA, Mega, gosia7122, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość