35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwonili.
Mamy 7 zarodkow. Slownie : siedem. Na 8 jajek, to niezle chyba.
Transfer jutro o 11H
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki za kciuki moje kochane babole
.
efcia, macduska, Zofia8, chruszczow, paszczakin, Heretyczka, Parka, anna maria, Iwone, SolarPolar, ania.g, gretka, moremi, caffe, Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, MartaDidi, Simba, Magdala, Elfik, megan8, mama78, Arwena, Sabina, Mega, gosia7122, Aasiula, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam z rana. Jak się wczoraj po przyjeździe kropnęłam na kanapę to się dzisiaj na niej obudziłam.
I chyba zaraz idę dalej spać.
Miłego dnia!
Wylaz zza krat!
Zofia8, BISCA, efcia, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Pieknie kochana! Ale macie skuteczność, będziesz je potem rodzic do 50-tkiBISCA wrote:Dzwonili.
Mamy 7 zarodkow. Slownie : siedem. Na 8 jajek, to niezle chyba.
Transfer jutro o 11H
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieki za kciuki moje kochane babole
.
No chyba, że się jednak zdecydujecie na twixy czy triplexy
BISCA, anna maria, efcia, moremi, Simba, Arwena, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Pieknie kochana! Ale macie skuteczność, będziesz je potem rodzic do 50-tki
No chyba, że się jednak zdecydujecie na twixy czy triplexy 
No way
Pojedynczo. Na razie jest umowa na 2 ale skoro tyle zarodkow .....
Parka, efcia, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, Simba, Zofia8, Arwena, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas sie zaczyn dzisiaj Schützenfest co tydzien w innej wiosce czy miasteczku ,faceci maszeruja w mundurach gra orkiestra ,strzelaja do ptaka z drewna ,zabawa do rana ,piwo ,frytki i gril.Pojdziemy dzisiaj z Helka zobaczyc na zabawie nie zostaniemy bo zaloba
.Hera a u Ciebie w tez cos takiego jest ?
Simba, Magdala, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo, a co myślisz, ze lekarz na dyzurze na baczność 24h. Też jestesmy ludźmi. Mamy łóżkaBISCA wrote:Dorbie, spisz w pracy ?!

anna maria, Heretyczka, moremi, ComeToMeBaby, Parka, macduska, Iwone, efcia, BISCA, Mega, gosia7122, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Muszę się przenieść do kompa. Cierpliwosci.