35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Duska wszystko ok ?BISCA wrote:Dokladnie hihi
Jak sie czujesz Wacia ?
Dziękuję. Raczej tak.
Czuję się o niebo lepiej niż poprzednio i fizycznie i psychicznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:43
malgos741, efcia, BISCA, MartaDidi, kkisia, anna maria, caffe, gretka, Zofia8, Parka, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina, Mega, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się kawką
ale mam lenia, szkoda że pogoda byle jaka...
Jadę dziś po auto do mechaniora i znów bulę ... mam nadzieję że koniec napraw bo pójdę z torbami
Bisca siedzisz jak na szpilkach ... trzymam kciuki... sama bym się miotała żeby nie myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:44
efcia, MartaDidi, kkisia, anna maria, gretka, Simba, Arwena, Sabina, Mega, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
BISCA wrote:Marta, liczysz sie z tym, ze York moze przestac smierdziec po tej operacji ?
macduska, kkisia, anna maria, caffe, BISCA, moremi, Simba, Magdala, Elfik, Arwena, Sabina, Mega, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
macduska wrote:Dziękuję. Raczej tak.
Czuję się o niebo lepiej niż poprzednio i fizycznie i psychicznie.macduska, anna maria, BISCA, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Zjadłam słoik musztardy łyżeczką.
Nic mi chyba nie bedzie ??
kapturnica, dorbie, Zofia8, BISCA, macduska, efcia, anna maria, moremi, caffe, ComeToMeBaby, Simba, Arwena, Sabina, Mega, gosia7122, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:Pierdole od wczoraj ciupie non stop .Czy to zachcianki ??
kapturnica, Zofia8, BISCA, macduska, efcia, caffe, Arwena, Sabina, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyKurde, ale mnie wzięło. No takie nudności i jazda w jelitach, że myślałam, że zalicze kibel. Przespalam sie pół godz i żyję. Cholera, to za wcześnie chyba. W pracy jestem, głowa, nie szaleć mi.
efcia, anna maria, moremi, megan8, Arwena, Sabina, Mega, gosia7122, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny