X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    W Gray's anatomy, rzeczywiscie lekarze maja lozka, ale jakos nigdy tam nie spia tylko sie obmacuja hihihi.

W sumie lepiej żeby lekarz był wyspany jak ma pomagać ale jak sobie przypomnę tego chuja co mi powiedział żebym się streszczała bo on MUSI się WYSPAĆ to dalej mi się ciśnienie podosi.

efcia, anna maria, moremi, Arwena, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    W sumie lepiej żeby lekarz był wyspany jak ma pomagać ale jak sobie przypomnę tego chuja co mi powiedział żebym się streszczała bo on MUSI się WYSPAĆ to dalej mi się ciśnienie podosi.

Bo on szedlo sie rznac (sorry za wulgarne slowo ;))

A tak na serio, to musi bys strasznz doswiadczenie ... Niestety, nie wszyscy sa lekarzami z powolania

efcia, macduska, Parka, kapturnica, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Bo on szedlo sie rznac (sorry za wulgarne slowo ;))

A tak na serio, to musi bys strasznz doswiadczenie ... Niestety, nie wszyscy sa lekarzami z powolania

Było straszne i jest nadal.
    Tym bardziej, że chodziło o oko mojego młodszego syna a on i tak ma z oczami problem.

dorbie, kapturnica, anna maria, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha <3

Dostalam list z St Mary's. Uwaga,Uwaga-21 maja to ja nie mam usg a spotkanie z polozna. Na usg nie mam terminu, bo to ustala sie z polozna. Super podejscie.Nie ma co.

Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    No chuj!

macduska, anna maria, moremi, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz wsiade w samochod i zrobie zadyme pod St Mary's. Tyle tam teraz kamer. Super moment porozmawiac o opiece na ciezarna w tym kraju.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 14:07

BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Zaraz wsiade w samochod i zrobie zadyme pod St Mary's. Tyle tam teraz kamer. Super moment porozmawiac o opiece na ciezarna w tym kraju.

Swietny pomysl !

O ktorej idziesz, bede paczec na BBC ;)

kapturnica, anna maria, Zofia8, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, Sabina, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    ale jaka zadyme i o co? nie zauwazyłam żeby tam był niż demograficzny albo chore i zaniedbane dzieci ...chyba przesadzasz

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Krycha <3

Dostalam list z St Mary's. Uwaga,Uwaga-21 maja to ja nie mam usg a spotkanie z polozna. Na usg nie mam terminu, bo to ustala sie z polozna. Super podejscie.Nie ma co.

O ja pierdolę. Idź i zrób tam zadymę!

Śmiechu warte!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój gin mi przysłał sms z pytaniem o moje samopoczucie! :-)

kapturnica, anna maria, Zofia8, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, gretka, Sabina, Mega, caffe, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No chuj!

Wiesz co Dorbie? Uznajmy, że to HUJ krótszy będzie! ;-)

kapturnica, anna maria, dorbie, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoska to chyba normalka w postepowaniu w sluzbie zdrowia w UK.Do 12tyg tak naprawde oni kompletnie nie traktuja ciazy jako ciazy .Dlatego taka olewka tam jest.
    Juz tam wole nasza biedna sluzbe zdrowia co to i w 6tym tyg juz usg zrobi i traktuje ciazepowaznie od pozytywa ....

anna maria, macduska, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, Sabina, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    O ja pierdolę. Idź i zrób tam zadymę!

Śmiechu warte!
    zadyma to powinna byc zrobiona w pl i to taka konkretna
    trudno o wiekszy rozpierdolnik

Simba lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sie pogoda zesrala u nas.Mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zawsze na obchody dni Gorlic i rocznice bitwy pod Gorlicami.Mialam sie przejechac poogladac w plenerze ale stac na zimnie w deszczu mi sie odechcialo 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z Was badala w ciazy mozliwosc wystepowania talasemii i anemii sierpowatej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 14:18

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zoska to chyba normalka w postepowaniu w sluzbie zdrowia w UK.Do 12tyg tak naprawde oni kompletnie nie traktuja ciazy jako ciazy .Dlatego taka olewka tam jest.
    Juz tam wole nasza biedna sluzbe zdrowia co to i w 6tym tyg juz usg zrobi i traktuje ciazepowaznie od pozytywa ....
    taaaa....i cc na czas nie zrobi i dzieci umierają...i inne przypadki
    i dzieciom wyznacza termin za pół roku do lekarza...
    zajebista służba
    gratuluje Polsce!

Simba lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co to wogole jest ?
    Zofia8 wrote:
    Czy ktoras z Was badala w ciazy mozliwosc wystepowania talasemii i anemii sierpowatej?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ale jaka zadyme i o co? nie zauwazyłam żeby tam był niż demograficzny albo chore i zaniedbane dzieci ...chyba przesadzasz

Jak tu ma byc niz demograficzny jak sa Polacy i Arabowie. No i mase innych inszosci.
    A Ty Hetero kiedy mialas pierwsze usg???

kapturnica, BISCA, moremi, Arwena, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

Zofia8
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:

Ewa, nie chodzi o zaden wyz ani niz demograficzny, ani o sytuacje ekonomiczna czy socjalna kraju albo Bog wie co. Chodzi o to, ze Zosia jest w ciazy, ze o nia walczyla i sie o nia martwi a z tego co mowi jej USG bedzie doiero w ok 12 tc. A co jesli to jest pozamaciczna, albo mnoga, albo kosmowka sie odkleja albo nie wiem co ?
    Ja bym tez tak zareagowala. Tym bardziej wlasnie, porownaniu do ksiezniki Kate ,Zoska sie musi prosic o to zeby Jaki lekarz zainteresowal sie jej ciaza

kapturnica, macduska, anna maria, Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, gretka, Sabina, mamatrojki80, caffe, gosia7122, kkisia, Natka_79, stara.krycha lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ,ze kazdy moze miec swoje zdanie w kazdym temacie..
    I w przypadku sluzby zdrowia rowniez 8)

anna maria, BISCA, macduska, Arwena, Sabina, mamatrojki80, gosia7122, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 9010 9011 9012 9013 9014 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ