35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:W Gray's anatomy, rzeczywiscie lekarze maja lozka, ale jakos nigdy tam nie spia tylko sie obmacuja hihihi.
W sumie lepiej żeby lekarz był wyspany jak ma pomagać ale jak sobie przypomnę tego chuja co mi powiedział żebym się streszczała bo on MUSI się WYSPAĆ to dalej mi się ciśnienie podosi.efcia, anna maria, moremi, Arwena, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:W sumie lepiej żeby lekarz był wyspany jak ma pomagać ale jak sobie przypomnę tego chuja co mi powiedział żebym się streszczała bo on MUSI się WYSPAĆ to dalej mi się ciśnienie podosi.
Bo on szedlo sie rznac (sorry za wulgarne slowo)
A tak na serio, to musi bys strasznz doswiadczenie ... Niestety, nie wszyscy sa lekarzami z powolaniaefcia, macduska, Parka, kapturnica, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Bo on szedlo sie rznac (sorry za wulgarne slowo
)
A tak na serio, to musi bys strasznz doswiadczenie ... Niestety, nie wszyscy sa lekarzami z powolania
Było straszne i jest nadal.
Tym bardziej, że chodziło o oko mojego młodszego syna a on i tak ma z oczami problem.
dorbie, kapturnica, anna maria, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:W sumie lepiej żeby lekarz był wyspany jak ma pomagać ale jak sobie przypomnę tego chuja co mi powiedział żebym się streszczała bo on MUSI się WYSPAĆ to dalej mi się ciśnienie podosi.
macduska, anna maria, moremi, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zaraz wsiade w samochod i zrobie zadyme pod St Mary's. Tyle tam teraz kamer. Super moment porozmawiac o opiece na ciezarna w tym kraju.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 14:07
BISCA, anna maria, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Zaraz wsiade w samochod i zrobie zadyme pod St Mary's. Tyle tam teraz kamer. Super moment porozmawiac o opiece na ciezarna w tym kraju.
Swietny pomysl !
O ktorej idziesz, bede paczec na BBCkapturnica, anna maria, Zofia8, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, Sabina, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Zaraz wsiade w samochod i zrobie zadyme pod St Mary's. Tyle tam teraz kamer. Super moment porozmawiac o opiece na ciezarna w tym kraju.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zoska to chyba normalka w postepowaniu w sluzbie zdrowia w UK.Do 12tyg tak naprawde oni kompletnie nie traktuja ciazy jako ciazy .Dlatego taka olewka tam jest.
Juz tam wole nasza biedna sluzbe zdrowia co to i w 6tym tyg juz usg zrobi i traktuje ciazepowaznie od pozytywa ....anna maria, macduska, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, Sabina, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Zoska to chyba normalka w postepowaniu w sluzbie zdrowia w UK.Do 12tyg tak naprawde oni kompletnie nie traktuja ciazy jako ciazy .Dlatego taka olewka tam jest.
Juz tam wole nasza biedna sluzbe zdrowia co to i w 6tym tyg juz usg zrobi i traktuje ciazepowaznie od pozytywa ....
i dzieciom wyznacza termin za pół roku do lekarza...
zajebista służba
gratuluje Polsce!Simba lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ale jaka zadyme i o co? nie zauwazyłam żeby tam był niż demograficzny albo chore i zaniedbane dzieci ...chyba przesadzasz
Jak tu ma byc niz demograficzny jak sa Polacy i Arabowie. No i mase innych inszosci.
A Ty Hetero kiedy mialas pierwsze usg???
kapturnica, BISCA, moremi, Arwena, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Heretyczka wrote:ale jaka zadyme i o co? nie zauwazyłam żeby tam był niż demograficzny albo chore i zaniedbane dzieci ...chyba przesadzasz
Ewa, nie chodzi o zaden wyz ani niz demograficzny, ani o sytuacje ekonomiczna czy socjalna kraju albo Bog wie co. Chodzi o to, ze Zosia jest w ciazy, ze o nia walczyla i sie o nia martwi a z tego co mowi jej USG bedzie doiero w ok 12 tc. A co jesli to jest pozamaciczna, albo mnoga, albo kosmowka sie odkleja albo nie wiem co ?
Ja bym tez tak zareagowala. Tym bardziej wlasnie, porownaniu do ksiezniki Kate ,Zoska sie musi prosic o to zeby Jaki lekarz zainteresowal sie jej ciazakapturnica, macduska, anna maria, Zofia8, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, gretka, Sabina, mamatrojki80, caffe, gosia7122, kkisia, Natka_79, stara.krycha lubią tę wiadomość