35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej hej
no zawalczyliśmy jeszcze dziś rano, chociaż M najwyraźniej nie miał ochoty, nawet baaardzo zachęcany
Bóle jajnikowe ustąpiły, a wczoraj było tak źle że musiałam wziąc nospę
Fatalnie że usg możliwe dopiero w poniedziałek, bo bym chciała wiedzieć czy coś pękłoa tak to muszę polegać na temperaturze z tą luteiną
bliska77, Olena, caffe, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:hej hej
no zawalczyliśmy jeszcze dziś rano, chociaż M najwyraźniej nie miał ochoty, nawet baaardzo zachęcany
Bóle jajnikowe ustąpiły, a wczoraj było tak źle że musiałam wziąc nospę
Fatalnie że usg możliwe dopiero w poniedziałek, bo bym chciała wiedzieć czy coś pękłoa tak to muszę polegać na temperaturze z tą luteiną
Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
trzymaj trzymaj Agafbh, każde wsparcie mile widziane
to widzę że Betty i ja jesteśmy po eksperymencie z sodą, ale czeka jeszcze kilka testerek w kolejce
oby to się okazało hitem sezonu!bliska77, Olena, Mango, caffe, inessa, Betybet, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 i Bursztyn zazdroszczę Wam tego Zakopanego. Ostatnio byłam tam 3 lata temu, w tym roku nie wyjdzie, bo przygotowania do ślubu, potem poslubie wiadomo gości trzeba odprawić. Urlop zleci raz dwa.
Caffe moje endometrium tez cienkie. Liczę na to, że dostanę estrogeny. Przez ostatni miesiąc wspomagałam się dietą, niedługo idę sprawdzić efekt i powiem czy dieta pomaga na endometrium. Jesteś pod fachową opieką.
Miłego dnia wszystkim dziewczynom.
Ja jeszcze tydzien w pracy i potem urlop.
Bursztyn, Mango, caffe, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucky wrote:trzymaj trzymaj Agafbh, każde wsparcie mile widziane
to widzę że Betty i ja jesteśmy po eksperymencie z sodą, ale czeka jeszcze kilka testerek w kolejce
oby to się okazało hitem sezonu!bliska77, Mango, caffe, inessa, Betybet, Lucky lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Slash a kiedy bo na wykresie nie widać?
Kiedy zakonczyliśmy serduszkowanie? to w dzien po owulacji.
owulka ovufriend zaznaczył na 19 dc, a my zakonczylismy serd w 20 dc, z tym ze w dzień owulacji nie było serd.
A tak w ogóle witajcie w kolejnym dniu.
Caffe - fajnie że wszystko dobrze.
Wybierającym się na urlop życzę luzu, odpoczynku i i relaksu i serduszek, potem zieloności.
A mnie cały czas kusi żebu zrobić test ciażowy, ale to chyba za wcześnie - owulację wykres wskazał na 19dc czyli na 12 lipca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 08:24
Bursztyn, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:A ten żel już stosowałaś? Bo u mnie to będzie pierwszy raz
bliska77, Mango, caffe, inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Bozia3 i Bursztyn zazdroszczę Wam tego Zakopanego. Ostatnio byłam tam 3 lata temu, w tym roku nie wyjdzie, bo przygotowania do ślubu, potem poslubie wiadomo gości trzeba odprawić. Urlop zleci raz dwa.
Caffe moje endometrium tez cienkie. Liczę na to, że dostanę estrogeny. Przez ostatni miesiąc wspomagałam się dietą, niedługo idę sprawdzić efekt i powiem czy dieta pomaga na endometrium. Jesteś pod fachową opieką.
Miłego dnia wszystkim dziewczynom.
Ja jeszcze tydzien w pracy i potem urlop.. A potem we wrześniu możecie się wybrać - wtedt też jest tam ładnie
caffe, inessa, Olena lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki zaczęłam dziś wreszcie kolejny cykl...
. Zła seria u nas na forum przycichła - rozpocznijmy nowe przygody sodowo-dzieciowe. Wszystkim - Wam i sobie tego życzę...
Bursztyn, bliska77, Mango, caffe, inessa, Panda, Andzia33, Lucky, megan8, Olena lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczynki
Nie moge uwierzyc, ale nadal upaly u nas. Pod koniec przyszlego tyg. przyjezdza tesciowa i brat mojego meza na dlugi weekend wiec pewnie wtedy sie pogoda spieprzy
Bozia, bede w Zakopanym od 16 do 19 sierpnia, a tak to caly czas w Krakowie, od 4 sierpnia do 1.09
Dziewczynki Sodowe trzymam kciukiMango, caffe, inessa, Betybet, Andzia33, grosza, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasik303 wrote:witajcie kobitki
a jak wy bedziecie wlewac sobie ta sode?
caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Dzięki dziewczyny za dobre slowo
Olena, jaka jest dieta na endometrium?
Ja od wczoraj biorę dupka, mam nadzieję, że @ przyjdzie szybciej niż się spodziewam. A potem seria badań i zobaczymy co się będzie działo
Wypoczywającym dziewczynom życzę wielu miłych chwil, wybierającym się - udanego wypoczynku, a pracującym-żeby czas szybko płynąłbliska77, inessa, MoniaT, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Dzięki dziewczyny za dobre slowo
Olena, jaka jest dieta na endometrium?
Ja od wczoraj biorę dupka, mam nadzieję, że @ przyjdzie szybciej niż się spodziewam. A potem seria badań i zobaczymy co się będzie działo
Wypoczywającym dziewczynom życzę wielu miłych chwil, wybierającym się - udanego wypoczynku, a pracującym-żeby czas szybko płynąłcaffe, inessa, Bursztyn, megan8, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki Mango, kurde tylko nie mieszkam w Polsce a cholera go wie jak to tutaj wyglada
Bursztynku a ty kupowalas w Birmingham cos takiego, a moze sama zwykla strzykawaka wystarczy?
Mango wrote:W aptekach można kupić takie specjalne irygatory, to taka butla z harmonijki - bardzo łatwo się z nią wykonuje takie eksperymentyinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość