X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Będę trzymać kciuki bardzo mocno - daj znać po wizycie
    Dam znać co i jak :)

angela, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc laseczki, ja juz do lozeczka sie wybieram, burze tutaj mamy straszna i wiatr 100km wszsytko fruwa ale to typowe na ta pore roku, noc penwo bedzie nie przespana...

Reni jak Ci fajnie na jeziorkiem ja tez potrzebuje jakiegos odpoczynku moze sie uda sierpien, wrzesien...

Inessa ja tez jestem z pazdziernika 7mego :)

Caffe powodzenia i samych dobrych wiadomosci od lekarza

Bursztyn ja tam wierze ze bedzie dobrzei niedlugo bedziesz oblewac magistra :)

Bozia jakie tam przekwitanie skoro dzidzie jescze trzeba splodzic, moze te Srokowe ziola ci wszystko przestawiaja kto wie? Ile to mialo byc 3 cykle i ciaza wedlug czary mary boom o zobaczymy...

Angela trzymajcie sie zdrowo jeszcze tylko 3 miesiace wow cudowne to musi byc uczucie...

Doranoc pchly na noc....jak nie odfruniemy za chwilke to bedzie dobrze...

angela, MoniaT, inessa, Bozia3, bliska77, Bursztyn, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda spokojnej nocy :)

caffe, Bozia3, Panda lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe wszystko bedzie dobrze!!!

caffe, Bozia3, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ my mamy dobrze w tej Polsce żadnych anomalii pogodowych

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 16:35

caffe, Bozia3, inessa, Olena lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TRZYMAJ SIĘ CZEGOŚ CO BYŚ NIE ODFRUNĘŁA

Panda wrote:
    Czesc laseczki, ja juz do lozeczka sie wybieram, burze tutaj mamy straszna i wiatr 100km wszsytko fruwa ale to typowe na ta pore roku, noc penwo bedzie nie przespana...

Reni jak Ci fajnie na jeziorkiem ja tez potrzebuje jakiegos odpoczynku moze sie uda sierpien, wrzesien...

Inessa ja tez jestem z pazdziernika 7mego :)

Caffe powodzenia i samych dobrych wiadomosci od lekarza

Bursztyn ja tam wierze ze bedzie dobrzei niedlugo bedziesz oblewac magistra :)

Bozia jakie tam przekwitanie skoro dzidzie jescze trzeba splodzic, moze te Srokowe ziola ci wszystko przestawiaja kto wie? Ile to mialo byc 3 cykle i ciaza wedlug czary mary boom o zobaczymy...

Angela trzymajcie sie zdrowo jeszcze tylko 3 miesiace wow cudowne to musi byc uczucie...

Doranoc pchly na noc....jak nie odfruniemy za chwilke to bedzie dobrze...

caffe, Bozia3, inessa, Panda lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Caffe wszystko bedzie dobrze!!!
    Dobrze to już nie jest bo nie mam @ :) Ale muszę poczekac do wizyty, może się coś wyjasni.

gosia7122, Bozia3, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dobrze to już nie jest bo nie mam @ :) Ale muszę poczekac do wizyty, może się coś wyjasni.
    Trzymam kciuki oby wszystko było pozytywnie.

caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    heloł
    No więc pracujemy i pracujemy , moje kochanie pyta się kiedy możemy zrobić test , żeby sprawdzić czy się udało :D
    Jutro jedzie w delegację :(
    Sodę potraktowaliśmy jako grę do zabawy , najpierw popróbowaliśmy czy to mi kurki nie wyżre :D
    ale nie wyżarło , kurka z kwaśnego zmieniła smak na taki hmmmmmmmmmmmm powiedzmy snikersowy HAHAHAHAHAHA
    20 minut przed "robotą właściwą" zaaplikował mi to mój pan mąż , w sumie trzy razy zobaczymy czy okres dostanę czy nie = planowany koniec sierpnia .
    Pozdrawiam
    Bety - może opisz sposób w wątku "wspomagacze" - będzie wiadomo jakie proporcje i jak to aplikować.....

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pierwszy raz odkąd mierzę tem. mam taki płaski wykres,nici u mnie z owulki, można mieć takie równe tem.? sprawdzałam nawet termometr czy się nie popsuł.

caffe, Bozia3, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    dziewczyny pierwszy raz odkąd mierzę tem. mam taki płaski wykres,nici u mnie z owulki, można mieć takie równe tem.? sprawdzałam nawet termometr czy się nie popsuł.
    no to pewnie masz bezowulacyjny....ja chyba też taki mam teraz - na dodatek @ nie chce przyjść. Bezowulacyjnych kilka ma się w roku - to chyba norma....

caffe, gosia7122, bliska77, inessa, Betybet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to pewnie masz bezowulacyjny....ja chyba też taki mam teraz - na dodatek @ nie chce przyjść. Bezowulacyjnych kilka ma się w roku - to chyba norma....
    Nie dość, że bezowulacyjny, to jeszcze bez @ :P pewnie miałam tak samo

Bozia3, bliska77, inessa, Betybet lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie dość, że bezowulacyjny, to jeszcze bez @ :P pewnie miałam tak samo
    Ciekawe co CI gin dziś powie...może to po prostu taki cykl....długaśny...a kolejny już będzie dzidziowaty?

caffe, bliska77, inessa, MoniaT, Betybet, Betybet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ciekawe co CI gin dziś powie...może to po prostu taki cykl....długaśny...a kolejny już będzie dzidziowaty?
    Ja mam same długaśne, ale nie aż takie. Już tak kiedyś miałam, że trzeba mi było wywoływać @ bo się na nią nie zanosiło. Przypuszczam, że historia się powtarza (w najlepszym wypadku).

inessa, Betybet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, trzymam kciuki, nie bój nic, będzie ok, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz ;-)

inessa, Betybet lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bety - może opisz sposób w wątku "wspomagacze" - będzie wiadomo jakie proporcje i jak to aplikować.....
    w sumie mogę - ale hmmmm nie chciałabym aby to komuś miało zaszkodzić - wiadoma rzecz jak sama sobie palnę głupotę to sama to odcierpię , ale ufam tej znajomej , która podała mi ten "przepis"
    Sama jestem ciekawa efektu , aż mnie skręca - okres według moich obliczeń powinnam mieć 29 lipiec ( nie wiem dlaczego na wykresie podało mi wcześniej) - pregnyl dostałam 11 lipca , teraz biorę 2 razy dziennie duphaston ( nie wiem czy po nim , ale GONI mnie jak wściekłe) :D

inessa, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    w sumie mogę - ale hmmmm nie chciałabym aby to komuś miało zaszkodzić - wiadoma rzecz jak sama sobie palnę głupotę to sama to odcierpię , ale ufam tej znajomej , która podała mi ten "przepis"
    Sama jestem ciekawa efektu , aż mnie skręca - okres według moich obliczeń powinnam mieć 29 lipiec ( nie wiem dlaczego na wykresie podało mi wcześniej) - pregnyl dostałam 11 lipca , teraz biorę 2 razy dziennie duphaston ( nie wiem czy po nim , ale GONI mnie jak wściekłe) :D
    podało Ci wcześniej termin, bo widzisz przecież, kiedy zaznaczył CI owulkę...więc nie może być tak długa druga faza. Do końca nie można ufać wykresom - bo to tylko program....

inessa, Betybet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    podało Ci wcześniej termin, bo widzisz przecież, kiedy zaznaczył CI owulkę...więc nie może być tak długa druga faza. Do końca nie można ufać wykresom - bo to tylko program....
    no w sumie tak - bo jak byłam u gin 8 lipca to powiedział mi , że jest trzy sztuki w prawym jajniku ( tym bez jajowodu) ale nie wiadomo czy pękną - dlatego dostałam ten pregnyl.

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betybet wrote:
    no w sumie tak - bo jak byłam u gin 8 lipca to powiedział mi , że jest trzy sztuki w prawym jajniku ( tym bez jajowodu) ale nie wiadomo czy pękną - dlatego dostałam ten pregnyl.
    bardzo łądny avatarek...:) trzeba się zapatrzeć...;)

inessa, Betybet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej staraczki co u W#as dobrego ? :)
    u mnie w piekarniku dochodzi pasztet z czerwonej soczewicy i bobu oprószony zielonym pieprzem :)

inessa, Olena, bliska77, Betybet, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 899 900 901 902 903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ