35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc laseczki, ja juz do lozeczka sie wybieram, burze tutaj mamy straszna i wiatr 100km wszsytko fruwa ale to typowe na ta pore roku, noc penwo bedzie nie przespana...
Reni jak Ci fajnie na jeziorkiem ja tez potrzebuje jakiegos odpoczynku moze sie uda sierpien, wrzesien...
Inessa ja tez jestem z pazdziernika 7mego
Caffe powodzenia i samych dobrych wiadomosci od lekarza
Bursztyn ja tam wierze ze bedzie dobrzei niedlugo bedziesz oblewac magistra
Bozia jakie tam przekwitanie skoro dzidzie jescze trzeba splodzic, moze te Srokowe ziola ci wszystko przestawiaja kto wie? Ile to mialo byc 3 cykle i ciaza wedlug czary mary boom o zobaczymy...
Angela trzymajcie sie zdrowo jeszcze tylko 3 miesiace wow cudowne to musi byc uczucie...
Doranoc pchly na noc....jak nie odfruniemy za chwilke to bedzie dobrze...angela, MoniaT, inessa, Bozia3, bliska77, Bursztyn, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
TRZYMAJ SIĘ CZEGOŚ CO BYŚ NIE ODFRUNĘŁA
Panda wrote:Czesc laseczki, ja juz do lozeczka sie wybieram, burze tutaj mamy straszna i wiatr 100km wszsytko fruwa ale to typowe na ta pore roku, noc penwo bedzie nie przespana...
Reni jak Ci fajnie na jeziorkiem ja tez potrzebuje jakiegos odpoczynku moze sie uda sierpien, wrzesien...
Inessa ja tez jestem z pazdziernika 7mego
Caffe powodzenia i samych dobrych wiadomosci od lekarza
Bursztyn ja tam wierze ze bedzie dobrzei niedlugo bedziesz oblewac magistra
Bozia jakie tam przekwitanie skoro dzidzie jescze trzeba splodzic, moze te Srokowe ziola ci wszystko przestawiaja kto wie? Ile to mialo byc 3 cykle i ciaza wedlug czary mary boom o zobaczymy...
Angela trzymajcie sie zdrowo jeszcze tylko 3 miesiace wow cudowne to musi byc uczucie...
Doranoc pchly na noc....jak nie odfruniemy za chwilke to bedzie dobrze...caffe, Bozia3, inessa, Panda lubią tę wiadomość
-
Betybet wrote:heloł
No więc pracujemy i pracujemy , moje kochanie pyta się kiedy możemy zrobić test , żeby sprawdzić czy się udało
Jutro jedzie w delegację
Sodę potraktowaliśmy jako grę do zabawy , najpierw popróbowaliśmy czy to mi kurki nie wyżre
ale nie wyżarło , kurka z kwaśnego zmieniła smak na taki hmmmmmmmmmmmm powiedzmy snikersowy HAHAHAHAHAHA
20 minut przed "robotą właściwą" zaaplikował mi to mój pan mąż , w sumie trzy razy zobaczymy czy okres dostanę czy nie = planowany koniec sierpnia .
Pozdrawiamcaffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:dziewczyny pierwszy raz odkąd mierzę tem. mam taki płaski wykres,nici u mnie z owulki, można mieć takie równe tem.? sprawdzałam nawet termometr czy się nie popsuł.
caffe, gosia7122, bliska77, inessa, Betybet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no to pewnie masz bezowulacyjny....ja chyba też taki mam teraz - na dodatek @ nie chce przyjść. Bezowulacyjnych kilka ma się w roku - to chyba norma....
pewnie miałam tak samo
Bozia3, bliska77, inessa, Betybet lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie dość, że bezowulacyjny, to jeszcze bez @
pewnie miałam tak samo
caffe, bliska77, inessa, MoniaT, Betybet, Betybet lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ciekawe co CI gin dziś powie...może to po prostu taki cykl....długaśny...a kolejny już będzie dzidziowaty?
inessa, Betybet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Bety - może opisz sposób w wątku "wspomagacze" - będzie wiadomo jakie proporcje i jak to aplikować.....
Sama jestem ciekawa efektu , aż mnie skręca - okres według moich obliczeń powinnam mieć 29 lipiec ( nie wiem dlaczego na wykresie podało mi wcześniej) - pregnyl dostałam 11 lipca , teraz biorę 2 razy dziennie duphaston ( nie wiem czy po nim , ale GONI mnie jak wściekłe)inessa, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Betybet wrote:w sumie mogę - ale hmmmm nie chciałabym aby to komuś miało zaszkodzić - wiadoma rzecz jak sama sobie palnę głupotę to sama to odcierpię , ale ufam tej znajomej , która podała mi ten "przepis"
Sama jestem ciekawa efektu , aż mnie skręca - okres według moich obliczeń powinnam mieć 29 lipiec ( nie wiem dlaczego na wykresie podało mi wcześniej) - pregnyl dostałam 11 lipca , teraz biorę 2 razy dziennie duphaston ( nie wiem czy po nim , ale GONI mnie jak wściekłe)inessa, Betybet lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:podało Ci wcześniej termin, bo widzisz przecież, kiedy zaznaczył CI owulkę...więc nie może być tak długa druga faza. Do końca nie można ufać wykresom - bo to tylko program....
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Betybet wrote:no w sumie tak - bo jak byłam u gin 8 lipca to powiedział mi , że jest trzy sztuki w prawym jajniku ( tym bez jajowodu) ale nie wiadomo czy pękną - dlatego dostałam ten pregnyl.
trzeba się zapatrzeć...
inessa, Betybet, Andzia33 lubią tę wiadomość