X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja czekam na Twój pozytywny test a potem na poród :D :D :D

bliska77, Bozia3, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa ja u Ciebie też na zieloną kropeczkę i terminowy poród ;-)

inessa, Bozia3, angela lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ja cały czas podglądam dziś forum i analizuję te wykresy zakończone ciążą i porównuje do swojego, ależ się nakręciłam na ten prezent urodzinowy cholercia ile to jeszcze trzeba czekać cierpliwie

Reni, inessa, Bozia3, Mango, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni masz racje ale jak trzeba odstawić leki bo mogą grozic dziecku i zacząć brać leki aby dzieciątko się dobrze zagnieżdziło i "uchowało" to niestety trzeba.
    A Ty widzę odpoczywasz i szalejesz :D :D :D oby tak dalej :D i oby zakończyły a zarazem zaczeły zielone wakacje równiże pod sercem Twoim :)
    No tak ale to już wyższa Szkola jazdy. Ja mówię o pierwszych krokach jak dopiero zaczynamy się starać. Przecież większość jobiet jednak jest zdrowa a tylko psychika jest problemem

bliska77, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko odpoczywam na maksa pogoda do bani ale i tak jest fajnie. Właśnie siedzę sobie na pomoście rybki sobie łowię. Pies jest w nieb wzięty. Pozdrawiam Was dziewczynki

MoniaT, bliska77, inessa, Bozia3, Bursztyn, megan8, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko odpoczywam na maksa pogoda do bani ale i tak jest fajnie. Właśnie siedzę sobie na pomoście rybki sobie łowię. Pies jest w nieb wzięty. Pozdrawiam Was dziewczynki

Bozia3 lubi tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ Ci dobrze Reni bo ja zaczynam urlop dopiero od poniedziałku już bym chciała na nim być bo już jestem zmęczona i wypruta staraniami a w szczególności pracą i chcę już dwie krechy II ależ marudzę

inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, obyś cały urlop spędziła tak błogo :-) odpoczywajcie sobie (mój pies też zawsze z nami jeździ)

inessa, Reni, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie to się chyba menopauza zaczęła... może już @ nie przyjdzie nigdy? ;)

Reni, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja mam coraz częściej uderzenia gorąca.......
    ( w wieku 27 lat miałam wyniki hormonalne odpowiednie dla kobiet w okresie pre menopauzy, dopiero hormonami lekarka mnie podreperowała)

Bozia3, inessa, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Trzymajcie za mnie kciuki, bo dzisiaj mam wizytę. Oby nie wynalazł u mnie nic złego, bo nie mam ochoty ani na podróże po lekarzach, ani na faszerowanie się lekami :(

Bozia3, inessa, bliska77, Lucky, Bursztyn, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Trzymajcie za mnie kciuki, bo dzisiaj mam wizytę. Oby nie wynalazł u mnie nic złego, bo nie mam ochoty ani na podróże po lekarzach, ani na faszerowanie się lekami :(
    No to powodzenia.... :)

caffe, inessa, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno powodzenia :)

caffe wrote:

caffe, inessa, Bozia3, bliska77, Olena lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :)

inessa, Bozia3, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam przeczytać:

http://dzieci.pl/kat,1033563,title,Nieinwazyjne-badania-genetyczne,wid,15808649,wiadomosc.html?_ticrsn=3&smgputicaid=610f47

inessa, Bozia3, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe na którą godzine idziesz do lekarza? Trzymam kciuki :)

caffe, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe na którą godzine idziesz do lekarza? Trzymam kciuki :)
    Mam tam być ok 20.00

inessa, Bozia3, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogłabym Was opuścić , poza tym każdej mocno kibicuję i wspieram tak jak Wy wspierałyście mnie - też mi trudno uwierzyć ,że to już 6 miesiąc - czas leci nieubłaganie i nie zdążę się przestawić, a dzidzia już będzie na świecie - czekam na nią z utęsknieniem
    Inessko - 12.10 to chyba jeszcze za wcześnie na poród, ale kto to wie?
    inessa wrote:
    Angela ja się urodziłam 12 października :P
    CIeszę sie,że do nas zaglądasz i dajesz znać co u Ciebie co u Was !!! :D :D
    Jak patrze na to który już tydzień ciaży u Ciebie to trudno w to uwierzyć a jeszcze niedawno czekałaś na efekt na test :) Super,że jest wszystko dobrze bardzo się Wami cieszę :)

inessa, caffe, Bozia3, bliska77, grosza, Mango, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga , ale mi się to wszystko fajnie czyta... ja też cały czas czekam na Ciebie i resztę dziewczyn
    agafbh wrote:
    dokładnie na przykładzie Angeli widać ile już tu jesteśmy... Fajnie, że u Angeli wszystko w porządku, tak jak czekałyśmy razem na test,za 3m-ce będziemy oczekiwać na poród, jejku az mi ciarki przeszły :-)

inessa, caffe, Bozia3, bliska77, grosza, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę trzymać kciuki bardzo mocno - daj znać po wizycie
    caffe wrote:

caffe, inessa, Bozia3, bliska77, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 898 899 900 901 902 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ