35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie ja cały czas podglądam dziś forum i analizuję te wykresy zakończone ciążą i porównuje do swojego, ależ się nakręciłam na ten prezent urodzinowy cholercia ile to jeszcze trzeba czekać cierpliwie
Reni, inessa, Bozia3, Mango, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Reni masz racje ale jak trzeba odstawić leki bo mogą grozic dziecku i zacząć brać leki aby dzieciątko się dobrze zagnieżdziło i "uchowało" to niestety trzeba.
A Ty widzę odpoczywasz i szalejeszoby tak dalej
i oby zakończyły a zarazem zaczeły zielone wakacje równiże pod sercem Twoim
bliska77, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesko odpoczywam na maksa pogoda do bani ale i tak jest fajnie. Właśnie siedzę sobie na pomoście rybki sobie łowię. Pies jest w nieb wzięty. Pozdrawiam Was dziewczynki
MoniaT, bliska77, inessa, Bozia3, Bursztyn, megan8, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesko odpoczywam na maksa pogoda do bani ale i tak jest fajnie. Właśnie siedzę sobie na pomoście rybki sobie łowię. Pies jest w nieb wzięty. Pozdrawiam Was dziewczynki
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Trzymajcie za mnie kciuki, bo dzisiaj mam wizytę. Oby nie wynalazł u mnie nic złego, bo nie mam ochoty ani na podróże po lekarzach, ani na faszerowanie się lekamiBozia3, inessa, bliska77, Lucky, Bursztyn, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Cześć dziewczyny
Trzymajcie za mnie kciuki, bo dzisiaj mam wizytę. Oby nie wynalazł u mnie nic złego, bo nie mam ochoty ani na podróże po lekarzach, ani na faszerowanie się lekamicaffe, inessa, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Trzymam mocno powodzenia
caffe wrote:Cześć dziewczyny
Trzymajcie za mnie kciuki, bo dzisiaj mam wizytę. Oby nie wynalazł u mnie nic złego, bo nie mam ochoty ani na podróże po lekarzach, ani na faszerowanie się lekamicaffe, inessa, Bozia3, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mogłabym Was opuścić , poza tym każdej mocno kibicuję i wspieram tak jak Wy wspierałyście mnie - też mi trudno uwierzyć ,że to już 6 miesiąc - czas leci nieubłaganie i nie zdążę się przestawić, a dzidzia już będzie na świecie - czekam na nią z utęsknieniem
Inessko - 12.10 to chyba jeszcze za wcześnie na poród, ale kto to wie?inessa wrote:Angela ja się urodziłam 12 października
CIeszę sie,że do nas zaglądasz i dajesz znać co u Ciebie co u Was !!!
Jak patrze na to który już tydzień ciaży u Ciebie to trudno w to uwierzyć a jeszcze niedawno czekałaś na efekt na testSuper,że jest wszystko dobrze bardzo się Wami cieszę
inessa, caffe, Bozia3, bliska77, grosza, Mango, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga , ale mi się to wszystko fajnie czyta... ja też cały czas czekam na Ciebie i resztę dziewczynagafbh wrote:dokładnie na przykładzie Angeli widać ile już tu jesteśmy... Fajnie, że u Angeli wszystko w porządku, tak jak czekałyśmy razem na test,za 3m-ce będziemy oczekiwać na poród, jejku az mi ciarki przeszły
inessa, caffe, Bozia3, bliska77, grosza, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Będę trzymać kciuki bardzo mocno - daj znać po wizyciecaffe wrote:Cześć dziewczyny
Trzymajcie za mnie kciuki, bo dzisiaj mam wizytę. Oby nie wynalazł u mnie nic złego, bo nie mam ochoty ani na podróże po lekarzach, ani na faszerowanie się lekamicaffe, inessa, Bozia3, bliska77, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość