35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bób to tylkp sam mocno słony na zimno najlepszy następnego dnia. Zjadam z łupinkami. Mniam
Ja czekam na rybkę. Sama zlowilam sama zjem. Mniaminessa, Betybet, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda, zapomnialam Ci napisac, ze fantastyczny ten sen mialas
w sierpniu bede w Zakopanym i mam zamiar tak wlasnie zrobic, wina sie napije na jakiejs Polanie, moze gdzies na Kalatowkach. Szkoda ze Cie nie bedzie. Ale bede o Tobie pamietac i wypije Twoje zdrowie
grosza, inessa, bliska77, Betybet, Lucky, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:hej staraczki co u W#as dobrego ?
u mnie w piekarniku dochodzi pasztet z czerwonej soczewicy i bobu oprószony zielonym pieprzeminessa, Betybet, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:bardzo łądny avatarek...
trzeba się zapatrzeć...
EwaT wrote:hej staraczki co u W#as dobrego ?
u mnie w piekarniku dochodzi pasztet z czerwonej soczewicy i bobu oprószony zielonym pieprzeminessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
co do tej sody plemniczej
co znalazłam na jednym z forów
"....
Wczoraj ogladalam program o kobietach starających się o dziecko. jedna z nich zastosowala plukanke z sody oczyszczonej, twierdzac ze to pomaga w zajsciu bo zmienia odczyn pochwy na zasadowy i sprzyja przetrwaniu plemnikow. Udało sie jej, ale była juz mama 2 dziewczynek a wtedy chciala chlopca. Mnie jest obojetne czy chlopak czy dziewuszka byle tylko bylo i bylo zdrowe!"
inessa, Betybet, Bursztyn, Mango, megan8, Lucky, Olena, Panda, Andzia33, promyk lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:co do tej sody plemniczej
co znalazłam na jednym z forów
"....
Wczoraj ogladalam program o kobietach starających się o dziecko. jedna z nich zastosowala plukanke z sody oczyszczonej, twierdzac ze to pomaga w zajsciu bo zmienia odczyn pochwy na zasadowy i sprzyja przetrwaniu plemnikow. Udało sie jej, ale była juz mama 2 dziewczynek a wtedy chciala chlopca. Mnie jest obojetne czy chlopak czy dziewuszka byle tylko bylo i bylo zdrowe!"
mi też w sumie to obojętne , choć wiem że M chciałby dziewuszkę nawet kilka już lat temu powiedział mi jakie ma dla niej imięinessa, Mango, Lucky, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Własnie wróciłam, nie powiem ale denerwowałam się przed wizytą.
Ogólnie poza tym, że @ nie ma to wszystko wygląda, że jest ok. Endometrium tylko nie bardzo bo ma 5,9mm.
Dostałam dupka na wywołanie okresu (3x1). Jak już łaskawie nadejdzie to mam zrobić badania.
w 5-7 dc: FSH, E2, P
w 10 dc: mam przyjść na monitoring czy w ogóle u mnie coś się dzieje z pęcherzykami (tzn. czy są)
po 20 dc: FSH, E2, P, T, PRL + po obciążeniu, TSH, FT3, FT4.
Mam wykonać te badania żeby wiedział jaką "terapię" mi zastosować.
Powiedział też, że przy cyklach poniżej 21 dni i powyżej 35 to w większości owulacja nie występuje bo jajniki nie pracują w ten sposób.
To na tyle, dobrze, że nie mam jakiś innych "cudów", uff...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 21:54
inessa, Bursztyn, Mango, bliska77, Lucky, Panda, angela, Andzia33, Olena lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Ale mnie ta soda kusi ;)Pierwszy w kolejce jest żel do testowania
Skoro już leży kupiony to trzeba dać mu szansę
żel też mam - myślę, że żel plus soda to już full wypas..
inessa, Mango, Lucky, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Panda, zapomnialam Ci napisac, ze fantastyczny ten sen mialas
w sierpniu bede w Zakopanym i mam zamiar tak wlasnie zrobic, wina sie napije na jakiejs Polanie, moze gdzies na Kalatowkach. Szkoda ze Cie nie bedzie. Ale bede o Tobie pamietac i wypije Twoje zdrowie
inessa, caffe, Panda lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ja bób to tylkp sam mocno słony na zimno najlepszy następnego dnia. Zjadam z łupinkami. Mniam
Ja czekam na rybkę. Sama zlowilam sama zjem. Mniaminessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość