35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
angela wrote:Bursztynku - ale numer!
Śniłaś mi się dzisiaj, a raczej Twoja praca, która została zaakceptowana nawet bez jednego mrugnięcia, a więc głowa do góry - po takim śnie musi być dobrze!!!!ale w snach to podobno jest na odwrot
chyba ze ten bedzie proroczy.... Facet musialby raczej oslepnac zeby zaakceptowac ja bez mrugniecia
angela, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie ma żadnego na odwrót ! Niech on nie będzie taki czepliwy !Bursztyn wrote:Angela
ale w snach to podobno jest na odwrot
chyba ze ten bedzie proroczy.... Facet musialby raczej oslepnac zeby zaakceptowac ja bez mrugniecia
bliska77, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucky wrote:zerknijcie
https://ovufriend.pl/wykres,0643d40b7f9248ca1c60bc9fc7e0270f.html
19dc i już ciąża???? a co z 14dniową FL????????
niezły numerinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySlash ale ta dziewczyna ma bardzo duże problemy zdrowotne i ma owulacje raz na rok
i bete zrobiła bo musi to pilnować bo bierze leki i musi je odstawić i zamienić na inne leki. Mam nadzieję,że jej się uda donosic do końca ciąży poza tym ona jet młodziutka ma 23 lata może szybciej u nich( młodszych troszke) wychodzi beta
bliska77, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reni jak tam kajakowanie? Komary sprzyjają Natankowi?
inessa, bliska77, Bozia3, Mango, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Slash ale ta dziewczyna ma bardzo duże problemy zdrowotne i ma owulacje raz na rok
i bete zrobiła bo musi to pilnować bo bierze leki i musi je odstawić i zamienić na inne leki. Mam nadzieję,że jej się uda donosic do końca ciąży poza tym ona jet młodziutka ma 23 lata może szybciej u nich( młodszych troszke) wychodzi beta
inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ja nadal uwazam ze robienie testu przed planową @ to niepotrzebne nakrecanie się. Ja poczekam jak mi się spóźni co najmniej 2 tyg, bo tak tydz poślizgu może być
inessa, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni masz racje ale jak trzeba odstawić leki bo mogą grozic dziecku i zacząć brać leki aby dzieciątko się dobrze zagnieżdziło i "uchowało" to niestety trzeba.
A Ty widzę odpoczywasz i szalejeszoby tak dalej
i oby zakończyły a zarazem zaczeły zielone wakacje równiże pod sercem Twoim
bliska77, Reni, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku - 28 październik , a nawet wcześniej. Teraz jestem na fenoterolu, a jest to lek przeciwskurczowy i będę go brać do 37tc, później jest odstawiany, bo dzidzia już jest gotowa do wyjścia na świat. U mnie 37tc przypada na 12.10. , a od koleżanek, które też zażywały fenoterol wiem, że po jego odstawieniu akcja porodowa zaczyna się nawet już po jednym dniu od odstawienia, tak więc myślę, że poród nastąpi w połowie , albo trochę po połowie październikaBursztyn wrote:Angela, na kiedy masz termin? to nie byl przypadkiem pazdziernik?
inessa, bliska77, Bozia3, Mango, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela ja się urodziłam 12 października
CIeszę sie,że do nas zaglądasz i dajesz znać co u Ciebie co u Was !!!
Jak patrze na to który już tydzień ciaży u Ciebie to trudno w to uwierzyć a jeszcze niedawno czekałaś na efekt na testSuper,że jest wszystko dobrze bardzo się Wami cieszę
bliska77, MoniaT, Bozia3, angela, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydokładnie na przykładzie Angeli widać ile już tu jesteśmy... Fajnie, że u Angeli wszystko w porządku, tak jak czekałyśmy razem na test,za 3m-ce będziemy oczekiwać na poród, jejku az mi ciarki przeszły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 14:55
inessa, MoniaT, Bozia3, angela, Bursztyn, megan8, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość