35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:i tak ci radze, ja piłam i całkiem niezle mi poszło lol
a konczyłam uniwerek równiez brytyjski
tam sie inaczej zreszta nie da :0ide otworzyc sobie butelke..
EwaT, Mango, inessa, caffe, Betybet, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku kochana wiesz co pisałam Ci już kiedyś zrobiłas tyle ile mogłas teraz już tylko czekanie i przygotowanie do prezentacji na koniec piekny owoc - piekna magisterka
ja w to wierzę
A co do in witro to jest dofinansowana ale trzeba mieć udokumentowane leczenie conajmniej roczne i nie mogło się wcześniej poronić dziecka (udokumentowane poronienie)acha no i nie można mieć wiecej niż 40 lat oraz tych par bedzie około 15 tysięcy a czeka na in vitro około 30-40 tyś. par.
Wszystkim kobitkom żyszę owocnych starań serduszkowań nie na przymus i dobrej nocyBetybet, bliska77, Bursztyn, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku nie martw sie, zrobias co moglas, bedzie dobrze!
Ja koncze pakowanie, jutro ostatni raz do pracy i wakaje
Dzis drugi test owulacyjny negatywny wiec pewnie bedzie owulka dopiero w 17 dniu cyklu i cykl bedzie z tych 28 dniowych, jutro zaserduszkujemy przed wyjazdem i zobaczymy co z tego wyjdzie
Powodzenia staraczkom, pozdrowienia dla zafasolkowanych!Betybet, Lucky, bliska77, Bursztyn, Mango, inessa, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bety, pozostaje trzymać kciuki
Bozia3 wrote:Bety masz jakiś mega skok tempki....nie byłaś chora? Bo ovulka to chyba kilka dni później?albo to ta soda?
Szczerze mówiąc nie znam się na tych wykresach , ale liczenie to zawsze była moja słaba strona
Mango wrote:No to Betybet zostałaś forumowym testerem sodyJeżali się uda możesz myśleć o patencie i zbijaniu kasy
A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRYLucky, bliska77, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam i ja
jestem lekko nakręcona, bo chyba udało nam się wstrzelić
wczoraj nareszcie pozytywny test owu (11 dc) a spodziewałam się go.... już od 3 co najmniej dni, ze względu na to Clo
działaliśmy wieczorem i dziś rano, M wyjątkowo chętny
potem leżeliśmy sobie i w Tv pokazywali jak w Japonii robią maskę twarzy dziecka na podstawie usg 4d, wydrukowane tymi specjalnymi drukarkami tworzącymi. M mówi- jedziemy do JaponiiOby oby!!! Oby było po co
aaaaa no i zaliczyłam wczoraj sodętylko ze 4 godziny przed, bo mój M nie jest tak wyluzowany, żeby włączyć sodę w scenerię łóżkową
Niestety gdy przyszło do aplikacji żelu conceive, to się okazało, że opakowanie (ta tubka) jest pękniętaa że miałam ostatnią, to nie dorzuciłam tego ważnego nawilżenia, więc pozostaje się modlić, żeby sama soda pomogła
ciekawa jestem czy któraś jeszcze tak miała lub mieć będzie po sodzie - takie uczucie ściągnięcia w środku, jakby za mało miejsca było i sam sex był dość bolesny ale to może przez obrzmiałe jajniki, serio czuję je jakby były melonami już od 3-4 dni, chyba przez Clo
myślę że dorzucimy jeszcze jedną małą akcję jutro rano, w razie gdyby Owu była w tym przedziale do 2 dni po skoku (dziś skok temp)
bliska77, Mango, inessa, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
czy któraś wie ile dojrzewają plemniki, żeby były zdolne do zapłodnienia? gdzieś czytałam, że one nie umieją tak z mety robić swoje, tylko potrzebują jakiś czas
mam nadzieję że nasze będą wystarczająco dorosłe by stworzyć CUDBetybet, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny cały czas jestem na etapie rozpracowywania tego owufrienda
teraz zauważyłam taką zakładkę MONITOR OWULACJI i ma rozwinięcia : wysoki, niski, szczyt
to jest w tym miejscu gdzie opisujecie wykres w podpunkcie testy: testy owu, testy ciążowe i ten monitor owulacji
o co kaman?Betybet, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Bursztynku, nie stresuj się, co mogłaś to zrobiłaś, teraz się wyluzuj, będzie dobrze, zobaczysz, pamiętaj, często oceniamy siebie i swoją pracę dużo gorzej niż inni
widzę dziewczyny, ze eksperymentujecie z sodą, hm, może też spróbujemy
miłego dniaBetybet, Bursztyn, Mango, inessa, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość