35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no nie da sie...EwaT wrote:i tak ci radze, ja piłam i całkiem niezle mi poszło lol

a konczyłam uniwerek równiez brytyjski
tam sie inaczej zreszta nie da :0
ide otworzyc sobie butelke..
EwaT, Mango, inessa, caffe, Betybet, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku kochana wiesz co pisałam Ci już kiedyś zrobiłas tyle ile mogłas teraz już tylko czekanie i przygotowanie do prezentacji na koniec piekny owoc - piekna magisterka
ja w to wierzę 
A co do in witro to jest dofinansowana ale trzeba mieć udokumentowane leczenie conajmniej roczne i nie mogło się wcześniej poronić dziecka (udokumentowane poronienie)acha no i nie można mieć wiecej niż 40 lat oraz tych par bedzie około 15 tysięcy a czeka na in vitro około 30-40 tyś. par.
Wszystkim kobitkom żyszę owocnych starań serduszkowań nie na przymus i dobrej nocy
Betybet, bliska77, Bursztyn, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku nie martw sie, zrobias co moglas, bedzie dobrze!
Ja koncze pakowanie, jutro ostatni raz do pracy i wakaje
Dzis drugi test owulacyjny negatywny wiec pewnie bedzie owulka dopiero w 17 dniu cyklu i cykl bedzie z tych 28 dniowych, jutro zaserduszkujemy przed wyjazdem i zobaczymy co z tego wyjdzie
Powodzenia staraczkom, pozdrowienia dla zafasolkowanych!
Betybet, Lucky, bliska77, Bursztyn, Mango, inessa, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
każda pomoc mile widzianacaffe wrote:Bety, pozostaje trzymać kciuki

nie byłam , no chyba , że coś z moją głową nie takBozia3 wrote:Bety masz jakiś mega skok tempki....nie byłaś chora? Bo ovulka to chyba kilka dni później?
albo to ta soda?
Szczerze mówiąc nie znam się na tych wykresach , ale liczenie to zawsze była moja słaba strona
hehe - ja myślę , że to nie zaszkodzi - najwyżej coś się przyplącze i będziemy leczyć - jestem zdesperowana i łapię się wszystkiego nawet sodyMango wrote:No to Betybet zostałaś forumowym testerem sody
Jeżali się uda możesz myśleć o patencie i zbijaniu kasy 
A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY
Lucky, bliska77, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam i ja
jestem lekko nakręcona, bo chyba udało nam się wstrzelić
wczoraj nareszcie pozytywny test owu (11 dc) a spodziewałam się go.... już od 3 co najmniej dni, ze względu na to Clo
działaliśmy wieczorem i dziś rano, M wyjątkowo chętny
potem leżeliśmy sobie i w Tv pokazywali jak w Japonii robią maskę twarzy dziecka na podstawie usg 4d, wydrukowane tymi specjalnymi drukarkami tworzącymi. M mówi- jedziemy do Japonii
Oby oby!!! Oby było po co
aaaaa no i zaliczyłam wczoraj sodę
tylko ze 4 godziny przed, bo mój M nie jest tak wyluzowany, żeby włączyć sodę w scenerię łóżkową
Niestety gdy przyszło do aplikacji żelu conceive, to się okazało, że opakowanie (ta tubka) jest pęknięta
a że miałam ostatnią, to nie dorzuciłam tego ważnego nawilżenia, więc pozostaje się modlić, żeby sama soda pomogła 
ciekawa jestem czy któraś jeszcze tak miała lub mieć będzie po sodzie - takie uczucie ściągnięcia w środku, jakby za mało miejsca było i sam sex był dość bolesny ale to może przez obrzmiałe jajniki, serio czuję je jakby były melonami już od 3-4 dni, chyba przez Clo
myślę że dorzucimy jeszcze jedną małą akcję jutro rano, w razie gdyby Owu była w tym przedziale do 2 dni po skoku (dziś skok temp)
bliska77, Mango, inessa, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
czy któraś wie ile dojrzewają plemniki, żeby były zdolne do zapłodnienia? gdzieś czytałam, że one nie umieją tak z mety robić swoje, tylko potrzebują jakiś czas
mam nadzieję że nasze będą wystarczająco dorosłe by stworzyć CUD
Betybet, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny cały czas jestem na etapie rozpracowywania tego owufrienda
teraz zauważyłam taką zakładkę MONITOR OWULACJI i ma rozwinięcia : wysoki, niski, szczyt
to jest w tym miejscu gdzie opisujecie wykres w podpunkcie testy: testy owu, testy ciążowe i ten monitor owulacji
o co kaman?
Betybet, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Bursztynku, nie stresuj się, co mogłaś to zrobiłaś, teraz się wyluzuj, będzie dobrze, zobaczysz, pamiętaj, często oceniamy siebie i swoją pracę dużo gorzej niż inni
widzę dziewczyny, ze eksperymentujecie z sodą, hm, może też spróbujemy
miłego dnia
Betybet, Bursztyn, Mango, inessa, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

i jej marzenie