35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze jak to historia lubi się powtarzać
- w mojej pracy brakowało najważniejszej strony - z założeniami
Oczywiście też jej nikt nie czytał, bo do dzisiaj nie wiedzą, że czegoś nie dostali, więc luzik Bursztynku
Oczywiście wtedy też nie było mi do śmiechu
Bursztyn, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Kasik303 wrote:Caffe, przeczytaj wpis Bozi na naszym nowym forum WSPOMAGACZE
KOBIETA NAJBARDZIEJ PLODNA JEST W JAKIM MIESIACU SIE URODZIAL
Wiec do dzielaTakże w tym miesiącu nawet najmniejszej szansy nie ma
Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:kasik...caffe zna te porady..nazywamy je tu "kogucie" - stąd nawet w podpisie sobie osadziła koguta z jajami...
(jaja wielkie jak interes....hmm).
właśnie...te co mają urodziny w tym miesiącu - serduszkować bo to Wasze 5 minut...bo tak sobie stoi i wszystko mu się kurzem pokrywa
Bursztyn, inessa, bliska77, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Wcale nie tak łatwo o te pozostające zarodki , bardzo często niestety w naszym wieku są 1 - 2 , które się nadają, a reszta odpada sama i nie ma co mrozić
caffe, Mango, inessa, bliska77, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja to teraz mogę jedynie wersję demo stosować bo okresu nadal brak
Także w tym miesiącu nawet najmniejszej szansy nie ma
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Moge powiedziec, ze wracam z piekla. Piatek byl dla mnie traumatyczny, siedzialam przy biurku od 7 rano do 12 w nocy (deadline mialam wlasnie za minute polnoc). 17 godzin koszmaru. Prace wyslalam 2 min.przed polnoca. W tym wyscigu z czasem zapomnialam dodac 2 waznych zalacznikow, moja praca nie ma tez spisu tresci. Nie wprowadzilam wszystkich poprawek, tzn.jakies tak, ale tych waznych- tylkow szczatkowej formie, po prostu nie wiedzialam juz jak, mialam inna wizje tej pracy niz moj promotor. Jestem wk....na na sama siebie, wydaje mi sie mi tego nie zaliczy. Mialam taka awersje do kompa, ze wlaczylam go dopiero teraz, po raz pierwszy od piatku. Czuje sie sfrustrowana, mam dola. Dodatkowo, bede musiala przygotowac prezentacje na ta obrone za 2 tyg. Moja praca to kaszana i wstyd mi bedzie spojrzec facetowi w oczy, bo przeciez mialam wszystkie wskazowki, a mimo tego odwalilam straszna chalture. I jak ja zrobie ta prezentacje,przeciez zapadne sie pod ziemie. Jestem wykonczona psychicznie i fizycznie.
Sorry za ten post niezbyt tryskajacy radoscia, no ale coz...
Pozdrawiam Was wszystkie i witam nowe dziewczynki.Dodrukuj ten spis treści i jakoś dołącz do pracy...może się uda..a potem skup się na prezentacji i wypadnij na niej jak gwiazda...psychologiczna..
Będzie dobrze..
caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jakbyś dostała @ do kilku dni..to może jeszcze na sam koniec miesiąca się załapiesz....także proszę się nie migać...tylko szykować koguta..
No chyba, że se zrobię urodziny w przyszłym miesiącu też
Betybet, Mango, Bozia3, inessa, Lucky, bliska77, Viola, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:te nowe forum dobre zawsze się zastanawiałam do czego te siemie ja je zwykle piję jak mi dokuczają wrzody na żołądku ale nie wiedziałam o tym że pomagają w zajściu i tyle tego mają zacznę go pić a czy można z mlekiem bo z wodą to raczej nie tknę bo to trochę a nawet bardziej niż trochę do spermy podobne i gilowate
Betybet, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
heloł
No więc pracujemy i pracujemy , moje kochanie pyta się kiedy możemy zrobić test , żeby sprawdzić czy się udało
Jutro jedzie w delegację
Sodę potraktowaliśmy jako grę do zabawy , najpierw popróbowaliśmy czy to mi kurki nie wyżre
ale nie wyżarło , kurka z kwaśnego zmieniła smak na taki hmmmmmmmmmmmm powiedzmy snikersowy HAHAHAHAHAHA
20 minut przed "robotą właściwą" zaaplikował mi to mój pan mąż , w sumie trzy razy zobaczymy czy okres dostanę czy nie = planowany koniec sierpnia .
Pozdrawiamcaffe, Mango, Bozia3, inessa, polarmiś, grosza, Lucky, bliska77, Olena, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki dzieki za dobre slowo
Moj promotor zauwazy, bo bedzie czytal, a on czyta bardzo uwaznie, nic mu nie umknie + jeszcze jedna osoba oceniajaca. Doslac nic juz nie moge, bo to wszystko odbylo sie droga elektroniczna i procedura jest zamknieta. Anglicy maja wysokie wymagania na uniwerkach (bo w podstawoowkach jakos nie). Prezentacja stanowi tylko 20% oceny. No ale i tak juz teraz z tym nic nie zrobie. Byle dotrwac do 26.07, odwalic robote i zapomniec. No chyba ze bede musiala robic to jeszcze raz.
Dobra, wyzalilam siecaffe, Bozia3, inessa, polarmiś, Betybet, Lucky, bliska77, anna maria, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość