X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku na pewno nie będzie tak źle jak myślisz :)
    Trzymaj się ciepło :)

MoniaT, Bursztyn, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak to historia lubi się powtarzać ;) - w mojej pracy brakowało najważniejszej strony - z założeniami ;) Oczywiście też jej nikt nie czytał, bo do dzisiaj nie wiedzą, że czegoś nie dostali, więc luzik Bursztynku :) Oczywiście wtedy też nie było mi do śmiechu ;)

Bursztyn, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasik303 wrote:
    Caffe, przeczytaj wpis Bozi na naszym nowym forum WSPOMAGACZE

KOBIETA NAJBARDZIEJ PLODNA JEST W JAKIM MIESIACU SIE URODZIAL :)

Wiec do dziela ;)
    Ja to teraz mogę jedynie wersję demo stosować bo okresu nadal brak :P Także w tym miesiącu nawet najmniejszej szansy nie ma :P

Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kasik...caffe zna te porady..nazywamy je tu "kogucie" - stąd nawet w podpisie sobie osadziła koguta z jajami...;) (jaja wielkie jak interes....hmm).
    właśnie...te co mają urodziny w tym miesiącu - serduszkować bo to Wasze 5 minut...;)
    Muszę uruchomić koguta wreszcie :P bo tak sobie stoi i wszystko mu się kurzem pokrywa :)

Bursztyn, inessa, bliska77, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Violu za informację. Może i nie jestes ekspertem ale każda rada się dla mnie liczy i każde spostrzeżenie.

Bursztynku zobaczysz nie będzie tak źle.

Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    caffe - zamiast bromergonu norprolac - ja go brałam , bo po bromergonie źle się czułam
    Dzięki, jutro idę to mu ewentualnie powiem żeby mi to przepisał :)

inessa, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Wcale nie tak łatwo o te pozostające zarodki , bardzo często niestety w naszym wieku są 1 - 2 , które się nadają, a reszta odpada sama i nie ma co mrozić
    o to widzisz...to by mi odpowiadało najbardziej...i oprócz kasy to nie widzę powodu do szumu jaki wokół tego tematu niektórzy tworzą...

caffe, Mango, inessa, bliska77, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• slash Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak myślę Bozia. Teraz ruszył ten program dofinansowania in vitro czy jakoś tak.

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja to teraz mogę jedynie wersję demo stosować bo okresu nadal brak :P Także w tym miesiącu nawet najmniejszej szansy nie ma :P
    jakbyś dostała @ do kilku dni..to może jeszcze na sam koniec miesiąca się załapiesz....także proszę się nie migać...tylko szykować koguta..;)

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Moge powiedziec, ze wracam z piekla. Piatek byl dla mnie traumatyczny, siedzialam przy biurku od 7 rano do 12 w nocy (deadline mialam wlasnie za minute polnoc). 17 godzin koszmaru. Prace wyslalam 2 min.przed polnoca. W tym wyscigu z czasem zapomnialam dodac 2 waznych zalacznikow, moja praca nie ma tez spisu tresci. Nie wprowadzilam wszystkich poprawek, tzn.jakies tak, ale tych waznych- tylkow szczatkowej formie, po prostu nie wiedzialam juz jak, mialam inna wizje tej pracy niz moj promotor. Jestem wk....na na sama siebie, wydaje mi sie mi tego nie zaliczy. Mialam taka awersje do kompa, ze wlaczylam go dopiero teraz, po raz pierwszy od piatku. Czuje sie sfrustrowana, mam dola. Dodatkowo, bede musiala przygotowac prezentacje na ta obrone za 2 tyg. Moja praca to kaszana i wstyd mi bedzie spojrzec facetowi w oczy, bo przeciez mialam wszystkie wskazowki, a mimo tego odwalilam straszna chalture. I jak ja zrobie ta prezentacje,przeciez zapadne sie pod ziemie. Jestem wykonczona psychicznie i fizycznie.
    Sorry za ten post niezbyt tryskajacy radoscia, no ale coz...
    Pozdrawiam Was wszystkie i witam nowe dziewczynki.
    Bursztynku nie osądzaj się tak bardzo....jeszcze się okaże, że zdasz na piątkę..:) Dodrukuj ten spis treści i jakoś dołącz do pracy...może się uda..a potem skup się na prezentacji i wypadnij na niej jak gwiazda...psychologiczna..;) Będzie dobrze..:)

caffe, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jakbyś dostała @ do kilku dni..to może jeszcze na sam koniec miesiąca się załapiesz....także proszę się nie migać...tylko szykować koguta..;)
    Nie wiem co mi zaproponuje lekarz, ale jak policzę @ przez 7 dni i jeszcze te marotonowe moje cykle to za Chiny w tym miesiącu się nie uda dobić do płodnych :) No chyba, że se zrobię urodziny w przyszłym miesiącu też :P

Betybet, Mango, Bozia3, inessa, Lucky, bliska77, Viola, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    te nowe forum dobre zawsze się zastanawiałam do czego te siemie ja je zwykle piję jak mi dokuczają wrzody na żołądku ale nie wiedziałam o tym że pomagają w zajściu i tyle tego mają zacznę go pić a czy można z mlekiem bo z wodą to raczej nie tknę bo to trochę a nawet bardziej niż trochę do spermy podobne i gilowate
    Monia - możesz siemię z czym chcesz..chociaż szczerze mówiąc zadziwia mnie Twoje skojarzenie - bo ja raczej miałabym takie właśnie po zmieszaniu z mlekiem...a z wodą to raczej jak krochmal...czy inny glut z nosa...:)

Betybet, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Ja też tak myślę Bozia. Teraz ruszył ten program dofinansowania in vitro czy jakoś tak.
    mnie już nie obejmą żadne dofinansowania....po 40 roku życia - "radź se sam"

caffe, Betybet, Mango, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie już nie obejmą żadne dofinansowania....po 40 roku życia - "radź se sam"
    Pozostaje zestaw małego majsterkowicza :P

Betybet, Bozia3, inessa, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł
    No więc pracujemy i pracujemy , moje kochanie pyta się kiedy możemy zrobić test , żeby sprawdzić czy się udało :D
    Jutro jedzie w delegację :(
    Sodę potraktowaliśmy jako grę do zabawy , najpierw popróbowaliśmy czy to mi kurki nie wyżre :D
    ale nie wyżarło , kurka z kwaśnego zmieniła smak na taki hmmmmmmmmmmmm powiedzmy snikersowy HAHAHAHAHAHA
    20 minut przed "robotą właściwą" zaaplikował mi to mój pan mąż , w sumie trzy razy zobaczymy czy okres dostanę czy nie = planowany koniec sierpnia .
    Pozdrawiam

caffe, Mango, Bozia3, inessa, polarmiś, grosza, Lucky, bliska77, Olena, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 15 lipca 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koniec lipca sory

caffe, Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bety, pozostaje trzymać kciuki :)

Bozia3, inessa, Betybet, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bety masz jakiś mega skok tempki....nie byłaś chora? Bo ovulka to chyba kilka dni później?

caffe, inessa, Betybet, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Betybet zostałaś forumowym testerem sody ;) Jeżali się uda możesz myśleć o patencie i zbijaniu kasy :)

caffe, Bozia3, inessa, Betybet, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dzieki za dobre slowo :)
    Moj promotor zauwazy, bo bedzie czytal, a on czyta bardzo uwaznie, nic mu nie umknie + jeszcze jedna osoba oceniajaca. Doslac nic juz nie moge, bo to wszystko odbylo sie droga elektroniczna i procedura jest zamknieta. Anglicy maja wysokie wymagania na uniwerkach (bo w podstawoowkach jakos nie). Prezentacja stanowi tylko 20% oceny. No ale i tak juz teraz z tym nic nie zrobie. Byle dotrwac do 26.07, odwalic robote i zapomniec. No chyba ze bede musiala robic to jeszcze raz.
    Dobra, wyzalilam sie :)

caffe, Bozia3, inessa, polarmiś, Betybet, Lucky, bliska77, anna maria, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 894 895 896 897 898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ