Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Cieżko mi sie spało, trochę jeszcze brudzę. Pobrali mi krew, orydanator na obchodzie stwierdził tylko ze "dobrze". Pewnie bedą mnie trzymać 3 dni. Młody gin wczoraj wypatrzył niewielka nadzerke, może z niej poszło bo w czwartek jej nie było. A Biszkopt ma 5cm :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 08:09

efcia, caffe, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, chruszczow, ComeToMeBaby, paszczakin, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, gosia7122, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Moremi <3
    Natka <3

nick nieaktualny, chruszczow lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guten Morgen. O ja gut! Co za jezyk!

nick nieaktualny, chruszczow, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Guten Morgen. O ja gut! Co za jezyk!
    Ją tam lubilam uczyć się niemieckiego :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pewnie jezyk jak jezyk. W Berlinie vzesciej polski i rosyjski slyszalam.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Pewnie jezyk jak jezyk. W Berlinie vzesciej polski i rosyjski slyszalam.
    To prawie jak w domu :-)

SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

A ja nienawidziłam. :-)

moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mnie porąbało, że znowu betę zrobiłam. Teraz będę czekać i stres niepotrzebny. Ale jak czekam na męża w szpitalu i siedzę przy laboratorium. Ech, tylko nastukac do rej pustej główki

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, malgos741, chruszczow, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Chyba mnie porąbało, że znowu betę zrobiłam. Teraz będę czekać i stres niepotrzebny. Ale jak czekam na męża w szpitalu i siedzę przy laboratorium. Ech, tylko nastukac do rej pustej główki
    Widzę że budyn pracuje ;-)

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Lepiej wiedziec niz nie wiedziec.

Zofia8, chruszczow, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się dobrze. Papaweryny już nie dostaję, skurczy nie ma. Toto jest już "niemierzalny", bo za duży i główkę już przygiął do klatki piersiowej. Waży 80g i ponoć jest bardzo skoczny ;-) . Wszystko zgadza się z terminem om. Dzisiaj czysto i jutro jeszcze dla pewności zrobią mi badania i jak nic się nie zmieni to wychodzę.
    Natka, muszą potrzymać 3 dni minimum, żeby kasę z nfz ściągnąć. Jeżeli jesteś ubezpieczona, to Tobie znowu są 4 potrzebne.

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, Natka_79, malgos741, chruszczow, efcia, Luna76, Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, anna maria, nick nieaktualny, Bozia3, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, Parka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Kochana, porąbało ;-) czekaj Ty spokojnie na usg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

pelargonie posadzone, ładne krwistoczerwone, takie jak lubię :-)

Natka trzymam kciuki, Moremi dobre informacje :-)

Pozdrawiam wszystkie.

nick nieaktualny, Natka_79, efcia, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, anna maria, Bozia3, gosia7122, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Chyba tak .

Dla mnie beta i 1sza wizyta serduchowa to byly najgorsze momenty tej ciąży.Brr jak sobie przypomne ten stres :-/

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czuję się dobrze. Papaweryny już nie dostaję, skurczy nie ma. Toto jest już "niemierzalny", bo za duży i główkę już przygiął do klatki piersiowej. Waży 80g i ponoć jest bardzo skoczny ;-) . Wszystko zgadza się z terminem om. Dzisiaj czysto i jutro jeszcze dla pewności zrobią mi badania i jak nic się nie zmieni to wychodzę.
    Natka, muszą potrzymać 3 dni minimum, żeby kasę z nfz ściągnąć. Jeżeli jesteś ubezpieczona, to Tobie znowu są 4 potrzebne.
    A ja myślałam ze juz w domu jesteś, fajnie ze jest ok.
    Tak właśnie podejrzewam ze teraz będę miała 3 dniowe wczasy. Trudno. Najważniejsze ze Biszkoptem ok. Choc chce do domu, na śniadanie dali mi jakaś dziwna wędlinę, chyba z plastiku była ;)

nick nieaktualny, malgos741, efcia, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi priv.

Zofia8
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką ;)
    Natka, Moremi <3
    Dziś słoneczko i coraz cieplej :)

efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Moremi, Natka, ja byłam na wyjeździe majowym i nie jestem w temacie...Po tylu dniach nieobecności nie mam szans nadrobić wszystkie posty.
    Co się dzieje u Was, że zaliczyłyście szpital?

chruszczow, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. U nas noc z goraczka przy cycku. Bylismy u lekarza, migdalki czerwone, ale ropy nie ma i cpr niskie. Zatem wirusowka i jedziemy dalej na paracecie. Adas padniety. Swoja droga jest pewien urok w tak spokojnym dziecku. ;-)

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, megan8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A ja myślałam ze juz w domu jesteś, fajnie ze jest ok.
    Tak właśnie podejrzewam ze teraz będę miała 3 dniowe wczasy. Trudno. Najważniejsze ze Biszkoptem ok. Choc chce do domu, na śniadanie dali mi jakaś dziwna wędlinę, chyba z plastiku była ;)
    Ja się schytrzyłam i wałówę mam ze sobą. Wędlina i ser żółty w lodówce. To co podają w szpitalu obok mięsa nie leżało.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 9079 9080 9081 9082 9083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ