X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Cieżko mi sie spało, trochę jeszcze brudzę. Pobrali mi krew, orydanator na obchodzie stwierdził tylko ze "dobrze". Pewnie bedą mnie trzymać 3 dni. Młody gin wczoraj wypatrzył niewielka nadzerke, może z niej poszło bo w czwartek jej nie było. A Biszkopt ma 5cm :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 08:09

efcia, caffe, Sabina, gretka, kkisia, dorbie, macduska, moremi, kapturnica, chruszczow, ComeToMeBaby, paszczakin, Arwena, Bozia3, Margolcia88, gosia7122, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Moremi <3
    Natka <3

Sabina, chruszczow lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guten Morgen. O ja gut! Co za jezyk!

Sabina, chruszczow, efcia, ComeToMeBaby, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Guten Morgen. O ja gut! Co za jezyk!
    Ją tam lubilam uczyć się niemieckiego :-)

stara.krycha lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pewnie jezyk jak jezyk. W Berlinie vzesciej polski i rosyjski slyszalam.

Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Pewnie jezyk jak jezyk. W Berlinie vzesciej polski i rosyjski slyszalam.
    To prawie jak w domu :-)

SolarPolar, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

A ja nienawidziłam. :-)

moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mnie porąbało, że znowu betę zrobiłam. Teraz będę czekać i stres niepotrzebny. Ale jak czekam na męża w szpitalu i siedzę przy laboratorium. Ech, tylko nastukac do rej pustej główki

Sabina, moremi, macduska, malgos741, chruszczow, efcia, ComeToMeBaby, Arwena, Margolcia88, Parka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Chyba mnie porąbało, że znowu betę zrobiłam. Teraz będę czekać i stres niepotrzebny. Ale jak czekam na męża w szpitalu i siedzę przy laboratorium. Ech, tylko nastukac do rej pustej główki
    Widzę że budyn pracuje ;-)

dorbie lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Lepiej wiedziec niz nie wiedziec.

Zofia8, chruszczow, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się dobrze. Papaweryny już nie dostaję, skurczy nie ma. Toto jest już "niemierzalny", bo za duży i główkę już przygiął do klatki piersiowej. Waży 80g i ponoć jest bardzo skoczny ;-) . Wszystko zgadza się z terminem om. Dzisiaj czysto i jutro jeszcze dla pewności zrobią mi badania i jak nic się nie zmieni to wychodzę.
    Natka, muszą potrzymać 3 dni minimum, żeby kasę z nfz ściągnąć. Jeżeli jesteś ubezpieczona, to Tobie znowu są 4 potrzebne.

kapturnica, mamatrojki80, macduska, Zofia8, Sabina, gretka, kkisia, Natka_79, malgos741, chruszczow, efcia, Luna76, Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, anna maria, Arwena, Bozia3, megan8, stara.krycha, Margolcia88, gosia7122, dorbie, Parka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Kochana, porąbało ;-) czekaj Ty spokojnie na usg.

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

pelargonie posadzone, ładne krwistoczerwone, takie jak lubię :-)

Natka trzymam kciuki, Moremi dobre informacje :-)

Pozdrawiam wszystkie.

kkisia, Natka_79, efcia, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, anna maria, Bozia3, gosia7122, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Chyba tak .

Dla mnie beta i 1sza wizyta serduchowa to byly najgorsze momenty tej ciąży.Brr jak sobie przypomne ten stres :-/

Sabina, macduska, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czuję się dobrze. Papaweryny już nie dostaję, skurczy nie ma. Toto jest już "niemierzalny", bo za duży i główkę już przygiął do klatki piersiowej. Waży 80g i ponoć jest bardzo skoczny ;-) . Wszystko zgadza się z terminem om. Dzisiaj czysto i jutro jeszcze dla pewności zrobią mi badania i jak nic się nie zmieni to wychodzę.
    Natka, muszą potrzymać 3 dni minimum, żeby kasę z nfz ściągnąć. Jeżeli jesteś ubezpieczona, to Tobie znowu są 4 potrzebne.
    A ja myślałam ze juz w domu jesteś, fajnie ze jest ok.
    Tak właśnie podejrzewam ze teraz będę miała 3 dniowe wczasy. Trudno. Najważniejsze ze Biszkoptem ok. Choc chce do domu, na śniadanie dali mi jakaś dziwna wędlinę, chyba z plastiku była ;)

Sabina, malgos741, efcia, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi priv.

Zofia8
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką ;)
    Natka, Moremi <3
    Dziś słoneczko i coraz cieplej :)

efcia, Sabina, kkisia, chruszczow, ComeToMeBaby, Arwena, dorbie lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Moremi, Natka, ja byłam na wyjeździe majowym i nie jestem w temacie...Po tylu dniach nieobecności nie mam szans nadrobić wszystkie posty.
    Co się dzieje u Was, że zaliczyłyście szpital?

chruszczow, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. U nas noc z goraczka przy cycku. Bylismy u lekarza, migdalki czerwone, ale ropy nie ma i cpr niskie. Zatem wirusowka i jedziemy dalej na paracecie. Adas padniety. Swoja droga jest pewien urok w tak spokojnym dziecku. ;-)

mamatrojki80, ComeToMeBaby, paszczakin, Arwena, kkisia, Bozia3, megan8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A ja myślałam ze juz w domu jesteś, fajnie ze jest ok.
    Tak właśnie podejrzewam ze teraz będę miała 3 dniowe wczasy. Trudno. Najważniejsze ze Biszkoptem ok. Choc chce do domu, na śniadanie dali mi jakaś dziwna wędlinę, chyba z plastiku była ;)
    Ja się schytrzyłam i wałówę mam ze sobą. Wędlina i ser żółty w lodówce. To co podają w szpitalu obok mięsa nie leżało.

mamatrojki80, Sabina, gretka, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, dorbie, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 9079 9080 9081 9082 9083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ