35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć,
Cieżko mi sie spało, trochę jeszcze brudzę. Pobrali mi krew, orydanator na obchodzie stwierdził tylko ze "dobrze". Pewnie bedą mnie trzymać 3 dni. Młody gin wczoraj wypatrzył niewielka nadzerke, może z niej poszło bo w czwartek jej nie było. A Biszkopt ma 5cmWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 08:09
efcia, caffe, Sabina, gretka, kkisia, dorbie, macduska, moremi, kapturnica, chruszczow, ComeToMeBaby, paszczakin, Arwena, Bozia3, Margolcia88, gosia7122, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba mnie porąbało, że znowu betę zrobiłam. Teraz będę czekać i stres niepotrzebny. Ale jak czekam na męża w szpitalu i siedzę przy laboratorium. Ech, tylko nastukac do rej pustej główki
Sabina, moremi, macduska, malgos741, chruszczow, efcia, ComeToMeBaby, Arwena, Margolcia88, Parka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Chyba mnie porąbało, że znowu betę zrobiłam. Teraz będę czekać i stres niepotrzebny. Ale jak czekam na męża w szpitalu i siedzę przy laboratorium. Ech, tylko nastukac do rej pustej główki
Zofia8, chruszczow, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
-
Czuję się dobrze. Papaweryny już nie dostaję, skurczy nie ma. Toto jest już "niemierzalny", bo za duży i główkę już przygiął do klatki piersiowej. Waży 80g i ponoć jest bardzo skoczny
. Wszystko zgadza się z terminem om. Dzisiaj czysto i jutro jeszcze dla pewności zrobią mi badania i jak nic się nie zmieni to wychodzę.
Natka, muszą potrzymać 3 dni minimum, żeby kasę z nfz ściągnąć. Jeżeli jesteś ubezpieczona, to Tobie znowu są 4 potrzebne.kapturnica, mamatrojki80, macduska, Zofia8, Sabina, gretka, kkisia, Natka_79, malgos741, chruszczow, efcia, Luna76, Dziobak, Simba, ComeToMeBaby, anna maria, Arwena, Bozia3, megan8, stara.krycha, Margolcia88, gosia7122, dorbie, Parka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:Chyba mnie porąbało, że znowu betę zrobiłam. Teraz będę czekać i stres niepotrzebny. Ale jak czekam na męża w szpitalu i siedzę przy laboratorium. Ech, tylko nastukac do rej pustej główki
Kochana, porąbałoczekaj Ty spokojnie na usg.
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry,
pelargonie posadzone, ładne krwistoczerwone, takie jak lubię
Natka trzymam kciuki, Moremi dobre informacje
Pozdrawiam wszystkie.kkisia, Natka_79, efcia, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, anna maria, Bozia3, gosia7122, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Chyba mnie porąbało, że znowu betę zrobiłam. Teraz będę czekać i stres niepotrzebny. Ale jak czekam na męża w szpitalu i siedzę przy laboratorium. Ech, tylko nastukac do rej pustej główki
Dla mnie beta i 1sza wizyta serduchowa to byly najgorsze momenty tej ciąży.Brr jak sobie przypomne ten stresSabina, macduska, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czuję się dobrze. Papaweryny już nie dostaję, skurczy nie ma. Toto jest już "niemierzalny", bo za duży i główkę już przygiął do klatki piersiowej. Waży 80g i ponoć jest bardzo skoczny
. Wszystko zgadza się z terminem om. Dzisiaj czysto i jutro jeszcze dla pewności zrobią mi badania i jak nic się nie zmieni to wychodzę.
Natka, muszą potrzymać 3 dni minimum, żeby kasę z nfz ściągnąć. Jeżeli jesteś ubezpieczona, to Tobie znowu są 4 potrzebne.
Tak właśnie podejrzewam ze teraz będę miała 3 dniowe wczasy. Trudno. Najważniejsze ze Biszkoptem ok. Choc chce do domu, na śniadanie dali mi jakaś dziwna wędlinę, chyba z plastiku byłaSabina, malgos741, efcia, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką
Natka, Moremi
Dziś słoneczko i coraz cieplejefcia, Sabina, kkisia, chruszczow, ComeToMeBaby, Arwena, dorbie lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry. U nas noc z goraczka przy cycku. Bylismy u lekarza, migdalki czerwone, ale ropy nie ma i cpr niskie. Zatem wirusowka i jedziemy dalej na paracecie. Adas padniety. Swoja droga jest pewien urok w tak spokojnym dziecku.
mamatrojki80, ComeToMeBaby, paszczakin, Arwena, kkisia, Bozia3, megan8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:A ja myślałam ze juz w domu jesteś, fajnie ze jest ok.
Tak właśnie podejrzewam ze teraz będę miała 3 dniowe wczasy. Trudno. Najważniejsze ze Biszkoptem ok. Choc chce do domu, na śniadanie dali mi jakaś dziwna wędlinę, chyba z plastiku byłamamatrojki80, Sabina, gretka, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, dorbie, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!