35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ja się schytrzyłam i wałówę mam ze sobą. Wędlina i ser żółty w lodówce. To co podają w szpitalu obok mięsa nie leżało.
Pod wykresem wrzuciłam fotkę mojego BiszkoptaLuna76, mamatrojki80, moremi, efcia, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:No ja wczoraj na szybko sie pakowalam i nie pomyslałam a tak bym zjadła pomidory z jogurtem
Pod wykresem wrzuciłam fotkę mojego Biszkopta
Pogoń kogoś, żeby Ci wałówkę do szpitala przywiózłwykresu nie widzę, ale domyślam się, że Biszkopt cudny
jak Twój synek znosi Twoją nieobecność?
moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Pogoń kogoś, żeby Ci wałówkę do szpitala przywiózł
wykresu nie widzę, ale domyślam się, że Biszkopt cudny
jak Twój synek znosi Twoją nieobecność?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9267413e26b6.jpg
Synek ok, właśnie przychodzą mmsy z jego usmiechamitęskno mi za nim
wałowe dostanę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 10:40
mamatrojki80, moremi, Sabina, caffe, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, kapturnica, Arwena, kkisia, Luna76, chruszczow, Bozia3, slash, Parka, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
był też o niej artykuł
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53662,17830012,O_Dorocie_Gudaniec_mowia__matka_medycznej_marihuany.html
bry
SolarPolar wrote:Teraz jest program na TVP Polonia o matce ktora urodzila Maxa z ZD , dziecko ma padaczke - walczy o to by moc podawac mu marihuane lecznicza., -
slash wrote:Ta - tworzymy parę - tylko ja nie dogoniłam Paszczy, skubana uciekła mi.
No i paszcza to juzpewnie trochę zapomniała jak to było. Teraz to juz macierzyństwo pełną gębą.
nie zapomniala, nie zapomniala.. I nie zapomni, bo jeszczce nadal planuje drugie, no chyba, ze nam Adas da popalic tak, ze zapomnimy o dalszej prokreacjimoremi, efcia, Sabina, kapturnica, kkisia, slash, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Hej, witam wieczorową pora.
Widziałam dzis wpisy Moremi na listopadowkach, brzmiały ok. Miałam wam wczesniej napisać tylko u mnie sprawy sie maja dynamicznie. Ok. 18 zobaczyłam w sumie niewielkie plamienie, położyłam sie, wzięłam leki. Ok 21 wydawało mi sie ze juz ok, ale wewnętrzna panika kazała iść in IP to teraz leżę na oddziale. Badał mnie bardzo młody gin, zrobił usg i uspokoiłam sie. Biszkopt ma sie dobrze, urósł i jest zgodny wiekiem z suwakiem. Serce bije, krwiaka nie ma. Mam nadzieje ze jutro wyjdę do domu
jej, Natka, ty Moremi nie nasladuj! Trzymam kciuki za uspokojenie!chruszczow lubi tę wiadomość
-
Na starających się o pierwsze dziecko wysmiewały się dziewuchy z naszego wątku, a właściwie z pytania o to co narysować na plakacie. Eeeech jakoś nie widzę, żeby one tylko o staraniach gadały.
efcia, Arwena, chruszczow, stara.krycha, Margolcia88, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Na starających się o pierwsze dziecko wysmiewały się dziewuchy z naszego wątku, a właściwie z pytania o to co narysować na plakacie. Eeeech jakoś nie widzę, żeby one tylko o staraniach gadały.
Głupie baby, różne ludzie mają sposoby żeby własne kompleksy leczyć....
Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Głupie baby, różne ludzie mają sposoby żeby własne kompleksy leczyć....
mamatrojki80, gretka, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, kapturnica, Arwena, kkisia, stara.krycha, Margolcia88, gosia7122, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyI na palec boży większość liczy.... mądrości typu, nic mi nie dolega więc biorę tylko kwas foliowy. Te ochy i ach to pewnie potem "szczere" są
biorąc pod uwagę, że wszystkie ciężarne trędowate som, o mamuśkach nie wspomnę...
efcia, kapturnica, Arwena, Bozia3, stara.krycha, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:One chcą uniknąć dzieciatych i zaciążonych. Ale jak któraś z nich zachodzi to ochy i achy. Jakaś obłuda w tym jest.
no u nas raczej prym wiedzie medycyna , a nie "czekanie na cud"
brymamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, Arwena, kkisia, chruszczow, stara.krycha, Margolcia88, dorbie, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
Reni wrote:był też o niej artykuł
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53662,17830012,O_Dorocie_Gudaniec_mowia__matka_medycznej_marihuany.html
bryReni, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, kkisia, Heretyczka, BISCA lubią tę wiadomość
-
mnie akurat to wkurwiło
bo wpadła, chwilę posiedziała
nawet nie próbowała pogadaćComeToMeBaby wrote:
Także osobiście nie odebrałam tego postu jako nasmiewania z naszego wątku, bo dalej nikt nie pociągnął tematu.moremi, mamatrojki80, efcia, Sabina, Arwena, kkisia, stara.krycha, gosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
i nie tylko ona wspominała
tu dziewczyny mają ogromną wiedzę po swoich przejściach
nikt im nie karze tu siedzieć
DROOOOOGA WOLNA!
P.S. jak laski rozmawiają o dzieciach to ja się poprostu nie odzywam, bo mam wiedzę 0,1
ComeToMeBaby wrote:Poszłam i czytam. Tam tylko cinderella wspomniała, że się u nas nie może odnaleźć na wątku bo tu są dziewczyny co się znają dwa lata i dużo ma też dzieci, że wczoraj jedna pisała, że jej dziecko ma do przygotowania plakat z JP II i jej koleżanki dodoradzaly. Że to nie jej klimaty, bo co innego mieć już dziecko i się starać o kolejne a co innego starać się o pierwsze.
Ja ją trochę rozumiem, ale dziewczyna ma chyba wogole problem z zagnieżdzaniem się na wątkach, bo już gdzieś wcześniej nie zagrzala miejsca, potem próbowała u nas, a tam desperacko pisze o poszukiwaniu koleżanek i odlicza, że ma już trzy.
Ale widzę, że nasza Pani już tam wpadła i uwagę wstawila
Także osobiście nie odebrałam tego postu jako nasmiewania z naszego wątku, bo dalej nikt nie pociągnął tematu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 11:35
mamatrojki80, efcia, Sabina, Dziobak, Arwena, kkisia, chruszczow, megan8, moremi, stara.krycha, Margolcia88, gosia7122, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tak nie miałam
a niech sobie siedząpoczekaj jeszcze trochę i im się znudzi gadanie o wydzielinach, szyjkach itp
ComeToMeBaby wrote:Myślę, że chyba każda z nas doświadczyła choć raz kiedy widok ciezarnej lub wieść że komuś się udało, kuło w oczy. Ale to powinna być tylko chwilowa słabość. Padłeś? Powstań! A one tam to chyba obsesję mają. Jak tak im lepiej to niech sobie tam siedzą. Myślę że dużo by jednak skorzystały z doświadczenia tych, które zaszły, zachodzą, leczą się itd. Nie czytuje tego wątku ale widzę po tych kilku stronach że część z nich, cytuję "czeka na cud".ComeToMeBaby, Arwena, moremi, stara.krycha, Margolcia88, BISCA lubią tę wiadomość