35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Jestem w szpitalu. Krwawie. Mialam usg. Sa dwa pecherzyki,oba bez zarodka. Czekam na wynik bety.
Moze mialas bardzo pozna owulacje stad brak zarodkow...Moze jeszcze nie jest wszystko skreslone...Przykre co piszesz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 14:44
chruszczow, efcia, Arwena, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oficjalnie wypisuje Hele z klubu szczerbatych
,dzis pojawila sie pierwsza dolna jedynka
Elfik, Dziobak, Reni, Heretyczka, kapturnica, megan8, efcia, mamatrojki80, chruszczow, kkisia, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Bozia3, Sabina, caffe, gosia7122, Parka, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Oficjalnie wypisuje Hele z klubu szczerbatych
,dzis pojawila sie pierwsza dolna jedynka
anna maria, ComeToMeBaby, Elfik, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:O Dziobak pytanie mam z typu fit
wczoraj zaczelam skalpel no i niestety udalo mi sie tylko 15 min.czy to jat ok ?czy moze trzeba calosc ?
z czasem dasz rade na wiecej, trzymam kciukianna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wczoraj zaczelam skalpel no i niestety udalo mi sie tylko 15 min.czy to jat ok ?czy moze trzeba calosc ?
mamatrojki80, megan8, efcia, kkisia, anna maria, ComeToMeBaby, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-
ja dziś zaliczyłam godzinę rano i wieczorem idę na aerobik z piłkami
spalanie jest po pół godzinie ćwiczeń ,ale dobre i 15 minmamatrojki80, efcia, anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Rob ile mozesz na poczatku. To normalne, ze nie wytrzymujesz calosci, jesli wczesniej nie bylas bardzo aktywna ruchowo. Ale forma szybko bedzie rosla, zobaczysz, ze 4 trening zrobisz caly! Tylko sie nie zniechecaj, ze nie dajesz rady na poczatku. Trzymam kciuki!
Nawracasz i motywujesz!
Dziobak, megan8, anna maria, ComeToMeBaby, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:ja dziś zaliczyłam godzinę rano i wieczorem idę na aerobik z piłkami
spalanie jest po pół godzinie ćwiczeń ,ale dobre i 15 minmegan8, efcia, anna maria lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:
Kurka, położyli mi na sali babkę po 40 która roniefcia, ComeToMeBaby, Sabina, Elfik, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość