35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O cholera..Zoska trzymaj sie tam...Co to jakas epidemia z tymi krwawieniami ostatnio..Zofia8 wrote:Jestem w szpitalu. Krwawie. Mialam usg. Sa dwa pecherzyki,oba bez zarodka. Czekam na wynik bety.
Moze mialas bardzo pozna owulacje stad brak zarodkow...Moze jeszcze nie jest wszystko skreslone...Przykre co piszesz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 14:44
chruszczow, efcia, Arwena, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Oficjalnie wypisuje Hele z klubu szczerbatych
,dzis pojawila sie pierwsza dolna jedynka
Elfik, Dziobak, Reni, Heretyczka, kapturnica, megan8, efcia, mamatrojki80, chruszczow, kkisia, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Bozia3, Sabina, caffe, gosia7122, Parka, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Brawo! U nas zeby ida parami. Teraz ida jednczesnie 2 gorne jedynki. Bedzie kasownik.anna maria wrote:Oficjalnie wypisuje Hele z klubu szczerbatych
,dzis pojawila sie pierwsza dolna jedynka 
anna maria, ComeToMeBaby, Elfik, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
na początek dobre i toanna maria wrote:O Dziobak pytanie mam z typu fit
wczoraj zaczelam skalpel no i niestety udalo mi sie tylko 15 min.czy to jat ok ?czy moze trzeba calosc ?
z czasem dasz rade na wiecej, trzymam kciuki
anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rob ile mozesz na poczatku. To normalne, ze nie wytrzymujesz calosci, jesli wczesniej nie bylas bardzo aktywna ruchowo. Ale forma szybko bedzie rosla, zobaczysz, ze 4 trening zrobisz caly! Tylko sie nie zniechecaj, ze nie dajesz rady na poczatku. Trzymam kciuki!anna maria wrote:O Dziobak pytanie mam z typu fit
wczoraj zaczelam skalpel no i niestety udalo mi sie tylko 15 min.czy to jat ok ?czy moze trzeba calosc ?
mamatrojki80, megan8, efcia, kkisia, anna maria, ComeToMeBaby, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:O Dziobak pytanie mam z typu fit
ja dziś zaliczyłam godzinę rano i wieczorem idę na aerobik z piłkami
spalanie jest po pół godzinie ćwiczeń ,ale dobre i 15 min
mamatrojki80, efcia, anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Rob ile mozesz na poczatku. To normalne, ze nie wytrzymujesz calosci, jesli wczesniej nie bylas bardzo aktywna ruchowo. Ale forma szybko bedzie rosla, zobaczysz, ze 4 trening zrobisz caly! Tylko sie nie zniechecaj, ze nie dajesz rady na poczatku. Trzymam kciuki!
Nawracasz i motywujesz!
Dziobak, megan8, anna maria, ComeToMeBaby, Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-
Niekoniecznie. Jesli robisz cardio, to spalasz szybciej. Zrob sobie intensywna tabate np. 20 min i zobaczysz jaka bedziesz mokra. Spalanie zalezy tez od wytrenowania.megan8 wrote:ja dziś zaliczyłam godzinę rano i wieczorem idę na aerobik z piłkami
spalanie jest po pół godzinie ćwiczeń ,ale dobre i 15 min
megan8, efcia, anna maria lubią tę wiadomość
-
No nie jest to raczej pozytywne doswiadczenie.Zwl teraz heh ale w szpitalu niestety rzadko kiedy mamy wybor jak i z kim lezymy.Najw zeby biszkopt rosl zdrowo..Natka_79 wrote:
Kurka, położyli mi na sali babkę po 40 która roni
efcia, ComeToMeBaby, Sabina, Elfik, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość