35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Laski, jak u mnie tak było, to dwa cykle później w ciąży byłam
Widać u mnie zarodek się zagnieżdza tylko w "wypasionych" warunkach..
Czego oczywiscie życzę!Elfik, chruszczow, Simba, Arwena, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
-
weszłam własnie na moją pocztę i co widzę
dostałam maile - Jak zyskać wąską talię przed latem?
Renato przestań ciężko pracować!
Pocą Ci się stopy?
Masz kłopoty z wypróżnianiem?
qrwa co to ma być?
jakieś żaluzje czy co?!kkisia, Bozia3, mamatrojki80, Arwena, Simba, Dziobak, SolarPolar, megan8, efcia, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Sabina, paszczakin, gosia7122, Parka, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
uwielbiamElfik wrote:Grali go już pewnie tysięczny raz, może nie ta świeżość, ale za pierwszym razem jak widziałam to się śmiałam jak norka
https://www.youtube.com/watch?v=_SSFeOdTarAElfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:kolejny raz pytam , co z Bursztynem?
Burszta od forum się oderwała....nie wiem czy na zawsze - u niej sajgon - dom wciąż rozwalony, je z plastikowych talerzy, kuchenka turystyczna w gruzie kuchennym itp...pies chory, ciąży nie ma....chruszczow, Heretyczka, Arwena, megan8, efcia, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:już pisałam nie dawno przeca....
Burszta od forum się oderwała....nie wiem czy na zawsze - u niej sajgon - dom wciąż rozwalony, je z plastikowych talerzy, kuchenka turystyczna w gruzie kuchennym itp...pies chory, ciąży nie ma....
ale przeciez ma internetmamatrojki80, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziecko moje male to prawdziwy facet. Ma wyzsza temperature a jest normalnie konajacy. Jeczy, slania sie, jak upadnie to afera, zabawki podac trzeba na czas, bo jak nie to afera. I na rekach nos gwiazde na okraglo, bo chora...
Heretyczka, mamatrojki80, kkisia, SolarPolar, Elfik, efcia, ComeToMeBaby, gretka, Sabina, paszczakin, caffe, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dziecko moje male to prawdziwy facet. Ma wyzsza temperature a jest normalnie konajacy. Jeczy, slania sie, jak upadnie to afera, zabawki podac trzeba na czas, bo jak nie to afera. I na rekach nos gwiazde na okraglo, bo chora...
Może ma bóle mięśniowe jak to przy wirusie....Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:nie zapomniala, nie zapomniala.. I nie zapomni, bo jeszczce nadal planuje drugie, no chyba, ze nam Adas da popalic tak, ze zapomnimy o dalszej prokreacji
Witajcie - my dalej dwupak. Bez zmian. Zero skurczy - cisza.
A to rozumiem Paszcza - trzymam kciuki za rodzeństwo.kkisia, Reni, megan8, chruszczow, efcia, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Sabina, gosia7122, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny