35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie zeby za to taka rekompensata byla bo juz mi c&a zostal! i z rozmiaru 44 myslalam na spokojnie zejsc do 42 i potem 40 a wskoczylam na 46! Zjadlam po drodze 0,75 l wody.Elfik wrote:Laski, jak u mnie tak było, to dwa cykle później w ciąży byłam

Widać u mnie zarodek się zagnieżdza tylko w "wypasionych" warunkach..
Czego oczywiscie życzę!
Elfik, chruszczow, Simba, Arwena, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
-
weszłam własnie na moją pocztę i co widzę
dostałam maile - Jak zyskać wąską talię przed latem?
Renato przestań ciężko pracować!
Pocą Ci się stopy?
Masz kłopoty z wypróżnianiem?
qrwa co to ma być?
jakieś żaluzje czy co?!
kkisia, Bozia3, mamatrojki80, Arwena, Simba, Dziobak, SolarPolar, megan8, efcia, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Sabina, paszczakin, gosia7122, Parka, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
uwielbiamElfik wrote:Grali go już pewnie tysięczny raz, może nie ta świeżość, ale za pierwszym razem jak widziałam to się śmiałam jak norka

https://www.youtube.com/watch?v=_SSFeOdTarA
Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
już pisałam nie dawno przeca....Heretyczka wrote:kolejny raz pytam , co z Bursztynem?
Burszta od forum się oderwała....nie wiem czy na zawsze - u niej sajgon - dom wciąż rozwalony, je z plastikowych talerzy, kuchenka turystyczna w gruzie kuchennym itp...pies chory, ciąży nie ma....
chruszczow, Heretyczka, Arwena, megan8, efcia, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypodejrzaneBozia3 wrote:już pisałam nie dawno przeca....
Burszta od forum się oderwała....nie wiem czy na zawsze - u niej sajgon - dom wciąż rozwalony, je z plastikowych talerzy, kuchenka turystyczna w gruzie kuchennym itp...pies chory, ciąży nie ma....
ale przeciez ma internet
mamatrojki80, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziecko moje male to prawdziwy facet. Ma wyzsza temperature a jest normalnie konajacy. Jeczy, slania sie, jak upadnie to afera, zabawki podac trzeba na czas, bo jak nie to afera. I na rekach nos gwiazde na okraglo, bo chora...
Heretyczka, mamatrojki80, kkisia, SolarPolar, Elfik, efcia, ComeToMeBaby, gretka, Sabina, paszczakin, caffe, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dziecko moje male to prawdziwy facet. Ma wyzsza temperature a jest normalnie konajacy. Jeczy, slania sie, jak upadnie to afera, zabawki podac trzeba na czas, bo jak nie to afera. I na rekach nos gwiazde na okraglo, bo chora...
Może ma bóle mięśniowe jak to przy wirusie....
Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:nie zapomniala, nie zapomniala.. I nie zapomni, bo jeszczce nadal planuje drugie, no chyba, ze nam Adas da popalic tak, ze zapomnimy o dalszej prokreacji

Witajcie - my dalej dwupak. Bez zmian. Zero skurczy - cisza.
A to rozumiem Paszcza - trzymam kciuki za rodzeństwo.
kkisia, Reni, megan8, chruszczow, efcia, ComeToMeBaby, gretka, moremi, Sabina, gosia7122, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny