35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik jak Ty kiedys ksiazki nie napiszesz to po prostu bedzie zmarnowany potencjal
Zycze Ci, zeby sie Twoje jak najbardziej egoistyczne mysli spelnilyI zebys nie musiala byc twarda, tylko zeby wreszcie zycie zaczelo cie niesc na lagodnych falach.
I zdrowia dla DzIdki!I dla Panicza rowniez, ma sie rozumiec ofkors!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 13:31
efcia, kkisia, Reni, Sabina, ComeToMeBaby, mamatrojki80, moremi, SolarPolar, Arwena, kapturnica, gretka, Magdala, gosia7122, Parka, malgos741, BISCA, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Elfik
wspieram całym sercem
Efcia, a ja ci jeszcze nie gratulowałam, bo chciałam coś od serca, a nie tak standardowo, ale kurczę co tu kryć, jak patrzałam zawsze na ilość cykli starań, to powiem ci, że tutaj Pana Tadeusza nie trzeba..
Strasznie się cieszę, że się udało!
Wiesz, że będziesz jedną z tych ikonicznych postaci, które babki z owu sobie wskazują żeby nie stracić nadziei?
Trzymam kciukasy!
efcia, Sabina, moremi, kkisia, chruszczow, Arwena, kapturnica, gretka, Magdala, dorbie, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Elfik jak Ty kiedys ksiazki nie napiszesz to po prostu bedzie zmarnowany potencjal
Zycze Ci, zeby sie Twoje jak najbardziej egoistyczne mysli spelnilyI zebys nie musiala byc twarda, tylko zeby wreszcie zycie zaczelo cie niesc na lagodnych falach.
I zdrowia dla DzIdki!I dla Panicza rowniez, ma sie rozumiec ofkors!
Ale tytuł książki, którą miałam napisać już mi ktoś zajebał..
mianowicie - "Mein Kampf"...
dlatego pierdolę, nie piszę!
;PSimba, moremi, kkisia, efcia, chruszczow, Arwena, kapturnica, gretka, Magdala, Sabina, gosia7122, dorbie, BISCA, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Efcia, a ja ci jeszcze nie gratulowałam, bo chciałam coś od serca, a nie tak standardowo, ale kurczę co tu kryć, jak patrzałam zawsze na ilość cykli starań, to powiem ci, że tutaj Pana Tadeusza nie trzeba..
Strasznie się cieszę, że się udało!
Wiesz, że będziesz jedną z tych ikonicznych postaci, które babki z owu sobie wskazują żeby nie stracić nadziei?
Trzymam kciukasy!
-
Elfik wrote:Ale tytuł książki, którą miałam napisać już mi ktoś zajebał..
mianowicie - "Mein Kampf"...
dlatego pierdolę, nie piszę!
;P
Pomysl! Cale Rzesze (hyhyhy) czytelnikow juz ma!ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar, macduska, chruszczow, kkisia, Bozia3, Arwena, kapturnica, gretka, Sabina, caffe, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba lowciam cie, zdrowie biorę i powiem ci, że tu się wspieramy.
Ja jestem człowiekiem - jakoś nie udało mi się zapomnieć i bycie matką nie spełnia mojego apetytu na życie.. i potencjału, choć chwilowo nie pamiętam, jaki on niby był ten potencjał)))))))))))))
Simba, moremi, efcia, macduska, chruszczow, kkisia, Arwena, kapturnica, Magdala, Sabina, gosia7122, Parka, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Simba lowciam cie, zdrowie biorę i powiem ci, że tu się wspieramy.
Ja jestem człowiekiem - jakoś nie udało mi się zapomnieć i bycie matką nie spełnia mojego apetytu na życie.. i potencjału, choć chwilowo nie pamiętam, jaki on niby był ten potencjał)))))))))))))
I swoj potencjal wykorzystasz. Jak nie to wpierdolElfik, macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Padłam!
cały czas się rechoczę)))))
pewnie oglądało się skecz o zmianie nazwiska Hitler?))))))
nie, co to za skecz?
Ja nie lubie kabaretow.
Oprocz starych, niektorych Hrabi i Baltroczyka (jego uwielbiam)moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
to samo sobie pomyślałam
jak Chruszcza miała takiego siedzącego
Simba wrote:Patrze na chruszczowa i zatesknilam za Zygmuntem-BursztaSimba, Dziobak, kkisia, Bozia3, moremi, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dorbie w ktorym dnia ta beta? Zaraz sprawdze jak bylo z twixami
Zaraz zaraz! Zapomnialam sie oburzyc na pielenie w ogrodku!!!
W krzyzu Cie piecze czy co???Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 13:59
efcia, Elfik, Reni, chruszczow, kkisia, Arwena, gretka, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:no kurde -to-tak-jak-ja
ja jeszcze cukru nie jem i ograniczam węglowodany
może to już wiek?
Laski, jak u mnie tak było, to dwa cykle później w ciąży byłam
Widać u mnie zarodek się zagnieżdza tylko w "wypasionych" warunkach..
Czego oczywiscie życzę!SolarPolar, chruszczow, efcia, gretka, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:a co ty myślisz, że on mając 4 miechy z wózka wyjdzie i pójdzie???
Takie rzeczy to tylko u Norków!
u nas, w katolickim kraju dzieci do roku w wózku jeżdzą!
a volviaka nie dorzucić do tej mufki?
będzie sobie młody ciągnął za sobą na sznurku jak zacznie chodzić...
Moge dorzucic v70, zawadza mi troche w ogrodzie. Sznurek masz w gratisie. -
Bursztyn ma się ..nazwijmy to..ymm.. dobrze
Kazała mi jeszcze trochę bez niej wytrzymać, więc jest szansa, że wróci
Heretyczka wrote:kolejny raz pytam , co z Bursztynem?kkisia, chruszczow, Simba, Arwena, megan8, efcia, macduska, gretka, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, gosia7122, malgos741, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
nie, co to za skecz?
Ja nie lubie kabaretow.
Oprocz starych, niektorych Hrabi i Baltroczyka (jego uwielbiam)
Grali go już pewnie tysięczny raz, może nie ta świeżość, ale za pierwszym razem jak widziałam to się śmiałam jak norka
https://www.youtube.com/watch?v=_SSFeOdTarASimba, moremi lubią tę wiadomość