35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak juz jest dwóch proroków (Moremi, Malgos) na środę tzn ze cos będzie w tym dniu - nie ma siły i juz

Poprawił mi się nastrój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:49
moremi, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Jak ustawa o ograniczeniu wieku przejdzie.... bo nie wiem kiedy uzbieram ... ale jestem zdecydowana...Elfik wrote:Bisca, ja WIDZĘ!!!!!
kurczę, postraszyłam dziewczynę, że będzie książkę musiała oddać i proszę...
))))))00
kochana, to magia!
Kazda kt podchodzi do invitro razem z wątkiem musi zajść!!!
Jak ja się cieszę
)))))
Teraz Reni i Arwena, i...
Kkisia i Małgoś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:49
nick nieaktualny, Aasiula, caffe, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Bisca, a kiedy bralas zastrzyk na pekniecie? Tam jest hcg, ktore trzyma 10 dni. Nie zebym cos, bo ciaza i tak bedzie

Spoko, wiedzialam o tym. Minelo 14 dni od zastrzyku. Zreszta sikam od 6 DPT i na tamtych nie ma nic.
malgos741, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, caffe, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
Ale zdasz relację na żywo?slash wrote:Jak juz jest dwóch proroków (Moremi, Malgos) na środę tzn ze cos będzie w tym dniu - nie ma siły i juz

Poprawił mi się nastrój
malgos741, nick nieaktualny, Mega, caffe, BISCA, slash lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba przecenilam dzis swoje mozliwosci
Po umyciu 4 okien
poprzesadzaniu kwiatow
zasadzeniu tych na parapet
nie mam sily nawet noga ruszyc
Bisca ty wiesz
nick nieaktualny, megan8, Mega, Aasiula, caffe, malgos741, BISCA, ania.g, Elfik lubią tę wiadomość
-
Przywołuję do porządku odnośnie nazewnictwa....już o jedno walczyłam, żeby używać zwrotu "chuj nie matka", a nie - jak próbowano tu przeforsować "chujowe matki"stara.krycha wrote:Qrwa przy uzyciu sporej wyobrazni i maxi powiekszeniu widac orla cien.
NO to za dalszy rozwoj wypadkow!&
Teraz to samo z testami. Cień cienia - to jest to, co jest u Bisci na teście (BTW gratuluje - cień cienia, jak byk!!!)
Natomiast orła cień - to jest nic - wielkie zero - brak ciąży, brak cieni itp....
Apeluję o trzymanie się właściwego słownictwa!!! I oczekuję pochwały od Pani
ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, caffe, Dziobak, moremi, nick nieaktualny, Krakonka, Zofia8, nick nieaktualny, SolarPolar, malgos741, nick nieaktualny, Parka, BISCA, gretka, ania.g, paszczakin, Reni lubią tę wiadomość
-
Slash, a jakis seks na zmiekczenie szyjki? Albo i dwa seksy?
Swoja droga charakterna dziewucha tam rosnie. Wyjdzie, jak bedzie chciala, a nie jak dochtory termin wyliczyli...
Trzymam kciuki niech szybko i lekko bedzie!
Bozia3, Mega, nick nieaktualny, caffe, moremi, megan8, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, malgos741, slash, nick nieaktualny, Parka, BISCA, ania.g, Elfik lubią tę wiadomość
-
LizusBozia3 wrote:Przywołuję do porządku odnośnie nazewnictwa....już o jedno walczyłam, żeby używać zwrotu "chuj nie matka", a nie - jak próbowano tu przeforsować "chujowe matki"
Teraz to samo z testami. Cień cienia - to jest to, co jest u Bisci na teście (BTW gratuluje - cień cienia, jak byk!!!)
Natomiast orła cień - to jest nic - wielkie zero - brak ciąży, brak cieni itp....
Apeluję o trzymanie się właściwego słownictwa!!! I oczekuję pochwały od Pani
Dziobak, Aasiula, Bozia3, caffe, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Slash, a jakis seks na zmiekczenie szyjki? Albo i dwa seksy?
Swoja droga charakterna dziewucha tam rosnie. Wyjdzie, jak bedzie chciala, a nie jak dochtory termin wyliczyli...
Trzymam kciuki niech szybko i lekko bedzie!
też pomyślałam o tym seksie
Krakonka lubi tę wiadomość
-
I słoneczko. Słoneczko być musi. Chuj z pochwałami.Bozia3 wrote:Lizus nie lizus - porządek musi być...

Bozia3, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!