35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak juz jest dwóch proroków (Moremi, Malgos) na środę tzn ze cos będzie w tym dniu - nie ma siły i juz
Poprawił mi się nastrójWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:49
moremi, malgos741, Sabina, kkisia, Aasiula, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bisca, ja WIDZĘ!!!!!
kurczę, postraszyłam dziewczynę, że będzie książkę musiała oddać i proszę...))))))00
kochana, to magia!
Kazda kt podchodzi do invitro razem z wątkiem musi zajść!!!
Jak ja się cieszę)))))
Teraz Reni i Arwena, i...
Kkisia i Małgoś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:49
Sabina, Aasiula, caffe, moremi, Arwena, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Bisca, a kiedy bralas zastrzyk na pekniecie? Tam jest hcg, ktore trzyma 10 dni. Nie zebym cos, bo ciaza i tak bedzie
Spoko, wiedzialam o tym. Minelo 14 dni od zastrzyku. Zreszta sikam od 6 DPT i na tamtych nie ma nic.malgos741, SolarPolar, Sabina, kkisia, kapturnica, Aasiula, macduska, caffe, moremi, Heretyczka, Arwena, Parka lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Jak juz jest dwóch proroków (Moremi, Malgos) na środę tzn ze cos będzie w tym dniu - nie ma siły i juz
Poprawił mi się nastrójmalgos741, Sabina, Mega, caffe, BISCA, slash lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Qrwa przy uzyciu sporej wyobrazni i maxi powiekszeniu widac orla cien.
NO to za dalszy rozwoj wypadkow!&
Teraz to samo z testami. Cień cienia - to jest to, co jest u Bisci na teście (BTW gratuluje - cień cienia, jak byk!!!)
Natomiast orła cień - to jest nic - wielkie zero - brak ciąży, brak cieni itp....
Apeluję o trzymanie się właściwego słownictwa!!! I oczekuję pochwały od PaniComeToMeBaby, Mega, kapturnica, caffe, Dziobak, moremi, kkisia, Krakonka, Zofia8, Heretyczka, SolarPolar, malgos741, Arwena, Parka, BISCA, gretka, ania.g, paszczakin, Reni lubią tę wiadomość
-
Slash, a jakis seks na zmiekczenie szyjki? Albo i dwa seksy?
Swoja droga charakterna dziewucha tam rosnie. Wyjdzie, jak bedzie chciala, a nie jak dochtory termin wyliczyli...
Trzymam kciuki niech szybko i lekko bedzie!Bozia3, Mega, macduska, caffe, moremi, megan8, kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, slash, Arwena, Parka, BISCA, ania.g, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Przywołuję do porządku odnośnie nazewnictwa....już o jedno walczyłam, żeby używać zwrotu "chuj nie matka", a nie - jak próbowano tu przeforsować "chujowe matki"
Teraz to samo z testami. Cień cienia - to jest to, co jest u Bisci na teście (BTW gratuluje - cień cienia, jak byk!!!)
Natomiast orła cień - to jest nic - wielkie zero - brak ciąży, brak cieni itp....
Apeluję o trzymanie się właściwego słownictwa!!! I oczekuję pochwały od PaniDziobak, Aasiula, Bozia3, caffe, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, Arwena, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Slash, a jakis seks na zmiekczenie szyjki? Albo i dwa seksy?
Swoja droga charakterna dziewucha tam rosnie. Wyjdzie, jak bedzie chciala, a nie jak dochtory termin wyliczyli...
Trzymam kciuki niech szybko i lekko bedzie!
też pomyślałam o tym seksieKrakonka lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Lizus nie lizus - porządek musi być...
Bozia3, kkisia, Mega, Aasiula, Arwena, BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!