35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja z wanny nadaje. Wrocilam z corka z zawodow z lekkiej przemarznieta do szpiku kosci. Lalo strasznie i malolata nie chciala jechac. Skonczylo sie na tym, ze zajela 1 miejsce w skoku wzwyz, lacznie z nowa zyciowka, 1 miejsce w kuli i 3 w dal.
Tu sie wlasnie pochwalilam, jakby co.kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Heretyczka, megan8, caffe, Bozia3, Mega, malgos741, Aasiula, macduska, Parka, Sabina, BISCA, Magdala, gretka, Mala79, ania.g, paszczakin, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Każda tu myśli o seksie
ja mam wciąż jakieś cofnięte libido...
jakbyście zobaczyły mój wykres, to byście padły..
nie dość, że ovu w dwudziestym którymś dniu, to jeszcze tylko jedno serduszko...
A w sumie udostępnię...moremi, caffe, Krakonka, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, kkisia, Aasiula, Arwena, macduska, BISCA, SolarPolar, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:za cos takiego grozi wpierdol na przerwie bądz po lekcjach
Heretyczka, caffe, malgos741, Mega, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Arwena, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Każda tu myśli o seksie
caffe, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Arwena, SolarPolar, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bisca, z wrażenia upuściłam do łózka kulkę plasteliny, którą międliłam
Jutro pewnie się nie odkleję
Slash, ja miałam dwie cesarki - planowane. Ja wiem, ze to operacja itp, ale z moich znajomych wiele dziewczyn miało i żadna nie narzekała. A laska, która rodziła ze mną przy Małgosi - jej trzecie - chociaż czuła się sto razy gorzej ode mnie, to stwierdziła, że w życiu nie zdecydowałaby się na naturalny, gdyby wiedziała, że cc taka fajna jest
Jak dostaniesz zewnątrzoponowe to będziesz przy porodzie i zaraz dadzą Ci dziecko. A znieczulenie mija szybko. I na następny dzień się już wstaje. I nie boli, jak się sika(wiecznie o tym słyszalam od kolezanek po sn
)
Wszystko ma swoje plusy.moremi, kkisia, Aasiula, BISCA, Magdala, slash, ania.g lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Heretyczka wrote:za cos takiego grozi wpierdol na przerwie bądz po lekcjach
caffe, moremi, megan8, Mega, kkisia, Aasiula, Heretyczka, Arwena, Dziobak, BISCA, Magdala, gretka, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Eeee, ja nie
Mega, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:no no no - tylko se nie każda....
nie dość, że ovu w dwudziestym którymś dniu, to jeszcze tylko jedno serduszko...
A w sumie udostępnię...
Nooo... I się stęskniłam. Małpa jaka.Bozia3, malgos741, Mega, kkisia, Aasiula, Arwena, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:no no no - tylko se nie każda....
A w sumie udostępnię...
Myśli, myśli, niekoniecznie pragnieMoże i wprost przeciwnie, myśli, bo nie pragnie, a musi bo krechy wyszły, albo gin kazał
Bozia3, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:Rzeczywiście, ja pierniczę
ale za to jak precyzyjnie w terminie plusa
swoją drogą to ty się sporo testów ovu nazużywasz.
caffe, Krakonka, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość