35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja z wanny nadaje. Wrocilam z corka z zawodow z lekkiej przemarznieta do szpiku kosci. Lalo strasznie i malolata nie chciala jechac. Skonczylo sie na tym, ze zajela 1 miejsce w skoku wzwyz, lacznie z nowa zyciowka, 1 miejsce w kuli i 3 w dal.
Tu sie wlasnie pochwalilam, jakby co.
kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Heretyczka, megan8, caffe, Bozia3, Mega, malgos741, Aasiula, macduska, Parka, Sabina, BISCA, Magdala, gretka, Mala79, ania.g, paszczakin, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no no no - tylko se nie każda....Krakonka wrote:Każda tu myśli o seksie

ja mam wciąż jakieś cofnięte libido...
jakbyście zobaczyły mój wykres, to byście padły..
nie dość, że ovu w dwudziestym którymś dniu, to jeszcze tylko jedno serduszko...
A w sumie udostępnię...
moremi, caffe, Krakonka, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, kkisia, Aasiula, Arwena, macduska, BISCA, SolarPolar, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ci powiem, kocowa w szatni od razu mi przyszla do glowy...Heretyczka wrote:za cos takiego grozi wpierdol na przerwie bądz po lekcjach
Heretyczka, caffe, malgos741, Mega, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Arwena, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-
Oj tam, aktualnie sie oganiam od małżaKrakonka wrote:Każda tu myśli o seksie

caffe, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, macduska, Arwena, SolarPolar, Elfik lubią tę wiadomość
-
Bisca, z wrażenia upuściłam do łózka kulkę plasteliny, którą międliłam
Jutro pewnie się nie odkleję 
Slash, ja miałam dwie cesarki - planowane. Ja wiem, ze to operacja itp, ale z moich znajomych wiele dziewczyn miało i żadna nie narzekała. A laska, która rodziła ze mną przy Małgosi - jej trzecie - chociaż czuła się sto razy gorzej ode mnie, to stwierdziła, że w życiu nie zdecydowałaby się na naturalny, gdyby wiedziała, że cc taka fajna jest
Jak dostaniesz zewnątrzoponowe to będziesz przy porodzie i zaraz dadzą Ci dziecko. A znieczulenie mija szybko. I na następny dzień się już wstaje. I nie boli, jak się sika
(wiecznie o tym słyszalam od kolezanek po sn
)
Wszystko ma swoje plusy.
moremi, kkisia, Aasiula, BISCA, Magdala, slash, ania.g lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
noż kurwa mać...nie dość, że walczę o czystość języka - między innymi upominając się o oryginał TWOJEGO powiedzenia - to jeszcze teraz huzia na Józia????? ooo tak się bawić nie będziemy !!!!Heretyczka wrote:za cos takiego grozi wpierdol na przerwie bądz po lekcjach
caffe, moremi, megan8, Mega, kkisia, Aasiula, Heretyczka, Arwena, Dziobak, BISCA, Magdala, gretka, paszczakin lubią tę wiadomość
-
dobra dobraComeToMeBaby wrote:Eeee, ja nie

Mega, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bozia, ale tak strzelać... To Bursztyn tylkoBozia3 wrote:no no no - tylko se nie każda....
nie dość, że ovu w dwudziestym którymś dniu, to jeszcze tylko jedno serduszko...
A w sumie udostępnię...

Nooo... I się stęskniłam. Małpa jaka.
Bozia3, malgos741, Mega, kkisia, Aasiula, Arwena, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:no no no - tylko se nie każda....
A w sumie udostępnię...
Myśli, myśli, niekoniecznie pragnie
Może i wprost przeciwnie, myśli, bo nie pragnie, a musi bo krechy wyszły, albo gin kazał 
Bozia3, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
no ja kupuję hurtem na allego po 20 parę zeta i jadę z koksem...ComeToMeBaby wrote:Rzeczywiście, ja pierniczę
ale za to jak precyzyjnie w terminie plusa
swoją drogą to ty się sporo testów ovu nazużywasz.
caffe, Krakonka, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

chodzi mi o taką, którą można na stałe zamontować w ogrodzie