35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja na razie upatrzylam sobie ten foteil z baza.cena jesszcze w miare boniektore to treba dac tysiaka http://www.smyk.com/chicco-fotelik-samochodowy-auto-fix-fast-0-13-kg-night,p1101241433,swiat-niemowlaka-p?utm_source=ceneo.pl&utm_medium=oferty_cpc&utm_content=p1101241433&utm_campaign=Chicco--Auto-Fix-Fast--Fotelik-samochodowy--0-13-kg--Night&ceneo_spo=true
Szukam jaka cena by byla isofixa do tego Twojego fotelika caffe I jakas ciemna jestem ehh
Proponuję obejrzeć w realu jakiej jest szerokości. Bo jak pamiętam, mój mały po założeniu kombinezonu to siedział ze sztywno wyprostowanymi rękami do przodu. Potem uzywaliśmy pożyczonego, bo był własnie szerszy. Także na to zwróć uwagę.kapturnica lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Z tego co pamiętam to drogie to ustrojstwo było i stwierdzilismy, że nie bierzemy. Ale ten fotelik, który upatrzyłaś to nie jest drogi.
Proponuję obejrzeć w realu jakiej jest szerokości. Bo jak pamiętam, mój mały po założeniu kombinezonu to siedział ze sztywno wyprostowanymi rękami do przodu. Potem uzywaliśmy pożyczonego, bo był własnie szerszy. Także na to zwróć uwagę.
Dzieki za rade
No wlasnie drogie jak cholera srednio sama baza miedzy 200 a 500zl do tego doliczenie fotelika heh
EDIT.Znalazlam wlasnie opinie ,ze jest szerszy od tych max cosi a mankamentem jest ,ze dziecko sie w nich pocihmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:45
-
Ale Mama3 jest uparta zołza. Przyszła, rzuciła zanętę i poszła.
Ej, to nie fair. Ja rozumiem czajenie się przesądne, niepewnośc i niechęć do nakręcania się i bycia, ale NIEKTÓRZY naprawdę się tu przejmują
Może jakiś regulaminik?
Konstytucyjka?
Prezydencik...caffe, Mega, BISCA, moremi, gretka, kkisia, anna maria, megan8, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:Dzieki za rade
No wlasnie drogie jak cholera srednio sama baza miedzy 200 a 500zl do tego doliczenie fotelika heh
EDIT.Znalazlam wlasnie opinie ,ze jest szerszy od tych max cosi a mankamentem jest ,ze dziecko sie w nich pocihmm
No i odpowiednie adaptery musisz dokupić żeby potem fotelik do podstawy wózka wczepić. -
Bisca, ja tez widzialam cien cienia
Jestem taka zmeczona juz dzis, a to dopiero poniedzialek, ze nic produktywnego ode mnie nie bedzie.
Chlopiec zdaje za 3 tyg egzaminy w szkole, ktore rzutuja na to, do jakiej szkoly go przyjma lub nie next. Matka juz od samego rana mnie dopadla z instrukcjami, skutkiem czego caly dzien spedzilam produkujac Rozklad Powtorek ze wszystkich przedmiotow, natomiast wieczor powtarzajac na pierwszy ogien historie i francuski. Jak przezyjemy (ja i moja szefowa, bo maly podchodzi do problemu bezstresowo) ten czas w calosci to sie upije.
A lekarz kazal mi w czerwcu w ciaze zajsc.
Slash w tym tygodniu urodzisz, zobaczysz
Dziewczyny, jutro o 9 zdaje drugi egzamin z francuskiego (pierwszy tydzien temu, ale latwy byl). Pokciukacie?
caffe, Krakonka, malgos741, Mega, BISCA, moremi, gretka, kkisia, anna maria, Mala79, megan8, ania.g, inessa, Luna76, SolarPolar, Zofia8, macduska, Bozia3, Elfik, slash lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
caffe wrote:Ja też myślę o czym takim, co można byłoby potem rozbudowywać. Myślałam, że więcej jest ofert na rynku, a okazuje się, że bryndza.
http://www.magiadziecinstwa.pl/114-little-tikes
Mysmy kupowali piaskownice Littke tikes i znalazlam stronke w necie, gdzie byly masy placow, ale nie moge znalesc stronki.
Ale zobacz tu: http://www.littletikes.pl/ -
kapturnica wrote:EDIT.Znalazlam wlasnie opinie ,ze jest szerszy od tych max cosi a mankamentem jest ,ze dziecko sie w nich poci
hmm
Jak tylko zaczął siedzieć to kupiliśmy normalny fotelik i już od dawna jeździ przodem na siedząco.Mega, moremi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Te bazy to nieraz droższe od fotelika są.
No i odpowiednie adaptery musisz dokupić żeby potem fotelik do podstawy wózka wczepić.Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ci maja kilka.
http://www.magiadziecinstwa.pl/114-little-tikes
Mysmy kupowali piaskownice Littke tikes i znalazlam stronke w necie, gdzie byly masy placow, ale nie moge znalesc stronki.
Ale zobacz tu: http://www.littletikes.pl/Dziobak lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:
Dziewczyny, jutro o 9 zdaje drugi egzamin z francuskiego (pierwszy tydzien temu, ale latwy byl). Pokciukacie?
Ja! Ja! Bardzo
Mam w planie naukę francuskiego
To jest mój punkt 5 Wielkiego Planu. Z 5, więc gdzieś za 20 lat zacznę się uczyćChoć może jeszcze zmienię na hiszpański, zobaczymy.
moremi, Magdala, kkisia, BISCA, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
caffe wrote:We wszystkich się będzie pocił bo takie cholerne obicia dają. Mnie nieraz aż żal małego było, bo był mokry jak mysz.
Jak tylko zaczął siedzieć to kupiliśmy normalny fotelik i już od dawna jeździ przodem na siedząco.
Hmm czyli mowisz ,ze wiekszosc tych fotelikow takie gowniane maja wypelnienia ?? MOZEna krotkie dystanse nie bedzie tak zle.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie , nie to akurat odpada bo nie zamierzam wozic dziecka w foteliku na wozku. Jakos dosc ,ze mi sie to bardzo nie podoba to spacery na pierwsze miesiace raczej planuje po mojej wioscew wozku z buda .A w miescce to przejsc tylko z auta do babci pod opieke czy w odwiedziny.heheh
moremi, kapturnica, Mega, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tez takmysle ,ze nie ma co sie wypierdzielic z kasy jak pojezdzi tylko pare meisiecy i trzeba bedzie kupic kolejny fotelik...Dlatego to chicco mi sie wydaje dosc cenowo konkretne a w lepszy fotelik zainwestuje juz od 9do 18kg ..
Hmm czyli mowisz ,ze wiekszosc tych fotelikow takie gowniane maja wypelnienia ?? MOZEna krotkie dystanse nie bedzie tak zle.
Obyś trafiła na taki z dobrym obiciem, bo sprzedajacy będą Ci mówili, że materiał jest taki zeby się dziecko nie pociło. W większości to bujda.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:
Jasne, kciuki, kegle i co tam jeszcze moznapowodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:57
Magdala lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:ja też planowałam spacery w wózku z budą hehehehe ale życie je zweryfikowało
Ty urodzilas w lato, ja rodze druga polowa wrzesnia wiec wozek z buda na chlody raczej predzej sie przyda niz fotelik na adapterach na stelazu.. -
kapturnica wrote:No u mnie zeby sie polansowac bym musiala do miasta jechac specjalnie a ciagnac wozek na zakupy jakos srednio mi sie podoba .Zwl jak dziecko malutkie i zimno sie bedzie zblizalo..
Ty urodzilas w lato, ja rodze druga polowa wrzesnia wiec wozek z buda na chlody raczej predzej sie przyda niz fotelik na adapterach na stelazu..
On się buntował bo nic nie widział, a chciałkapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mój nie chciał jeździć w głębokim wózku i już. I co mu miałam zrobić? Jeździł więc po lesie w foteliku, a jesienią czyli jak miał z 5 miesięcy to przełożyłam do spacerówki.
On się buntował bo nic nie widział, a chciałWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 22:59
Mega lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:
A lekarz kazal mi w czerwcu w ciaze zajsc.
Slash w tym tygodniu urodzisz, zobaczysz
Jasne, że będę trzymałaMagdala, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!