35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no i sroli
do dupy takie forum
ide spać..możecie wracać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e26fd414bde.jpgmoremi, Mala79, kkisia, kapturnica, Mega, macduska, caffe, ComeToMeBaby, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocilam ze spaceru
uwielbiam wieczorne eskapady z psem tak jakos pozytywnie mnie nastawiaja
Slash wg obliczen przenosilam tydzien swoje Baby
Co do fotelikow mialam dwa moj Maly uwielbial w nich zasypiac co do nazwy firmy to nie pamietam pierwszy byl wyposazeniem wozka a drugi byl prezentem z niemcow od przyjaciela i nie powiem oprocz mojego Baby ten fotelik jeszcze przewozil 3 dzieci i wciaz wygladal jak nowy bylam zaskoczona jakością materiału i trwaloscia zapiec bo moj M wtedy zmienial auta jak rekawicekkisia, kapturnica, Mega, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam babeczki
musiałam się trochę pozbierać... ale już mi lepiej. Otrzepałam bety i wracam do starań.
Jutro chematolog w Gyncentrum.
Mala79, moremi, Krakonka, kkisia, kapturnica, Zofia8, Mega, macduska, caffe, gretka, ComeToMeBaby, Magdala, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Witam babeczki
musiałam się trochę pozbierać... ale już mi lepiej. Otrzepałam bety i wracam do starań.
Jutro chematolog w Gyncentrum.Luna76, Mala79, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Witam babeczki
Jutro chematolog w Gyncentrum.
Kazdy ma te lepsze i gorsze dni, grunt to się nie poddawać, życzę powodzenia w staraniach.
Uszka do góry będzie dobrzeLuna76, kapturnica, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Dziewczyny czy wiecie jak nazywa się badanie, które wykaże, że mój organizm zwalcza nasienie męża, a tym samym nie dochodzi do zapłodnienia i zagnieżdżenia?
Zofia8 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja Wam powiem w tajemnicy, że troszkę zazdroszczę Szklankom... Tylko ociupinkę i tylko w tym, że mają wszczepione już gotowce
No i w tym, że idą "na pewniaka"
Nie muszą się wstrzeliwać, odliczać, wisieć głową w dół
Jakby to było takie proste w zdobyciu, to sama bym poszłaMiałabym nowoczesne, Hi-Tech Baby
A tak? Trzeba się narobić jak za króla Ćwieczka :8kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Na wrogość śluzu?
Tak, chyba, że jest jeszcze jakaś inna możliwość...
Ostatnio dorwałam u koleżanki książkę o niepłodności i tam była nazwa tego badania, ale cholera nie mogę sobie przypomnieć. W tym badaniu chodziło o pobranie krwi kobiety i nasienia mężczyzny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 00:56