35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach.
Dzień dobry
Przyszło mi do głowy, że mogłabym zarabiać jako obiekt badań na naurologii. Ciekawe ile płacą. Na zaburzeniach snu nieźle się teraz czesze kasę...kapturnica, kkisia, ania.g, moremi, macduska, gretka, ComeToMeBaby, slash lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Docieniałam tylko pewne zalety in vitro, ale nie chcialabym
Ja też nie wiedzialam nigdy co to bezsenność. Ale widać zawsze jest ten pierwszy raz. Nawet jeśli po 40tce
Razy w zyciu nie moglam zasnac i czulam ze serce mi wyskoczy, jak sie kladlam to tak jakbym zapadala
Sie w odchlan, dziwne uczucie. Okazalo sie ze to z braku potasu mialam takie jazdy. -
Dziobak wrote:Ja mam Acta Graco od 0 - 13 kg. Mocuje sie baze pasami albo isofixem. Montowany tylem, zreszta tylko takich fotelikow uzywamy, sa najbezpieczniejsze. Adas jeszcze w nim jezdzi, w 2 aucie mamy tez Acta Graco ale juz od 9 do 18 kg.
Mnie sie nie wydaje, ze sie mlody pocil, co wiecej, ja zawsze mialam w nim spiworek, albo cienki albo puchowy. Ale nigdy tez nie ubieram Adasia w kurtke do auta.
Moge Ci ten pierwszy Graco sprzedac, ale to chyba dopiero latem moglabym go przywiesc. Mozemy pomyslec, gdybys chciala. -
Boszz Polar co to za chujofred ?
Nie strasz z rana
A wogóle to dzien dobry.
Ja dzis lekko rozemocjonowana bo dzis szczególowe badanie 4D. Zbieram dupe o 9tej z mojej wioski.
Jako ,ze badanie o 10.40 to tak se na luzie pojedziemy.A potem jak to wiesmakom przystalo wpadniemy do galeryji zobaczyc jak sie ubieraja miastowi
Taki jakis dziwny humor mam chyba ekscytacja bo mam nadzieje ,ze dzis sie upewnie ,ze Maks jest Maksem a nie Kornelia..Czy na odwrot..Jakos takWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 06:23
SolarPolar, Zofia8, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, macduska, gretka, Bozia3, ComeToMeBaby, Elfik, Krakonka, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wspolczuje Ci ja nie wiemmco to znaczy bezsennosc, raczej mam tendencje w druga strone . Zasypiam rowniez b szybko , nie musze liczyc baranow. Nie zrozumialam ty chcialabys byc Szklanka?
A ja miewam czesto problemy ze snem ale wtedy nie mam takiego dobrego nastroju jak Krakonka
Krakonka lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Dzien Dobry:-)
Bisca, Bisca !
Kapto, jak sie okaze, ze to nie Kornelcia, to niech dziec bedzie fotogeniczny a najwazniejsze, by byl okazem zdrowia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 06:30
kapturnica, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
Zofia8
-
SolarPolar wrote:Kapta - mocno kciukam za malego!
SolarPolar, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:W Pl z tego co wiem to jest nakaz do 2giego roku zycia wożenia dzieciora tyłem do kierunku jazdy(przynajmniej cos tak mi sie o ucho obilo... ) Jeśli sprzedawała bys z isofixem 9bo u mnie inna opcja nie wchodzi w gre ) to bym napewno była bym bardzo chetna
moremi, macduska, Dziobak lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4