35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Krakonka odstaw te tabsy bo ci serducho wysiądzie
Witam słonecznie we wtorek
U mnie jak na razie bez zmianchyba bede zmuszona kupic tego testa
kciukam
moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Gdzie Bisca???
Krycha, spokojnie... Karkowka się naćpała to dlatego gada jak potłuczona. Wdech, wydech.kkisia, Aasiula, efcia, kapturnica, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyTo ja w temacie posty Krychy
Jak bym mogla uniknac tych hormonow i calej jazdy to bylam bym szczesliwa
ale niestety nie mam takiej mozliwosci
Jedyniie ivf , naturalnie nie mam szans
no chyba ze bym olala temat
A nie oleje bo chcemy tego oboje
i niestety stresu bedzie w chuj i troche
moremi, efcia, Simba, kapturnica, caffe, Zofia8, gretka, Elfik, stara.krycha, beates, Magdala, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobrykapturnica wrote:W Pl z tego co wiem to jest nakaz do 2giego roku zycia wożenia dzieciora tyłem do kierunku jazdy(przynajmniej cos tak mi sie o ucho obilo... ) Jeśli sprzedawała bys z isofixem 9bo u mnie inna opcja nie wchodzi w gre ) to bym napewno była bym bardzo chetna
Kurcze od powrotu ze szpitala spać nie mogębudze sie ok 4 i tak leże do rana
-
Natka_79 wrote:Dzień dobry
??? chyba nie....foteliki 9-18 i 9-36 są konstrukcji montowanej do przodu, jest chyba jedna firma ktora ma 9-18 do tylu. Ja wozilam młodego od roczku przodem i mandatu nie zarobilam
Kurcze od powrotu ze szpitala spać nie mogębudze sie ok 4 i tak leże do rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 08:27
Natka_79 lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Poczytałam i, nakaz wożenia tyłem do kierunku jazdy jest do 9kg. Ale rozpisują się że najbezpieczniej wozić tyłem do kierunku jazdy aż do trzeciego roku życia. Nie wiedziałam że są nawet foteliki dla tych większych dzieci dostosowane do takiej jazdy.
Pamiętam jak młody wracał ze sklepu w nowym foteliku, jak się rozglądał zachwycony
wreszcie coś widział a nie oparcie tylnej kanapy
swoją droga muszę wkrótce kupić kolejny fotel...zaś kombinowanie z wyborem. Tym razem z isofixem, bo w tym przedziale trzymnie dziecka i fotela na zwyklym pasie to wydaje mi się mało
ania.g, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dobrze Ci idzie, ladne dzieci rodzisz to czemu nie.
Simba, Aasiula, moremi, kkisia, gretka, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien dobry
Dzisiaj znowu emocje?
Bisca?
Slash?
Jak pieknie zyc w tej wirtualnej telenoweli
Ania - ja od porodu mam same takie bolesne owulacje, w przeciwienstwie do @
Dzisiaj mialam taka refleksje, ze baby to maja de facto 2 tygodnie w miesiacu na powazne odchudzanie i dbanie o forme. Bo tak: tydzien okresu = slabo cwiczyc, tydzien PMS = ja przynajmniej zre jak swinia. Zostaja dwa tygodnie.
Milego dniaania.g, Aasiula, moremi, kkisia, macduska, Parka, Dziobak, gretka, slash, Magdala, Mega lubią tę wiadomość