35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tydzień zostaje, bo ja po owu nie jestem w stanie ręką ruszyć o skokach wygibasach nie ma mowy
tak mi cyce rozsadza
Simba wrote:
Dzisiaj mialam taka refleksje, ze baby to maja de facto 2 tygodnie w miesiacu na powazne odchudzanie i dbanie o forme. Bo tak: tydzien okresu = slabo cwiczyc, tydzien PMS = ja przynajmniej zre jak swinia. Zostaja dwa tygodnie.
Milego dniaSimba, Aasiula, ania.g, moremi, malgos741, kkisia, Sabina, macduska, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Aaaaa Kapta
A zdjecie Maksa/Kornelii pokaze?Tylko za pare dni trza dymac po płyke.Kurwa mac..
Moze wydebie wydruki usg .A mlody zostanie zatrudniony by ojcu nakrecic fYlma coby i on cos mial z tegoAasiula, Simba, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ej no mamy 21 wiek
czaśnij komórą
kapturnica wrote:Jak podobno zdjecia nie daja od razuTylko za pare dni trza dymac po płyke.Kurwa mac..
Moze wydebie wydruki usg .A mlody zostanie zatrudniony by ojcu nakrecic fYlma coby i on cos mial z tegoAasiula, ania.g, moremi, Sabina, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tydzień zostaje, bo ja po owu nie jestem w stanie ręką ruszyć o skokach wygibasach nie ma mowy
tak mi cyce rozsadza
Mnie nic nie rozsadza.moremi, malgos741, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mam pytanie odnośnie
Chruszczowa o co chodzi?
że coś, że poszła stąd? czy co?
Szkoda mi Chruszcza. Lubilam.moremi, Sabina, kkisia, ania.g, macduska, gretka, Aasiula, Bozia3, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nie palom Cie? cyce Cie nie drom?
fajosko
Simba wrote:Aha. Czyli musze korekte wprowadzic dla cycatych.
Mnie nic nie rozsadza.Simba, moremi, malgos741, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
pfffff strata czasu
też mi coś
jak ktoś nie potrafi tego rozgraniczyć
przecież można zrezygować z życia prywatnego co nie?
Simba wrote:Ja zrozumialam ze z nami strata czasu.
Szkoda mi Chruszcza. Lubilam.Simba, moremi, Sabina, kkisia, caffe, macduska, Aasiula, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W Pl z tego co wiem to jest nakaz do 2giego roku zycia wożenia dzieciora tyłem do kierunku jazdy(przynajmniej cos tak mi sie o ucho obilo... ) Jeśli sprzedawała bys z isofixem 9bo u mnie inna opcja nie wchodzi w gre ) to bym napewno była bym bardzo chetna
Simba, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
akurat!
wielkość to nie ma znaczenia
a właśnie.. lekarka mi kiedyś powiedziała, że tak mnie mega bolą, bo mam dużo gruczołów mlekowych czy jak one się tam nazywają i że będę miała w przyszłości w chuj mleka
ciekawe czy to prawda..czy ja byłam w Leśnej Górze?
Simba wrote:Chyba trza je miec, tak?kkisia, ania.g, Sabina, caffe, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry dziewczynki
Reni witaj w klubie bo mnie też bolą ...Reni, kkisia, Sabina, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenek jak dostaniesz ovulastan na wyciszenie , to bez cwiczen caly miesiac
Mam wrazenie ze znowu rozmiar wiecej
Az strach sie bac gdzie ja w ciazy namioty kupie
Najwyzej beda dwa berety i gumkamoremi, Sabina, Simba, caffe, malgos741, gretka, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
w brzezinach jest firma co szyje namioty na zamówienie
tam spróbujemy!
kkisia wrote:
Az strach sie bac gdzie ja w ciazy namioty kupie
Najwyzej beda dwa berety i gumkakkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:akurat!
wielkość to nie ma znaczenia
a właśnie.. lekarka mi kiedyś powiedziała, że tak mnie mega bolą, bo mam dużo gruczołów mlekowych czy jak one się tam nazywają i że będę miała w przyszłości w chuj mleka
ciekawe czy to prawda..czy ja byłam w Leśnej Górze?
Simba, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4