X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Starsza pojechała do szkoły a jej pies wyje mi z żalu pod oknem.

kkisia, Mega, Aasiula, moremi, macduska, gretka, Magdala, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Starsza pojechała do szkoły a jej pies wyje mi z żalu pod oknem.

Ania to zaczela wychodzic do szkoly ?

Mega, gretka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka spij normalnie bo....
    http://natural-fertility-info.com/problems-sleeping-hormonal-balance.html

moremi, Krakonka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sen dobry na wszystko :-)

Krakonka lubi tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Tyłem do kierunku jazdy do drugiego roku życia ??? Pierwszo słyszę.Muszę to sprawdzić.
    Tak mi sie to gdzies o uszy obilo, ale moglam cos zle zrozumiec. Plus to ze znika przepis ,ze dziecie powyzej 12lat dopiero z przodu a granica jest wzrost dziecka bodajze 135cm a nie jak do tej pory wiek.
    Juz wiem.Nie ,ze jest nakaz tylko ,ze przewozenie malych dzieci tylem do kierunku jazdy jest dla nich duzo bardziej bezpieczne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 07:26

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ania to zaczela wychodzic do szkoly ?
    O nie mam tak dobrze. Jak piszę że pojechała do szkoły to mam na myśli zajęcia które ma w domu u babci. A u babci bo tam nauczyciele mają bliżej. Teraz mąż ma urlop to on wozi.

Mega, Sabina, moremi, kkisia, gretka, Dziobak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A ja Wam powiem w tajemnicy, że troszkę zazdroszczę Szklankom... Tylko ociupinkę i tylko w tym, że mają wszczepione już gotowce :) No i w tym, że idą "na pewniaka" :) Nie muszą się wstrzeliwać, odliczać, wisieć głową w dół :P
    Jakby to było takie proste w zdobyciu, to sama bym poszła ;) Miałabym nowoczesne, Hi-Tech Baby ;)
    A tak? Trzeba się narobić jak za króla Ćwieczka :8
    Co Ty pierdolisz? Jak nie musza wstrzeliwac, odliczac ani wisiec glowa w dol?!
    Wstrzelasz sie z pierdyliardem wizyt w trakcie procedury: wymysl pierdyliard wymowek dla pracodawcy; odliczasz: godziny do podania zastrzyku; wisisz glowa w dol i rozkladasz nogi : pierdyliard razy na fotelu w gabinecie.
    Nie no, bajka , tylko pozazdroscic. Jeszcze ten "gotowiec" i "pewniak". Nie kazda ma jak BISCA, paszczak i Simba, ze sie za pierwszym razem udaje. Ale spoko, "szklanki" maja lepiej :-P

P.S. Witam. Kawy pic nie musze, cisnienie w normie, dziekuje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 07:27

kapturnica, Sabina, ania.g, moremi, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, beates, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Co Ty pierdolisz? Jak nie musza wstrzeliwac, odliczac ani wisiec glowa w dol?!
    Wstrzelasz sie z pierdyliardem wizyt w trakcie procedury: wymysl pierdyliard wymowek dla pracodawcy; odliczasz: godziny do podania zastrzyku; wisisz glowa w dol i rozkladasz nogi : pierdyliard razy na fotelu w gabinecie.
    Nie no, bajka , tylko pozazdroscic. Jeszcze ten "gotowiec" i "pewniak". Nie kazda ma jak BISCA, paszczak i Simba, ze sie za pierwszym razem udaje. Ale spoko, "szklanki" maja lepiej :-P

P.S. Witam. Kawy pic nie musze, cisnienie w normie, dziekuje :-)

No ja sie z Toba zgadzam ABSOLUTNIE. .Nie sadze ,ze mozna w jakiejkolwiek mierze porównywac naturalne starania do bomby hormonalnej jaka sie dostaje podczas in vitro , do tego stresu czy jajka urosna ,czy cos sie zapłodni a później transferu.

stara.krycha, Sabina, moremi, kkisia, beates, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wkurwil mnie ten nocny post Krakonki. Bo taka jest swiadomosc in vitro w narodzie. I pisze to kobieta wyksztalcona, a nie jakas krycha zmywakowa. Wiec jesli inteligentni ludzie takie gowno o in vitro pisza, to sie nie dziwnie, ze dudki wybory wygrywaja. Chuj, ide zmywac u helmuta, lepsze to niz polski ciemnogrod!
    Ja pierdole!!!

Sabina lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No wkurwil mnie ten nocny post Krakonki. Bo taka jest swiadomosc in vitro w narodzie. I pisze to kobieta wyksztalcona, a nie jakas krycha zmywakowa. Wiec jesli inteligentni ludzie takie gowno o in vitro pisza, to sie nie dziwnie, ze dudki wybory wygrywaja. Chuj, ide zmywac u helmuta, lepsze to niz polski ciemnogrod!
    Ja pierdole!!!
    Krycha bo Ci żyłka peknie. Luuuzuj szelki ... ;)

SolarPolar, stara.krycha, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Krycha bo Ci żyłka peknie. Luuuzuj szelki ... ;)
    Chuj, jak jadu upuszcze z qrwami, to moze mi ciag migrnowy pusci. To dojebie na koniec osobiscie do autorki nocnych przemyslen: wyspij sie kobieto, bzyknij z mezem, bo mozesz, poniewaz "szklanki" czesto zakaz maja, jesli nie stricte medyczny, to od wlasnego, zjebanego stymulacja ciala.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:28

stara.krycha, Mega, kapturnica, Aasiula, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    milego dnia

Zofia8, kkisia, gretka, Elfik lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka odstaw te tabsy bo ci serducho wysiądzie ;)

Witam słonecznie we wtorek :)
    U mnie jak na razie bez zmian ;) chyba bede zmuszona kupic tego testa ;)

stara.krycha, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, Zofia8, moremi, kkisia, macduska, efcia, malgos741, caffe, gretka, ComeToMeBaby, Elfik, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak mi sie to gdzies o uszy obilo, ale moglam cos zle zrozumiec. Plus to ze znika przepis ,ze dziecie powyzej 12lat dopiero z przodu a granica jest wzrost dziecka bodajze 135cm a nie jak do tej pory wiek.
    Juz wiem.Nie ,ze jest nakaz tylko ,ze przewozenie malych dzieci tylem do kierunku jazdy jest dla nich duzo bardziej bezpieczne
    Poczytałam i, nakaz wożenia tyłem do kierunku jazdy jest do 9kg. Ale rozpisują się że najbezpieczniej wozić tyłem do kierunku jazdy aż do trzeciego roku życia. Nie wiedziałam że są nawet foteliki dla tych większych dzieci dostosowane do takiej jazdy.

kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Natka_79, caffe, Dziobak lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia, macduska, gretka, stara.krycha lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Mega, Zofia8, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Poczytałam i, nakaz wożenia tyłem do kierunku jazdy jest do 9kg. Ale rozpisują się że najbezpieczniej wozić tyłem do kierunku jazdy aż do trzeciego roku życia. Nie wiedziałam że są nawet foteliki dla tych większych dzieci dostosowane do takiej jazdy.
    Czyli jednak jest ten nakaz dla maluchow ???
    No gdzies wlasnie o tym czytałam .Zreszta byłam tym nawet zdziwiona

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Czyli jednak jest ten nakaz dla maluchow ???
    No gdzies wlasnie o tym czytałam .Zreszta byłam tym nawet zdziwiona
    Dla maluszków tak, do 9kg. A ja myślałam że jest nakaz do 2 lat wożenia tak dzieci.
    Mój już dawno przekroczył ten próg i jeździ przodem do kierunku jazdy w foteliku od 9kg do 15kg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 07:56

kapturnica, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jeszcze nie kupila?
    No...nie....

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 9237 9238 9239 9240 9241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ