35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Tyłem do kierunku jazdy do drugiego roku życia ??? Pierwszo słyszę.Muszę to sprawdzić.
Juz wiem.Nie ,ze jest nakaz tylko ,ze przewozenie malych dzieci tylem do kierunku jazdy jest dla nich duzo bardziej bezpieczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 07:26
-
kkisia wrote:Ania to zaczela wychodzic do szkoly ?
Mega, Sabina, moremi, kkisia, gretka, Dziobak lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:A ja Wam powiem w tajemnicy, że troszkę zazdroszczę Szklankom... Tylko ociupinkę i tylko w tym, że mają wszczepione już gotowce
No i w tym, że idą "na pewniaka"
Nie muszą się wstrzeliwać, odliczać, wisieć głową w dół
Jakby to było takie proste w zdobyciu, to sama bym poszłaMiałabym nowoczesne, Hi-Tech Baby
A tak? Trzeba się narobić jak za króla Ćwieczka :8
Wstrzelasz sie z pierdyliardem wizyt w trakcie procedury: wymysl pierdyliard wymowek dla pracodawcy; odliczasz: godziny do podania zastrzyku; wisisz glowa w dol i rozkladasz nogi : pierdyliard razy na fotelu w gabinecie.
Nie no, bajka , tylko pozazdroscic. Jeszcze ten "gotowiec" i "pewniak". Nie kazda ma jak BISCA, paszczak i Simba, ze sie za pierwszym razem udaje. Ale spoko, "szklanki" maja lepiej
P.S. Witam. Kawy pic nie musze, cisnienie w normie, dziekujeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 07:27
kapturnica, Sabina, ania.g, moremi, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, beates, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Co Ty pierdolisz? Jak nie musza wstrzeliwac, odliczac ani wisiec glowa w dol?!
Wstrzelasz sie z pierdyliardem wizyt w trakcie procedury: wymysl pierdyliard wymowek dla pracodawcy; odliczasz: godziny do podania zastrzyku; wisisz glowa w dol i rozkladasz nogi : pierdyliard razy na fotelu w gabinecie.
Nie no, bajka , tylko pozazdroscic. Jeszcze ten "gotowiec" i "pewniak". Nie kazda ma jak BISCA, paszczak i Simba, ze sie za pierwszym razem udaje. Ale spoko, "szklanki" maja lepiej
P.S. Witam. Kawy pic nie musze, cisnienie w normie, dziekuje
No ja sie z Toba zgadzam ABSOLUTNIE. .Nie sadze ,ze mozna w jakiejkolwiek mierze porównywac naturalne starania do bomby hormonalnej jaka sie dostaje podczas in vitro , do tego stresu czy jajka urosna ,czy cos sie zapłodni a później transferu.stara.krycha, Sabina, moremi, kkisia, beates, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wkurwil mnie ten nocny post Krakonki. Bo taka jest swiadomosc in vitro w narodzie. I pisze to kobieta wyksztalcona, a nie jakas krycha zmywakowa. Wiec jesli inteligentni ludzie takie gowno o in vitro pisza, to sie nie dziwnie, ze dudki wybory wygrywaja. Chuj, ide zmywac u helmuta, lepsze to niz polski ciemnogrod!
Ja pierdole!!!Sabina lubi tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:No wkurwil mnie ten nocny post Krakonki. Bo taka jest swiadomosc in vitro w narodzie. I pisze to kobieta wyksztalcona, a nie jakas krycha zmywakowa. Wiec jesli inteligentni ludzie takie gowno o in vitro pisza, to sie nie dziwnie, ze dudki wybory wygrywaja. Chuj, ide zmywac u helmuta, lepsze to niz polski ciemnogrod!
Ja pierdole!!!SolarPolar, stara.krycha, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Krycha bo Ci żyłka peknie. Luuuzuj szelki ...
-
Krakonka odstaw te tabsy bo ci serducho wysiądzie
Witam słonecznie we wtorek
U mnie jak na razie bez zmianchyba bede zmuszona kupic tego testa
stara.krycha, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, Zofia8, moremi, kkisia, macduska, efcia, malgos741, caffe, gretka, ComeToMeBaby, Elfik, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tak mi sie to gdzies o uszy obilo, ale moglam cos zle zrozumiec. Plus to ze znika przepis ,ze dziecie powyzej 12lat dopiero z przodu a granica jest wzrost dziecka bodajze 135cm a nie jak do tej pory wiek.
Juz wiem.Nie ,ze jest nakaz tylko ,ze przewozenie malych dzieci tylem do kierunku jazdy jest dla nich duzo bardziej bezpiecznekapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Natka_79, caffe, Dziobak lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Poczytałam i, nakaz wożenia tyłem do kierunku jazdy jest do 9kg. Ale rozpisują się że najbezpieczniej wozić tyłem do kierunku jazdy aż do trzeciego roku życia. Nie wiedziałam że są nawet foteliki dla tych większych dzieci dostosowane do takiej jazdy.
No gdzies wlasnie o tym czytałam .Zreszta byłam tym nawet zdziwiona -
kapturnica wrote:Czyli jednak jest ten nakaz dla maluchow ???
No gdzies wlasnie o tym czytałam .Zreszta byłam tym nawet zdziwiona
Mój już dawno przekroczył ten próg i jeździ przodem do kierunku jazdy w foteliku od 9kg do 15kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 07:56
kapturnica, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4