Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Chcesz oddam Ci moje :)

Eeee nie dziękuję, to co zostało jeszcze spokojnie wystarczy. :-D

Muszę tylko kupić nowe biustonosze.

nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama4 WOW!,

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Jeszcze chwilę Kuźniara posłucham to telewizor wypierdolę do ogrodu... a nie wystarczy kanał zmienić ;-)

BISCA jesteś moja parą!!!!!

Dzień dobry.

No matka to sie dzieje :)
    Super gratki

nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Marze o zniejszeniu serio :)

Jak urodze i wykarmie
    to to zrobie :)
    Moja kuzynka miała medyczne wskazania do zmniejszenia biustu. Narzekała na kręgosłup i brak odpowiednich stanikow. Jak jej przedstawiono jak bedzie wyglądała cała procedura, to zrezygnowała.To jest poważna operacja i niestety zostaje mmnóstwo blizn. A powiększyć to łatwo - naciąć, wsadzić implant i zaszyć.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matka, to super wiadomość :)

nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A co z Twixami?
    Biedulka...
    Na szczescie M z nimi zostaje w domu. On mnie zastepowal w pracy, ale niestety nie da sie tego ciagnac w nieskonczonosc.

caffe, nick nieaktualny, moremi, Dziobak, gretka, SolarPolar, Bozia3, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy kawa z podłogi smakuje równie dobrze jak z filiżanki...? o.O

Dziecko mi pomogło wypić...

nick nieaktualny, Simba, Reni, moremi, malgos741, Aasiula, gretka, Bozia3, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Moja kuzynka miała medyczne wskazania do zmniejszenia biustu. Narzekała na kręgosłup i brak odpowiednich stanikow. Jak jej przedstawiono jak bedzie wyglądała cała procedura, to zrezygnowała.To jest poważna operacja i niestety zostaje mmnóstwo blizn. A powiększyć to łatwo - naciąć, wsadzić implant i zaszyć.

musze o tym poczytac
    najwyzej bede na plecy zarzucac ;)

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Simba, Maliniak to w Czterdziestolatku byl a nie w Alternatywach4. Ale masz racje co do podobienstwa, dzis rano w tvn24 byl to sie utwierdzilam ze to ten typ :)
    Faktoza

Parka lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Matka, to super wiadomość :)

A to wszystko za wstawiennictwem Dudy ;-)

Parka, Aasiula, SolarPolar, Bozia3, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama4 a od kiedy wiedzialas bo niebieskiego stwora w awatarze juz jakis czas nie bylo :)

Gratuluję :)

Czy to Tobie @ sie spozniala o 4 dni? Bo wykresu nie mialas....

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o maj gasz

Matka Tyś jest brzemiennnnnnna! O.o a myślałam, że żarty podśmiechujki sobie robią

no pięknie

nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, ania.g, Aasiula, gretka, Bozia3, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Na szczescie M z nimi zostaje w domu. On mnie zastepowal w pracy, ale niestety nie da sie tego ciagnac w nieskonczonosc.
    Współczuję, najgorsze będą pierwsze dni zeby się przyzwyczaić do sytuacji. Po robocie będziesz na skrzydłach zaiwaniała do domu ;)

nick nieaktualny, Simba, Parka, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Bo tak schudlas ...

Sama do siebie nie mogę się przyzwyczaić.

Parka, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

Wariatka :)
    Teraz wiemy dlaczego taka drazliwa
    hormony buzuja :)

Parka, nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Chyba Dódy :P

Parka, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matka 4.
    Jeszcze powiedz ze to z in vitro ;)
    Gratulejszyn

Natka_79, caffe, moremi, nick nieaktualny, ania.g, malgos741, Aasiula, gretka, Bozia3, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :) zaś rzuca ciążami
    Mama4 gratulacje!

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W Pl z tego co wiem to jest nakaz do 2giego roku zycia wożenia dzieciora tyłem do kierunku jazdy(przynajmniej cos tak mi sie o ucho obilo... ) Jeśli sprzedawała bys z isofixem 9bo u mnie inna opcja nie wchodzi w gre ) to bym napewno była bym bardzo chetna :)
    Szczerze mowiac pierwsze slysze o takim zakazie... PISiory sie juz dorwaly do wladzy?? ;)
    Kapta, nie ma takiego zakazu. Chyba, ze mowisz o nie przewozeniu dziecka tylem do kierunku jazdy na fotelu pasazera z przodu, jesli masz tam poduszke powietrzna. Masz nawet nalepke w aucie ( jesli masz tam poduszke )
    Wozenie dzieci tylem jest najbezpieczniejszym sposobem przewozenia.
    http://www.fotelik24.pl/art/fotelik-samochodowy-dla-dziecka-przepisy.html
    I ostatnie zdanie z tego artykul: Zalecamy aby dzieci do lat 4 były przewożone tyłem do kierunku jazdy.

caffe, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, tyle nowych ciaz, nie bede mogla sie w pracy skupić....

nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 9241 9242 9243 9244 9245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ