35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Jeszcze chwilę Kuźniara posłucham to telewizor wypierdolę do ogrodu... a nie wystarczy kanał zmienić
BISCA jesteś moja parą!!!!!
Dzień dobry.
No matka to sie dzieje
Super gratkimacduska, Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, Arwena lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Marze o zniejszeniu serio
Jak urodze i wykarmie
to to zrobiemacduska, kkisia, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A co z Twixami?
Biedulka...caffe, kkisia, moremi, Dziobak, gretka, SolarPolar, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Moja kuzynka miała medyczne wskazania do zmniejszenia biustu. Narzekała na kręgosłup i brak odpowiednich stanikow. Jak jej przedstawiono jak bedzie wyglądała cała procedura, to zrezygnowała.To jest poważna operacja i niestety zostaje mmnóstwo blizn. A powiększyć to łatwo - naciąć, wsadzić implant i zaszyć.
musze o tym poczytac
najwyzej bede na plecy zarzucac -
nick nieaktualny
-
o maj gasz
Matka Tyś jest brzemiennnnnnna!a myślałam, że żarty podśmiechujki sobie robią
no piękniekkisia, Parka, macduska, ania.g, Aasiula, gretka, Bozia3, ComeToMeBaby, Arwena, Mega, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Na szczescie M z nimi zostaje w domu. On mnie zastepowal w pracy, ale niestety nie da sie tego ciagnac w nieskonczonosc.
kkisia, Simba, Parka, macduska, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:W Pl z tego co wiem to jest nakaz do 2giego roku zycia wożenia dzieciora tyłem do kierunku jazdy(przynajmniej cos tak mi sie o ucho obilo... ) Jeśli sprzedawała bys z isofixem 9bo u mnie inna opcja nie wchodzi w gre ) to bym napewno była bym bardzo chetna
Kapta, nie ma takiego zakazu. Chyba, ze mowisz o nie przewozeniu dziecka tylem do kierunku jazdy na fotelu pasazera z przodu, jesli masz tam poduszke powietrzna. Masz nawet nalepke w aucie ( jesli masz tam poduszke )
Wozenie dzieci tylem jest najbezpieczniejszym sposobem przewozenia.
http://www.fotelik24.pl/art/fotelik-samochodowy-dla-dziecka-przepisy.html
I ostatnie zdanie z tego artykul: Zalecamy aby dzieci do lat 4 były przewożone tyłem do kierunku jazdy.caffe, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość