35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Jak ja Cie rozumiem...
Zrozumialam co to znaczy ze rzygac sie chce na mysl o powrocie do pracy. To nie jest zadna przenosnia...
Juz w poniedzialek
Dzizas, ja kombinuje jak nie wrocic do pracy po wakacjach. Ale wiedza, ze wracam. Jakis pomysl? Mowie z gory, ze ciaza nie wchodzi w gre.caffe, Simba, moremi, malgos741, gretka, kkisia, Elfik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:a tak na poważnie to jestem zesrana ze strachu, bolą mnie cycki i brzuch, gdzie ja miałam rozum jak się rozmnażałam...
A gdzie mialas rozum jak glosowalas? Chyba tam gdzie sie rozmanzalas.caffe, Reni, moremi, gretka, kkisia, kapturnica, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:a tak na poważnie to jestem zesrana ze strachu, bolą mnie cycki i brzuch, gdzie ja miałam rozum jak się rozmnażałam...
Widzę, ze Cię rychło w czas refleksja naszła...
Będzie dobrze, nie pękaj!moremi, gretka, kkisia, kapturnica, Mega, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie mow nic. Ja od kiedy wkrecilam sie w Wyzwanie Bikini przytylam kilo... No bo cwicze niby ciut wiecej, taaaaak? To i czekoladke dodatkowa moge spozyc, taaaak? No i kuzwa, srak, spodnie w udach juz ciasniejsze. I to raczej nie od nadmiaru miesni...
Bry w ogole.
W ostatni zjadlam cala czekolade. Byla pyszna...
I brownie z batatowmoremi, Dziobak, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny