35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bisca, ja już wiem o co cho.
Czy Ty masz tylko testy pisaki? One chujowe są.
Kup kilka różnych płytkowych.
U mnie na tych pisakach nic nie było widać, a na bobo i quixxie dawno krechy były.
Co to "pisaki" ?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Ja mam wrazenie ze wszystkie zachodza w ciONze tylko nie JA o co cho???
Tez tak macie? kufffaaa .Nawet wczoraj na zebvranie wchodze i co wychowawczyni w ciONzy no ze kr.. ,przesladuje mnie to hyhyhyhyParka, malgos741, SolarPolar, gretka, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Elfik, kapturnica, inessa, beates, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ja mam wrazenie ze wszystkie zachodza w ciONze tylko nie JA o co cho???
Tez tak macie? kufffaaa .Nawet wczoraj na zebvranie wchodze i co wychowawczyni w ciONzy no ze kr.. ,przesladuje mnie to hyhyhyhy
Też tak mamy.
Tylko ja wiem dlaczego.Aasiula, malgos741, gretka, moremi, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja mam wrazenie ze wszystkie zachodza w ciONze tylko nie JA o co cho???
Tez tak macie? kufffaaa .Nawet wczoraj na zebvranie wchodze i co wychowawczyni w ciONzy no ze kr.. ,przesladuje mnie to hyhyhyhy
No mam to samo
Aasiula, malgos741, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja mam wrazenie ze wszystkie zachodza w ciONze tylko nie JA o co cho???
Tez tak macie? kufffaaa .Nawet wczoraj na zebvranie wchodze i co wychowawczyni w ciONzy no ze kr.. ,przesladuje mnie to hyhyhyhymacduska, efcia, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Gratulacje dla nowo zaciążonych! Dziewczyny nie szukajcie u siebie objawów @, bo one są identyczne jak przy wczesnej ciąży. Mi apetyt spadł i nie czuję się już tak super
Wczoraj przywiozłam piękny biały bez i powstawiałam w wazonach na oknach i myślałam, że go wypierdolę, bo co czułam jego zapach to mnie na wymioty brało. A już myślałam , że to całe złe samopoczucie mnie tym razem ominie.
dorbie, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusur ale wiesz, że Fikus dla dziecka nie bardzo, bo szkodliwy?
już lepiej niech kore jeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:38
BISCA, Dziobak, caffe, moremi, Bozia3, efcia, kkisia, Aasiula, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Bisca a dostaniesz First Response albo Clear Blue (ale in digital) ?
Tak, zaopatrze sie w przerwie na lunch
Co ma byc to bedzie.
Wasze wsparcie dodaje otuchy. Dzieki dziewczyny, wzruszylam siemacduska, malgos741, caffe, gretka, Zofia8, moremi, efcia, kkisia, Aasiula, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Pusur ale wiesz, że Fikus dla dziecka nie bardzo, bo szkodliwy?
już lepiej niech kore je
Fikusa jeno niszczyl, nie spozywal. Po sniadaniu jest.moremi, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny