35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale niszczy
a on zawierają sok mleczny, który wydziela się w momencie uszkodzenia rośliny i powoduje podrażnienia skóry
ja tak tylko..nie to, że się mądrzę
Dziobak wrote:Kory juz nie ma, przestalismy palic w kominku, to i material sie skonczyl.
Fikusa jeno niszczyl, nie spozywal. Po sniadaniu jest.macduska, moremi, Dziobak, caffe, efcia, kkisia, Elfik, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja nawet kwiatków nie rozmażam
chociaż nie, ostatnio na działce zasadziłam rzodkiewkę, sałatę, marchew
błagam niech chociaż to wyrośnie
SolarPolar wrote:Rozmnazamy kwiatki:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 09:48
macduska, moremi, Bozia3, malgos741, caffe, Simba, kkisia, Aasiula, Elfik, Mega, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Co to "pisaki" ?
Przy kasetowych zbierasz mocz do pojemnika i zakraplasz mocz do okienka testowego.dorbie, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
A i mam do uzupelnienia- bo kiksia wywolala
mnie do tablicy, ale cos nie mam ostatnio do tego glowy....
a wiec:
ca-125 13,1 U7ml (0-35)
estradiol ktory sobie zrobilam dodatkowo- bo co sie bede kluc na 1 badanie i chcialam porownac a tu w labie inne normy...
i mam 72 pg/ml (21-251)
i Amh 1,3 mediana 1,6 dla mojego przedzialu wiekowego
a i po poludniu ide sprawdzac rury....dorbie, moremi, malgos741, Reni, ania.g, efcia, paszczakin, kkisia, Aasiula, Elfik, BISCA, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
gretka -
ola_35 wrote:Gratulacje dla nowo zaciążonych! Dziewczyny nie szukajcie u siebie objawów @, bo one są identyczne jak przy wczesnej ciąży. Mi apetyt spadł i nie czuję się już tak super
Wczoraj przywiozłam piękny biały bez i powstawiałam w wazonach na oknach i myślałam, że go wypierdolę, bo co czułam jego zapach to mnie na wymioty brało. A już myślałam , że to całe złe samopoczucie mnie tym razem ominie.
Reszta jest okSimba, ola_35, kkisia, Elfik, BISCA, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:A i mam do uzupelnienia- bo kiksia wywolala
mnie do tablicy, ale cos nie mam ostatnio do tego glowy....
a wiec:
ca-125 13,1 U7ml (0-35)
estradiol ktory sobie zrobilam dodatkowo- bo co sie bede kluc na 1 badanie i chcialam porownac a tu w labie inne normy...
i mam 72 pg/ml (21-251)
i Amh 1,3 mediana 1,6 dla mojego przedzialu wiekowego
a i po poludniu ide sprawdzac rury....
amh super, ale Ty pewno Mlodzieniaszka jestes
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Coś mi się z ovu dzieje nawet polubić nie mogę, tylko mi się tak ovu wiesza?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:To tera mnie nie wkurwiajcie przed II turą.... proszę
A pokaż teścik i co to za blondi w awatarze?ComeToMeBaby, Elfik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość