35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Nocne wilki?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3fba1cea3fc.jpg
już było ale....
weź się ogarnij...moremi, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ty to jesteś udana.....jak cos to focha strzelasz, dupą zarzucasz....a jak poczytać - to sama prowokujesz politycznie cały czas...
weź się ogarnij...
Bozia, daj żyćnie będę Ci udowadniać, że wielbłądem nie jestem
Komorowskiego nie lubię co nie znaczy, że lubię PiS.Reni, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
szkoda, że nie żyje Bartoszewski - taki powinien być prezydent - reprezentacyjny, inteligentny, opanowany i mądry - a nie to barachło okoliczne....
Reni, gretka, caffe, ComeToMeBaby, Simba, moremi, ania.g, efcia, Zofia8, kkisia, SolarPolar, Aasiula, Elfik, kapturnica, malgos741, Arwena, gosia7122, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:popatrz sobie na polonię wiejsko-amerykańską...
tam to dopiero czad..
I dlatego emigranci powinni nie mieć prawa do głosu, zwłaszcza Ci co podatków w Polsce nie płacą. Dlaczego ktoś kto nie mieszka w Polsce ma o Polsce decydować....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:43
Zofia8, Elfik, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:I dlatego emigranci powinni nie mieć prawa do głosu, zwłaszcza Ci co podatków w Polsce nie płacą. Dlaczego ktoś kto nie mieszka w Polsce ma o Polsce decydować....
moze i podatkow nie placa ale ile kasy przywoza, a nie maja prawa nic odpisac...
ja akurat wyjechalam za rzadow pisiorow, nie narzekam ale jak znowu sie bede musiala wstydzic jak mi beda podsuwac gazety tubisiami , zwillingamii i itp to nie wiadomo co powiedziec.....
a i czesc podatkow place....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:58
moremi, kkisia, Dziobak, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:niby dlaczego? moze chca kiedys wrocic i miec dokad wrocic?
moze i podatkow nie placa ale ile kasy przywoza, a nie maja prawa nic odpisac...
ja akurat wyjechalam za rzadow pisiorow, nie narzekam ale jak znowu sie bede musiala wstydzic jak mi beda podsuwac gazety tubisiami , zwillingamii i itp to nie wiadomo co powiedziec.....
No to jak wrócisz to sobie głosuj, a na ten moment nie chcę żeby ktoś kto tu nie mieszka kreował swoimi głosami rzeczywistość ( nie ponosząc za to realnej odpowiedzialności), która mnie otacza, proste.
Zofia8, Elfik, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:No to jak wrócisz to sobie głosuj, a na ten moment nie chcę żeby ktoś kto tu nie mieszka kreował swoimi głosami rzeczywistość ( nie ponosząc za to realnej odpowiedzialności), która mnie otacza, proste.
Jednocześnie prosisz, zeby Cię nie denerwować.
Czy mamy wszystkie wyjść, żebyś mogła tu szaleć?efcia, macduska, gretka, caffe, kkisia, kapturnica, malgos741, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:A i mam do uzupelnienia- bo kiksia wywolala
mnie do tablicy, ale cos nie mam ostatnio do tego glowy....
a wiec:
ca-125 13,1 U7ml (0-35)
estradiol ktory sobie zrobilam dodatkowo- bo co sie bede kluc na 1 badanie i chcialam porownac a tu w labie inne normy...
i mam 72 pg/ml (21-251)
i Amh 1,3 mediana 1,6 dla mojego przedzialu wiekowego
a i po poludniu ide sprawdzac rury....
trzymam kciuki za rury