35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Paszcza, zobacz tez brudasowi szyje, fald miedzy klatka a broda. Czesto sie jej nie myje porzadnie, bo nie widac brudu, kiedy dziecko lezy w wanience. A tam takie zakamarki do mycia, ze ho ho!
Oj tak, szczególnie jak dzieciak sie zrobi pulchniutki i fałdek przybywaraz doznałam szoku co mój schował pod broda
Byłam w szpitalu po wypisbył doktorek
sam poszedł i przyniósł mi papiery, pytał jak sie czuje. Ucieszył sie ze nie ma plamienia, mam być dobrej myśli i chuchać na zimne.
ania.g, caffe, Simba, efcia, moremi, gretka, Elfik, BISCA, kapturnica, megan8, peppapig, Zofia8, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, inessa, Mega, macduska, Arwena, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:ale jaja przyszlo mi wezwanie na szczepienia córki, mam sie stawic z nia 15.05 a wtedy ona konczy 18 lat , troche mnie to dziwi, w tym wieku szczepienia no i pelnoletnia ma przyjsc z rodzicem
efcia, moremi, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Oj tak, szczególnie jak dzieciak sie zrobi pulchniutki i fałdek przybywa
raz doznałam szoku co mój schował pod broda
Byłam w szpitalu po wypisbył doktorek
sam poszedł i przyniósł mi papiery, pytał jak sie czuje. Ucieszył sie ze nie ma plamienia, mam być dobrej myśli i chuchać na zimne.
On tam wytacza smierdzace kulki z mleka ktore mu sie ulalo.
Fuuuuuumoremi, Elfik, kapturnica, kkisia, paszczakin, Dziobak, Mega, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wiecie co?
Cwiczenia sa superPoza poczuciem relaksu, ciepla jest jeszcze mile uczucie ze po raz kolejny przezwyciezylo sie swoje cielesne ograniczenia, ze jakies cwiczenie robilo sie dluzej lub lepiej
No i jak smakuje posilek po!efcia, moremi, BISCA, megan8, kkisia, peppapig, ComeToMeBaby, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Laski ja sie melduje po połówowych.Na szczescie maluch cały i zdrowy.Maks zostaje Maksem pełna geba( a moze workiem i fistachem
)Waży juz 488gram i wymiary narzadow idealnie odpowiadaja tygodniowi ciąży.
Nie obylo sie ebz przygod bo nawet jak idealnie trafilam na miejsce to juz spowrotem musialam sie of course pogubic w tym zapchlonym Saczu! Wrr nienawidze tego miasta.
Syn byl zafascynowany usg zwl jak wlaczyl to 4D Bo chwilami maly wkladal palucha do buzi lub raczka machal.
Zdjecia mam pare na kartkach a na plytce pewnie odbiore dopiero w 32tyg jak pojade na to 3cie badanie juz w lipcu
Jestem happyania.g, gretka, efcia, Simba, Elfik, Bozia3, Zofia8, kkisia, peppapig, Aasiula, caffe, malgos741, ComeToMeBaby, paszczakin, Dziobak, inessa, dorbie, moremi, beates, Mega, macduska, Arwena, Parka, gosia7122, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
No Kapta, to już sukienek dla ciebie nie chowam...
Mama3(4) - to już nie karta dużej rodziny, a olbrzymiej))))))
Gratulacje!!!!
Ale Ci to poszło!kapturnica, Zofia8, kkisia, peppapig, ComeToMeBaby, moremi, Mega, macduska, Parka, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no więc tak...korzystam z pierwszej lepszej okazji
kapta- używa się zwrotu "trochę" a nie "trochu"
howgh powiedziałam
za brzuskę, za brzuskę...heheSe sprawdz ha..
A u mnie na wsi sie mowi trochu t ow miescie sie troche gadaBozia3 lubi tę wiadomość
-
JAk się starałam, a chciałam przecież małą różnicę wieku, to jak wychodziłam z domu, to na jakiś sygnał ze specjalnych ośrodków wypuszczali matki w ciąży prowadzące za rękę dwu - trzylatka, lub takie prowadzące ww. dzieci i wózek głęboki..
Inaczej tego nie widzę, bo gdziekolwiek poszłam takie były, właziły wręcz na mnie..;Pkapturnica, BISCA, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kapta, super ze wszystko dobrze
Kurczę, wydaje mi sie ze od kilku dni czuje ruchymam nadzieje ze to to. Bardzo delikatne, bardziej z prawej strony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 13:29
kapturnica, Elfik, kkisia, caffe, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Mega, macduska, Parka, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
żeby zamknąć wszelkie dyskusje..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/09b80ae52c83.jpgkapturnica, Simba, BISCA, Elfik, kkisia, ania.g, slash, dorbie, moremi, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta, super ze wszystko dobrze
Kurczę, wydaje mi sie ze od kilku dni czuje ruchymam nadzieje ze to to. Bardzo delikatne, bardziej z prawej strony
Ale moze maluch uklada sie tak blisko skory brzucha ,ze daje ci sie odczuc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 13:39
-
Operację córki zrobiliśmy w sobotę, tzn chirurg zrobił..
Wycięli jej trzeci migdał i przebili obie błony uszne.
Przed zabiegiem było konsylium, bo ma obniżone napięcie, narkoza też zwiotcza, zatem się zastanawiali jak to będzie..
niefajne to było, ale w końcu zapadła decyzja o operacji, była pierwsza bo najmłodsza
ten kto pisał, ze jestem dzielna może sobie tym nos wytzreć, bo prawda taka, że jak ją po głupim jasiu wzięła pielęgniarka na ręcę, zaniosła na salę i mi drzwi zamknęli to mi się broda zatrzęsła..
dŁugo nic, a potem było jakieś wycie, ale nie wiedziałąm przez te drzwi, czy to jakies głośne rozmowy obsługi, czy moje dziecko, ale doszłam do wniosku, ze nie wpadne jak w amerykańskim filmie, bo co zrobię?
Potem wyszła babka i poprosiła meża..poczułam się chuj nie matka, może wyglądam na histeryczkę, ale się okazało, ze z 5 czy 6 operacji dzieci na poooeracyjną sale poprosili samych ojców.
Po jakims czasie wyszaedł małz i powiedział, że dziecko nosił, wymiotowało i kaszlało krwią, ale teraz śpi i ma się ok.
to dlatego chcą facetów, do noszenia i podnoszenia, a pewnie tak nie przeżywają...
potem wróciła na naszą sale, to się położyłśymy, złapała mnie za oba uszy i tak kimałysmy..
ona jest filigranowa i ołabiona, nie szalała, całe szczęscie u niej nie było wymiotów potem, natomiast za jakiś czas wróciła kolejna dziewczynka 6letnia i jak nie spała to sobie wymiotowała i kaszlała krwią..
jak tak raz chlusnęła to myślę - Egzorcysta jak nic, teraz nic, tylko w mostku tyłem z łózka zejdzie..
no zesz, mnie to nawet przed plutonem egzekucyjnym głupie myśli by się tzrymały..
wróciłyśmy po 18 do domu, w nocy wiadomo gorączka, ale o 3 w nocy uparła się żeby się pobawić w pokoiku i robić plac zabaw dla kuców - czyli wnioskuje, że dobrze..O 5 nad ranem ja po dwóch nieprzespanych nocach wyglądałam na człowieka potrzebującego hospitalizacji, ona natomiast przewalała kolejne tony książeczek z werwą Agaty Wróbel..
W niedziele dzwonił chirurg i pytał czy wszystko w porządku..
Przypominam, że operację robiłam prywatnie
Konkluzja jest taka, że dzieć już o operacji zapomniał, a ja jak zwykle po wizycie w szpitalu wróciłam z zapaleniem zatok, zawalonym gardłem i nieprzytomna.
Biorę antybiotyk i mam leżeć. Leżę bo mi się w głowie kręciło..Dzieć u babci rodzinę ustawia, małz się czai, żeby poprosić babcię, żeby do piątku została bo do piątku mam leżeć.
Pierwszy raz w życiu chyba wyleżę.teraz muszę definitywnie wyleczyć infekcję, żeby w tzrecim semestrze już nic nie brać, tzn antybiotyków..
Zdałam relację, uffkapturnica, kkisia, Zofia8, Reni, peppapig, SolarPolar, efcia, caffe, Simba, ania.g, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, dorbie, moremi, paszczakin, BISCA, anna maria, Mega, gretka, macduska, Arwena, Parka, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zobaczcie ,dostałam od dziecia
Geba mi sie cieszy hyhyhyhy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d12aa726d4d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/528c580a91ad.jpg
megan8, kapturnica, kkisia, Zofia8, Reni, peppapig, Bozia3, ola_35, SolarPolar, efcia, Elfik, caffe, Simba, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, inessa, dorbie, moremi, paszczakin, BISCA, anna maria, beates, ania.g, Mega, gretka, macduska, Parka, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:w 13tygodniu to by byl chyba rekord swiata
czuje momentami ze cos tam jest, szczególnie jak leżę na prawym boku z podkurczonymi nogami. Cóż, juz nie długo nie bedzie watpliwości, belly wróży mi za 2 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 13:46
kapturnica, peppapig, kkisia, efcia, Elfik, caffe, ola_35, malgos741, moremi, BISCA, Aasiula, gretka, Parka, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:w 13tygodniu to by byl chyba rekord swiata
Kapta, a pamiętasz Robotka też tak miała..
Jak się nie ma ani grama tłuszczu na brzuchu to pewnie tak jest..
Zgaduje oczywiscie, hehe, bo ja mam!kapturnica, peppapig, kkisia, efcia, ola_35, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta, a pamiętasz Robotka też tak miała..
Jak się nie ma ani grama tłuszczu na brzuchu to pewnie tak jest..
Zgaduje oczywiscie, hehe, bo ja mam!peppapig, efcia, Elfik, caffe, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, macduska, Sabina lubią tę wiadomość