35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam sie na Krakonke-zombie nie obrazilam.
Wiem, ze z boku IVF moze wygladac na lajcik. Dla mnie najwiekszym stresem zwiazanym z IVF byla mysl, ze po tym nie ma juz zadnej kolejnej opcji. Jesli IVF nie wyjdzie za pierwszym, drugim, dziesiatym razem to juz tylko palec bozi.
Natomiast mam kolezanke ktora przechodzila te procedury nie wiem ile razy - DUZO. U niej szanse byly w ogole mikroskopijne. Ostatecznie od 5 lat ma blizniaki. Ona jest zdania, ze IVF wyjdzie u wszystkich i ja sie tej mysli trzymalamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 15:23
Krakonka, ComeToMeBaby, caffe, Reni, moremi, Elfik, kkisia, stara.krycha, BISCA, kapturnica, beates, megan8, Aasiula, Mega, gretka, macduska, malgos741, Parka, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Slash a Ty nie powinnas pojechac do szpitala w tej sytuacji?
Nie zebym byla panikara, ale od takiego momentu wolalabym miec sytuacje pod kontrola
Mówił jak będą skurcze a ja jeszcze skurczy nie mam.
Jeden tylko zauwazyłam przy ktorejs wizycie w ubikacji ale to był taki skurcz trochę jak na miesiaczke, taki minimalny i nic więcej.
Więc narazie nie panikuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 15:29
moremi, kkisia, paszczakin, megan8, Aasiula, malgos741, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:(...) I wymyślił, że jest jeszcze taka opcja, że mógłby przyjąć moje nazwisko. Zaskoczył mnie bardzo. Pozytywnie. Nie myślałam, że zdobędzie się na to by to poważnie rozważyć. Zobaczymy.
Nieźle, co?
Wiesz, fajny ten Twój ChłopWidać, że żadnych kompleksów nie ma.
A z nazwiskiem świetny pomysł. Byłoby zdziwienie, że mają dzieci Twoje, a nie jego, jakby nie był ich ojcem. Pewnie by je o to zaczepiali. Taka tradycja.
A jak wszyscy będziecie mieli Twoje, to nie trzeba będzie nic wyjaśniaćComeToMeBaby, Elfik, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Idę zrobić 100 naleśników. Niech moi też mają coś z tej adreanaliny
A potem może jeszcze łazienkę generalnie posprzątam i jakieś kwiatki wykopię w ogródku.
W końcu ją pokonam
Ach, w ramach poprawiania sobie nastroju, kupiłam sobie bluzkę na ciuchach i sukieneczkę dla Małgoś. No i OvitrelleI trzy testy ciążowe!
Będę zaklinała
ComeToMeBaby, Elfik, caffe, kkisia, kapturnica, ania.g, Aasiula, Mega, macduska, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Wiesz, fajny ten Twój Chłop
Widać, że żadnych kompleksów nie ma.
A z nazwiskiem świetny pomysł. Byłoby zdziwienie, że mają dzieci Twoje, a nie jego, jakby nie był ich ojcem. Pewnie by je o to zaczepiali. Taka tradycja.
A jak wszyscy będziecie mieli Twoje, to nie trzeba będzie nic wyjaśniaćmoremi, Elfik, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja tam też się nie obraziłam
złapałam przekaz Karkówy od razu
jajo, plemnik, szkiełko, oko, mikroskop, zarodek, macica i jest albo nie ma ciąży
a naturalnie to sobie można i można i tak do zaje..nia, aż wybija 31 cs i nadal chujnia z patatajnią
Simba, ComeToMeBaby, moremi, Elfik, caffe, Krakonka, kkisia, BISCA, Aasiula, Mega, gretka, macduska, Arwena, Bozia3, malgos741, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kometa, no no
mnie tez by zatkało
Slash, weź se luknij w torbę, czy wszystko masz, skompletuj papiery bo cos czuje ze to godzinyja tez nie czułam długo skurczy, pojechałam do szpitala tylko dlatego ze wody mi poszły
ComeToMeBaby, slash, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik, to teraz odpoczywaj i dbaj o siebie kobieto. I życzę, by ta operacja jak najszybciej zbliżyła Was do celu
Slash, spokojnie, przecież i tak dzisiaj nie urodziszkkisia, kapturnica, Elfik, slash, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Drogie Bravo, który kolor wybrać:
http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-7j-cuoio.html
http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-12-black.html
http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-80-blue-royal.html
a może żaden...? Niby chciałam zeby kolor był uniwersalny...Simba lubi tę wiadomość
-
z tego co wiem, to rumuńskie kalosze mają kolor uniwersalny
caffe wrote:Drogie Bravo, który kolor wybrać:
a może żaden...? Niby chciałam zeby kolor był uniwersalny...caffe, moremi, Krakonka, Simba, kapturnica, megan8, Elfik, kkisia, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zależy w jakiej tonacji masz ciuchy letnie. Niebieski nie jest uniwersalny
Jeżeli masz sporo czarnych bluzeczek, spodni, sukienek, zakietow itp. to czarne
Jeżeli preferujesz na lato ciuchy w jasnych kolorach, to wybrałabym brązowe.caffe, ComeToMeBaby, Elfik, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
melduje sie po USG -uprosilam doktorka, przyjechal przed czasem i mnie przyjął
niestety nie wyglada to dobrze, krwiak urósł zajmuje 3/4 powierzchni macicy
widzialam pecherzyk z zarodkiem, ale o serduszku nic nie mowil, powiedzial tylko ze cuda sie zdarzaja, mam brac dupkax3, a acard odstawic -
Reni wrote:ja tam też się nie obraziłam
złapałam przekaz Karkówy od razu
jajo, plemnik, szkiełko, oko, mikroskop, zarodek, macica i jest albo nie ma ciąży
a naturalnie to sobie można i można i tak do zaje..nia, aż wybijaCi 31 cs i nadal chujnia z patatajnią
i ja tez, szczegolnie ze etap robienia naturalnie kazda z nas przed ivf zaliczyla.. ja pewnie do tej pory bym naturalnie robila, jakbym na ivf nie poszla..
nikt sie tak od razu na ten proces nie decyduje, swoje trzeba odbebnic.. ja sie Krakonka staralam dluzej niz ty masz swoja mloda, potem 5iui i dopiero szklanka
a i jeszcze- znajde Ci kiedys opis mojej punkcjiwyciaganie jajka z nieznieczulonego jajnika.. na bank to jajko to Adas, bo to taki maly twardziel jest..
niemniej mnie Twoj post tez jakos nie spial.. pewnie dlatego, ze wyszlo..stara.krycha, moremi, Reni, kapturnica, beates, kkisia, Aasiula, caffe, Mega, Sabina lubią tę wiadomość