35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Praca biurowa, ale masz 8 godzin siedzenia. Moze warto jednak trochę odpocząć?
tylko 7 godz. jestem kierownikiem, mam swoj pokoik i jak chce i potrzebuje to sobie moge leżakowac na sofcestara.krycha, BISCA, Aasiula, gretka, malgos741, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:tylko 7 godz. jestem kierownikiem, mam swoj pokoik i jak chce i potrzebuje to sobie moge leżakowac na sofce
Decyzja oczywiscie Twoja, a nam pozostaje wspieracefcia, kapturnica, moremi, Elfik, kkisia, caffe, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Efcia, u caffe w pamietniku jest wpis o lezeniu w ciazy. Madrze tam napisano, moze zerknij?
Decyzja oczywiscie Twoja, a nam pozostaje wspierac
dziekuje, wlasnie poczytalam - moim zdaniem sama prawdastara.krycha, moremi, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Efcia nadzieje trzeba miec i tego sie trzymajmy. Lez jak najwiecej , bierz dupka Niestety tu tylko czas pokaze co bedzie dalej.Mma nadzieje ,ze sie krwiak zacznie wchlaniac
A ja zakupilam 3olbrzymie peczki szpinaku , zaraz czeka mnie najgorszy etpa cholerny piasek.Ale za to potem..
No wlasnie musze pomyslec co to jutro zrobic z niego
Ma ktoras jakis dobry sprawdzony przepis na szpinakw roli glownej ? Mrr ale mam na niego ochote.stara.krycha, Elfik, efcia, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja, my
uwielbiamy makaron ze szpinakiem na śmietanie i grillowanym łososiem. Mmm
A ja kupiłam dziś botwinke i właśnie gotuję.stara.krycha, kapturnica, SolarPolar, moremi, BISCA, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:To masz nerwowa owulke ja tez - maz twierdzi ze jestem wtedy mocno wkurwiajaca i przed @
Rowniez i w ogole tez:-)kapturnica, SolarPolar, moremi, Dziobak, kkisia, paszczakin, Aasiula, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:A tak w ogole, to nasz ulubiony ekspert odpowiada dzis na pytania. Ma ktoras ochote na zaklady: czy, a jesli to na ile pytan odpowie? Bo co odpowie, to juz raczej wiemy...
Miaalm juz suwak ze jestem w ciazy a on napisal ze mialam cykl bez owustara.krycha, SolarPolar, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Mam pyt. czy Mama sie obrazila ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 17:16
anna maria, moremi, kapturnica, kkisia, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja juz nie nadazam ,to chruszcz zabrala zabawki i poszla ?stara.krycha wrote:Rano byla ze standardowym awatarem i ciaza z zaskoczenia sie chwalila, wiec chyba nie. Pytanie brzmi: o co poszlo chruszczowi, ze sie juz z nami bawic nie chce?
stara.krycha, moremi, megan8, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość