Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie. To musi być cionża B-)
    Morek, cionza z seksu? :O No niemozliwe! :-P

efcia, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, ale on minę strzelił :-D

paszczakin lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Praca biurowa, ale masz 8 godzin siedzenia. Moze warto jednak trochę odpocząć?

tylko 7 godz. jestem kierownikiem, mam swoj pokoik i jak chce i potrzebuje to sobie moge leżakowac na sofce ;-)

nick nieaktualny, BISCA, Aasiula, gretka, malgos741, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    tylko 7 godz. jestem kierownikiem, mam swoj pokoik i jak chce i potrzebuje to sobie moge leżakowac na sofce ;-)
    Efcia, u caffe w pamietniku jest wpis o lezeniu w ciazy. Madrze tam napisano, moze zerknij?
    Decyzja oczywiscie Twoja, a nam pozostaje wspierac <3

efcia, kapturnica, moremi, Elfik, nick nieaktualny, caffe, Zofia8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:25

nick nieaktualny, moremi, BISCA, nick nieaktualny, gretka lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia, łykaj dupka, leż jak najwiecej. Trzeba wierzyć ze bedzie dobrze.
    Paszcza, ale A fajnie w czapie wyglada :)

efcia, kapturnica, Elfik, paszczakin lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Efcia, u caffe w pamietniku jest wpis o lezeniu w ciazy. Madrze tam napisano, moze zerknij?
    Decyzja oczywiscie Twoja, a nam pozostaje wspierac <3

dziekuje, wlasnie poczytalam - moim zdaniem sama prawda

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Krycha zachowujesz sie jak wczoraj mama3 - radze zrob testa!
    Nie no, ja powazna kobieta jestem, nie testuje w 12 dniu cyklu, no sorry :-P A, chyba ze na owulacyjny nasikam :-)

moremi, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    dziekuje, wlasnie poczytalam - moim zdaniem sama prawda
    Moim tez, dlatego polecilam :-)

kapturnica, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia nadzieje trzeba miec i tego sie trzymajmy. Lez jak najwiecej , bierz dupka Niestety tu tylko czas pokaze co bedzie dalej.Mma nadzieje ,ze sie krwiak zacznie wchlaniac <3

A ja zakupilam 3olbrzymie peczki szpinaku , zaraz czeka mnie najgorszy etpa cholerny piasek.Ale za to potem..
    No wlasnie musze pomyslec co to jutro zrobic z niego :)
    Ma ktoras jakis dobry sprawdzony przepis na szpinakw roli glownej ? Mrr ale mam na niego ochote.

nick nieaktualny, Elfik, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole, to nasz ulubiony ekspert odpowiada dzis na pytania. Ma ktoras ochote na zaklady: czy, a jesli to na ile pytan odpowie? Bo co odpowie, to juz raczej wiemy... :-P

moremi lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:24

nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, my :-) uwielbiamy makaron ze szpinakiem na śmietanie i grillowanym łososiem. Mmm

A ja kupiłam dziś botwinke i właśnie gotuję.

nick nieaktualny, kapturnica, SolarPolar, moremi, BISCA, nick nieaktualny, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To masz nerwowa owulke ja tez - maz twierdzi ze jestem wtedy mocno wkurwiajaca i przed @
    Rowniez i w ogole tez:-)
    Fakt, owulacje przechodze z piorunami. Ale to dopiero po roku staran mi sie tak zrobilo. Bursztyn nazwalaby to pewnie stresem pourazowym albo cos w ten desen. Po polsku: no wqrwiaja mnie te niekonczace sie starania! ;-)

kapturnica, SolarPolar, moremi, Dziobak, nick nieaktualny, paszczakin, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A tak w ogole, to nasz ulubiony ekspert odpowiada dzis na pytania. Ma ktoras ochote na zaklady: czy, a jesli to na ile pytan odpowie? Bo co odpowie, to juz raczej wiemy... :-P
    Mi odpowiedzial hehehe
    Miaalm juz suwak ze jestem w ciazy a on napisal ze mialam cykl bez owu ;)

nick nieaktualny, SolarPolar, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza Adas kochany w tej czapce ,a zreszta bez czapki tez :-)

nick nieaktualny, moremi, Elfik, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pyt. czy Mama sie obrazila ?

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Mam pyt. czy Mama sie obrazila ?
    Rano byla ze standardowym awatarem i ciaza z zaskoczenia sie chwalila, wiec chyba nie. Pytanie brzmi: o co chodzi chruszczowi, ze sie juz z nami bawic nie chce? :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 17:16

anna maria, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:24

nick nieaktualny, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz nie nadazam ,to chruszcz zabrala zabawki i poszla ?
    stara.krycha wrote:
    Rano byla ze standardowym awatarem i ciaza z zaskoczenia sie chwalila, wiec chyba nie. Pytanie brzmi: o co poszlo chruszczowi, ze sie juz z nami bawic nie chce? :O

nick nieaktualny, moremi, megan8, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 9254 9255 9256 9257 9258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ