35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehehe, przestańta już dyskusje polityczne prowadzić, bo rzeczywiście trza się będzie zbroić
a ja mam niezłe dojścia, mój m wczoraj konwojował niezły sprzęt na poligon. Wydupcyłoby całe forum w kosmosa. Hehehe
Poza tym każdy tu chyba może mieć własne poglądy,a napadanie na kogoś tylko na podstawie domysłów to chyba o jeden krok za dużo. Dziś rano Matka zdementowała plotki, że jest za pisem. Ale poszła jedna iskra widocznie za dużo i Matka chwilowo pewnie zajęła się realemKażdy jakieś tam zajęcia ma. Wyobrażam sobie, że nawet na pewno kiedy dowiaduje się, że w ciąży
zobaczymy jak się odezwie.
anna maria, stara.krycha, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:A tak powaznie to chcialabys glosowac,czy glosowalas ?
anna maria, Elfik, moremi, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Glosowala raz w zyciu na Walese ,kolega mnie poprosil
,a tak mam w dupie nie znam sie na polityce i mnie to nie interesuje ,tyle w temacie .O 19 mam pastora chcjeda przygotowana
anna maria lubi tę wiadomość
-
Ah, wlasnie. Do tego zapomnialam sie odniesc.
Zgadzam sie z ta osoba, ktora napisala, ze powinnismy glosowac tam gdzie placimy podatki. Dla mnie to jest tak prosto logiczne, ze nie moge pojac dlaczego jeszcze tak nie jest.
W moim przypadku, do Polski jezdze sporadycznie i raczej w celach turustycznych (czytaj najesc sie rosolu i uchlac porzadnie piwem;) ) . Nie mam pojecia o polskiej polityce. Natomiast interesuje mnie polityka kraju, w ktorym mieszkam i chetnie oddalabym swoj glos. Interesuje sie programami poszczegolny kandydatow itd. Niestety, moge tylko obserwowac. A podatki i inne skladki place jak tutejszy. Niesprawiedliwe.stara.krycha, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, Elfik, SolarPolar, kkisia, Aasiula, macduska, Bozia3, malgos741, Arwena, Simba, Sabina, Krakonka, Zofia8 lubią tę wiadomość