35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Hehehe, przestańta już dyskusje polityczne prowadzić, bo rzeczywiście trza się będzie zbroić
a ja mam niezłe dojścia, mój m wczoraj konwojował niezły sprzęt na poligon. Wydupcyłoby całe forum w kosmosa. Hehehe
Poza tym każdy tu chyba może mieć własne poglądy,a napadanie na kogoś tylko na podstawie domysłów to chyba o jeden krok za dużo. Dziś rano Matka zdementowała plotki, że jest za pisem. Ale poszła jedna iskra widocznie za dużo i Matka chwilowo pewnie zajęła się realemKażdy jakieś tam zajęcia ma. Wyobrażam sobie, że nawet na pewno kiedy dowiaduje się, że w ciąży
zobaczymy jak się odezwie.
kapturnica, megan8, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ah, wlasnie. Do tego zapomnialam sie odniesc.
Zgadzam sie z ta osoba, ktora napisala, ze powinnismy glosowac tam gdzie placimy podatki. Dla mnie to jest tak prosto logiczne, ze nie moge pojac dlaczego jeszcze tak nie jest.
W moim przypadku, do Polski jezdze sporadycznie i raczej w celach turustycznych (czytaj najesc sie rosolu i uchlac porzadnie piwem;) ) . Nie mam pojecia o polskiej polityce. Natomiast interesuje mnie polityka kraju, w ktorym mieszkam i chetnie oddalabym swoj glos. Interesuje sie programami poszczegolny kandydatow itd. Niestety, moge tylko obserwowac. A podatki i inne skladki place jak tutejszy. Niesprawiedliwe.anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dzien dobry, pieknie sie dzis zapowiada, slonce niezle daje
Moja tempka zas dala dupy
Mega, nie darujemy Ci tego testu dzisiaj ...melduje ze nie mam testa
stara.krycha, anna maria, Elfik, kkisia, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Krycha przeca nikt inny jak tylko lach by z Toba nie wytrzymal
Wlasnie wraca, beda bzyki prokreacyjne. Kciukajta dobre duszyczkikapturnica, moremi, ComeToMeBaby, anna maria, megan8, BISCA, Elfik, Margolcia88, kkisia, beates, caffe, Mega, Heretyczka, malgos741, Parka, Magdala lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kometa, ale Matka już tyle razy przedstawiała swoje poglądy (i ma do tego prawo), my również, że te kłótnie po prostu są nuuudne. I tak ona nie zmieni poglądów i my też. To po co strzępić język po próżnicy? I nerwy sobie psuć?
Ja to w ogóle "peace and love " i wdupiemiejstwogeneralnie, bo pewnie jakieś wyjątki by się znalazły.
stara.krycha, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:sory ale aptekę mam daleko
melduje ze nie mam testa
Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
stara.krycha wrote:A jak dlugo mieszkasz we Francji, jesli mozna? Ja jestem na razie takim dziwnym tworem, bo w Polsce juz nie glosuje (stracilam hmm.. zaangazowanie emocjonalne?), a w Niemczech jeszcze nie, bo w zasadzie bez obywatelstwa tutejszego to nawet nie wiem, czy mam uprawnienia?
od 1998, z przerwamiSimba lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Drogie Bravo, który kolor wybrać:
http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-7j-cuoio.html
http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-12-black.html
http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-80-blue-royal.html
a może żaden...? Niby chciałam zeby kolor był uniwersalny...
a może tutaj?
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=664
wisz, wzory podobne..
;Pmoremi, ComeToMeBaby, kkisia, paszczakin, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nooo, inaczej odbiera to ktoś kto nie bierze bezpośredniego udziału w dyskusji, a inaczej osoby bezpośrednio zaangażowane. Łatwiej dyskutować na żywo, widząc swoje reakcje nawzajem, niż na forum posługując się jedynie słowami. Myślę, że łatwo się nakręcić. Sama też tego doświadczyłam
Ja to w ogóle "peace and love " i wdupiemiejstwogeneralnie, bo pewnie jakieś wyjątki by się znalazły.
I tak mi się to kojarzy z kawałem
Zły niedźwiedź chodził po lesie i tylko czekał, aby komuś przyłożyć. Zobaczył zająca.
— Ty zając, czemu chodzisz bez czapki? I łup go!
Idzie dalej, zobaczył wilka.
— Wiesz co, mam ochotę komuś przyłożyć...
— No to idziemy do zająca...
— On już dostał, głupio tak jakoś...
— Pretekst zawsze się znajdzie. Poprosisz go o papierosa. Jak da z filtrem to powiesz, że chciałeś bez filtra. Jak da bez filtra to powiesz, że chciałeś z filtrem.
Poszli do zająca.
— Cześć zajączku, poczęstuj mnie papierosem.
— Chcesz z filtrem, czy bez filtra?
— Zając, ty znowu bez czapki chodzisz...stara.krycha, BISCA, kapturnica, Mega, gretka, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:sory ale aptekę mam daleko
melduje ze nie mam testa
Co ty jaja sobie robisz ? To ja mam sie sama z tymi testami "meczyc"
2 x dziennie od 6DPT. Wzrok sobie popsulam w ciagu 4 dni przez szukanie cienia cienia. Za rada komisji, zaopatrzylam sie w 3 rozne rodzaje testow. Niez pije i nie sikam od 14H30. A Ty co ????? "Za daleko mam do apteki"
W buty i do apteki marsz !!!
moremi, Elfik, SolarPolar, kkisia, Aasiula, paszczakin, stara.krycha, kapturnica, caffe, Mega, macduska, gretka, malgos741, Parka, Simba, Sabina, Krakonka, Zofia8, Magdala lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Co ty jaja sobie robisz ? To ja mam sie sama z tymi testami "meczyc"
2 x dziennie od 6DPT. Wzrok sobie popsulam w ciagu 4 dni przez szukanie cienia cienia. Za rada komisji, zaopatrzylam sie w 3 rozne rodzaje testow. Niez pije i nie sikam od 14H30. A Ty co ????? "Za daleko mam do apteki"
W buty i do apteki marsz !!!
BISCA, Elfik, kkisia, stara.krycha, kapturnica, Mega, Simba, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bisca, ale Mega nie jest specjalnie testowa i nie kupuje hurtem, tylko jeden. Jest 10 dpo, to moze niech jeszcze dwa poczeka. Mi wyszło w 13 dpo, a w 12 nawet bladziocha nie było. Kapta miała w 12 dpo i myślę, że mało która miała krechę w 10.
Jasne Morek, to taki glupi zart w odniesieniu do tego, ze ja sie testom oprzec nie moge. À le im pozniej, tym lepiej. Bez dwoch zdan
moremi, kkisia, Elfik, Aasiula, stara.krycha, kapturnica, caffe, Mega, malgos741, Arwena, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bisca, ale Mega nie jest specjalnie testowa i nie kupuje hurtem, tylko jeden. Jest 10 dpo, to moze niech jeszcze dwa poczeka. Mi wyszło w 13 dpo, a w 12 nawet bladziocha nie było. Kapta miała w 12 dpo i myślę, że mało która miała krechę w 10.
moremi, kkisia, Elfik, Aasiula, stara.krycha, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
U mnie też pozytywny test w 12dpo, a zrobilam tylko dlatego, ze wchodzac po schodach mialam straszna zadyszke - przy mojej superandzkiej kondycji
moremi, kkisia, Elfik, Aasiula, stara.krycha, kapturnica, malgos741, Arwena, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jeszcze ta czapa za duża, ale wygląda słodko
on sie tak na mnie patrzyl: "25 stopni matka, a ty mi czapke?"moremi, kkisia, Elfik, Dziobak, Aasiula, BISCA, stara.krycha, kapturnica, Mega, macduska, Simba, Sabina lubią tę wiadomość