X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hehehe, przestańta już dyskusje polityczne prowadzić, bo rzeczywiście trza się będzie zbroić ;-) a ja mam niezłe dojścia, mój m wczoraj konwojował niezły sprzęt na poligon. Wydupcyłoby całe forum w kosmosa. Hehehe

Poza tym każdy tu chyba może mieć własne poglądy,a napadanie na kogoś tylko na podstawie domysłów to chyba o jeden krok za dużo. Dziś rano Matka zdementowała plotki, że jest za pisem. Ale poszła jedna iskra widocznie za dużo i Matka chwilowo pewnie zajęła się realem ;-) Każdy jakieś tam zajęcia ma. Wyobrażam sobie, że nawet na pewno kiedy dowiaduje się, że w ciąży :-D zobaczymy jak się odezwie.
    Kometa, ale Matka już tyle razy przedstawiała swoje poglądy (i ma do tego prawo), my również, że te kłótnie po prostu są nuuudne. I tak ona nie zmieni poglądów i my też. To po co strzępić język po próżnicy? I nerwy sobie psuć?

kapturnica, megan8, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ah, wlasnie. Do tego zapomnialam sie odniesc.

Zgadzam sie z ta osoba, ktora napisala, ze powinnismy glosowac tam gdzie placimy podatki. Dla mnie to jest tak prosto logiczne, ze nie moge pojac dlaczego jeszcze tak nie jest.
    W moim przypadku, do Polski jezdze sporadycznie i raczej w celach turustycznych (czytaj najesc sie rosolu i uchlac porzadnie piwem;) ) . Nie mam pojecia o polskiej polityce. Natomiast interesuje mnie polityka kraju, w ktorym mieszkam i chetnie oddalabym swoj glos. Interesuje sie programami poszczegolny kandydatow itd. Niestety, moge tylko obserwowac. A podatki i inne skladki place jak tutejszy. Niesprawiedliwe.
    A jak dlugo mieszkasz we Francji, jesli mozna? Ja jestem na razie takim dziwnym tworem, bo w Polsce juz nie glosuje (stracilam hmm.. zaangazowanie emocjonalne?), a w Niemczech jeszcze nie, bo w zasadzie bez obywatelstwa tutejszego to nawet nie wiem, czy mam uprawnienia?

anna maria, BISCA lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie w sprawie Chrztu :-)
    stara.krycha wrote:
    Pastora? To oni tez po koledzie chodza czy to z innej okazji?

stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha a Ty masz meza Niemca czy Polaka ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 17:48

stara.krycha lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dzien dobry, pieknie sie dzis zapowiada, slonce niezle daje :)
    Moja tempka zas dala dupy

Mega, nie darujemy Ci tego testu dzisiaj ... ;)
    sory ale aptekę mam daleko ;) melduje ze nie mam testa :P

stara.krycha, anna maria, Elfik, kkisia, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Krycha a Ty masz meza Niemca czy Polaka ?
    Naszego :-) swojaka

anna maria, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha przeca nikt inny jak tylko lach by z Toba nie wytrzymal :P

stara.krycha, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Makaron ? Losos ? Smietana ?

kto mnie wola ?!?
    Hehehe dzisiaj tylko wspominki. Jak zrobię to zawolam ;-)

stara.krycha, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Krycha przeca nikt inny jak tylko lach by z Toba nie wytrzymal :P
    No i ja jak ta Wanda, co to Niemca nie chciala :-)
    Wlasnie wraca, beda bzyki prokreacyjne. Kciukajta dobre duszyczki :-)

kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, anna maria, megan8, BISCA, Elfik, Margolcia88, kkisia, beates, caffe, Mega, Heretyczka, malgos741, Parka, Magdala lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kometa, ale Matka już tyle razy przedstawiała swoje poglądy (i ma do tego prawo), my również, że te kłótnie po prostu są nuuudne. I tak ona nie zmieni poglądów i my też. To po co strzępić język po próżnicy? I nerwy sobie psuć?
    Nooo, inaczej odbiera to ktoś kto nie bierze bezpośredniego udziału w dyskusji, a inaczej osoby bezpośrednio zaangażowane. Łatwiej dyskutować na żywo, widząc swoje reakcje nawzajem, niż na forum posługując się jedynie słowami. Myślę, że łatwo się nakręcić. Sama też tego doświadczyłam :-P
    Ja to w ogóle "peace and love " i wdupiemiejstwo ;-) generalnie, bo pewnie jakieś wyjątki by się znalazły.

stara.krycha, Margolcia88 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Eeeej, weszłam na Twój wykres, a Ty w 10 dpo. Co Ty głowę zawracasz? ;-)

Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A jak dlugo mieszkasz we Francji, jesli mozna? Ja jestem na razie takim dziwnym tworem, bo w Polsce juz nie glosuje (stracilam hmm.. zaangazowanie emocjonalne?), a w Niemczech jeszcze nie, bo w zasadzie bez obywatelstwa tutejszego to nawet nie wiem, czy mam uprawnienia?

od 1998, z przerwami ;)

Simba lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Drogie Bravo, który kolor wybrać: :/

http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-7j-cuoio.html

http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-12-black.html

http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-80-blue-royal.html

a może żaden...? Niby chciałam zeby kolor był uniwersalny...

a może tutaj? ;)
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=664
    wisz, wzory podobne..
    ;P

moremi, ComeToMeBaby, kkisia, paszczakin, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nooo, inaczej odbiera to ktoś kto nie bierze bezpośredniego udziału w dyskusji, a inaczej osoby bezpośrednio zaangażowane. Łatwiej dyskutować na żywo, widząc swoje reakcje nawzajem, niż na forum posługując się jedynie słowami. Myślę, że łatwo się nakręcić. Sama też tego doświadczyłam :-P
    Ja to w ogóle "peace and love " i wdupiemiejstwo ;-) generalnie, bo pewnie jakieś wyjątki by się znalazły.
    Wiesz, dzisiaj to myślę, że Matka szukała zaczepki, bo nikt nie chciał się z nią kłócić, a ona non stop wrzucała jakieś teksty i obrazki "prowokujące". No nie ma co kryć. Lubi grzebać kijem w mrowisku.

I tak mi się to kojarzy z kawałem
    Zły niedźwiedź chodził po lesie i tylko czekał, aby komuś przyłożyć. Zobaczył zająca.
    — Ty zając, czemu chodzisz bez czapki? I łup go!
    Idzie dalej, zobaczył wilka.
    — Wiesz co, mam ochotę komuś przyłożyć...
    — No to idziemy do zająca...
    — On już dostał, głupio tak jakoś...
    — Pretekst zawsze się znajdzie. Poprosisz go o papierosa. Jak da z filtrem to powiesz, że chciałeś bez filtra. Jak da bez filtra to powiesz, że chciałeś z filtrem.
    Poszli do zająca.
    — Cześć zajączku, poczęstuj mnie papierosem.
    — Chcesz z filtrem, czy bez filtra?
    — Zając, ty znowu bez czapki chodzisz...

stara.krycha, BISCA, kapturnica, Mega, gretka, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

Co ty jaja sobie robisz ? To ja mam sie sama z tymi testami "meczyc"
    2 x dziennie od 6DPT. Wzrok sobie popsulam w ciagu 4 dni przez szukanie cienia cienia. Za rada komisji, zaopatrzylam sie w 3 rozne rodzaje testow. Niez pije i nie sikam od 14H30. A Ty co ????? "Za daleko mam do apteki"
    W buty i do apteki marsz !!!

;)

moremi, Elfik, SolarPolar, kkisia, Aasiula, paszczakin, stara.krycha, kapturnica, caffe, Mega, macduska, gretka, malgos741, Parka, Simba, Sabina, Krakonka, Zofia8, Magdala lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Co ty jaja sobie robisz ? To ja mam sie sama z tymi testami "meczyc"
    2 x dziennie od 6DPT. Wzrok sobie popsulam w ciagu 4 dni przez szukanie cienia cienia. Za rada komisji, zaopatrzylam sie w 3 rozne rodzaje testow. Niez pije i nie sikam od 14H30. A Ty co ????? "Za daleko mam do apteki"
    W buty i do apteki marsz !!!

;)
    Bisca, ale Mega nie jest specjalnie testowa i nie kupuje hurtem, tylko jeden. Jest 10 dpo, to moze niech jeszcze dwa poczeka. Mi wyszło w 13 dpo, a w 12 nawet bladziocha nie było. Kapta miała w 12 dpo i myślę, że mało która miała krechę w 10.

BISCA, Elfik, kkisia, stara.krycha, kapturnica, Mega, Simba, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bisca, ale Mega nie jest specjalnie testowa i nie kupuje hurtem, tylko jeden. Jest 10 dpo, to moze niech jeszcze dwa poczeka. Mi wyszło w 13 dpo, a w 12 nawet bladziocha nie było. Kapta miała w 12 dpo i myślę, że mało która miała krechę w 10.

Jasne Morek, to taki glupi zart w odniesieniu do tego, ze ja sie testom oprzec nie moge. À le im pozniej, tym lepiej. Bez dwoch zdan :)

moremi, kkisia, Elfik, Aasiula, stara.krycha, kapturnica, caffe, Mega, malgos741, Arwena, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    U mnie tez wyszło w 12dpo i zrobiłam tylko dlatego ze dzien wczesniej poczułam sie inaczej, zniknął mi pms :)

moremi, kkisia, Elfik, Aasiula, stara.krycha, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pozytywny test w 12dpo, a zrobilam tylko dlatego, ze wchodzac po schodach mialam straszna zadyszke - przy mojej superandzkiej kondycji

moremi, kkisia, Elfik, Aasiula, stara.krycha, kapturnica, malgos741, Arwena, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jeszcze ta czapa za duża, ale wygląda słodko :-)

on sie tak na mnie patrzyl: "25 stopni matka, a ty mi czapke?" ;)

moremi, kkisia, Elfik, Dziobak, Aasiula, BISCA, stara.krycha, kapturnica, Mega, macduska, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 9256 9257 9258 9259 9260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ