X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hehehe, przestańta już dyskusje polityczne prowadzić, bo rzeczywiście trza się będzie zbroić ;-) a ja mam niezłe dojścia, mój m wczoraj konwojował niezły sprzęt na poligon. Wydupcyłoby całe forum w kosmosa. Hehehe

Poza tym każdy tu chyba może mieć własne poglądy,a napadanie na kogoś tylko na podstawie domysłów to chyba o jeden krok za dużo. Dziś rano Matka zdementowała plotki, że jest za pisem. Ale poszła jedna iskra widocznie za dużo i Matka chwilowo pewnie zajęła się realem ;-) Każdy jakieś tam zajęcia ma. Wyobrażam sobie, że nawet na pewno kiedy dowiaduje się, że w ciąży :-D zobaczymy jak się odezwie.
    Kometa, ale Matka już tyle razy przedstawiała swoje poglądy (i ma do tego prawo), my również, że te kłótnie po prostu są nuuudne. I tak ona nie zmieni poglądów i my też. To po co strzępić język po próżnicy? I nerwy sobie psuć?

kapturnica, megan8, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ah, wlasnie. Do tego zapomnialam sie odniesc.

Zgadzam sie z ta osoba, ktora napisala, ze powinnismy glosowac tam gdzie placimy podatki. Dla mnie to jest tak prosto logiczne, ze nie moge pojac dlaczego jeszcze tak nie jest.
    W moim przypadku, do Polski jezdze sporadycznie i raczej w celach turustycznych (czytaj najesc sie rosolu i uchlac porzadnie piwem;) ) . Nie mam pojecia o polskiej polityce. Natomiast interesuje mnie polityka kraju, w ktorym mieszkam i chetnie oddalabym swoj glos. Interesuje sie programami poszczegolny kandydatow itd. Niestety, moge tylko obserwowac. A podatki i inne skladki place jak tutejszy. Niesprawiedliwe.
    A jak dlugo mieszkasz we Francji, jesli mozna? Ja jestem na razie takim dziwnym tworem, bo w Polsce juz nie glosuje (stracilam hmm.. zaangazowanie emocjonalne?), a w Niemczech jeszcze nie, bo w zasadzie bez obywatelstwa tutejszego to nawet nie wiem, czy mam uprawnienia?

anna maria, BISCA lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie w sprawie Chrztu :-)
    stara.krycha wrote:
    Pastora? To oni tez po koledzie chodza czy to z innej okazji?

stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha a Ty masz meza Niemca czy Polaka ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 17:48

stara.krycha lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dzien dobry, pieknie sie dzis zapowiada, slonce niezle daje :)
    Moja tempka zas dala dupy

Mega, nie darujemy Ci tego testu dzisiaj ... ;)
    sory ale aptekę mam daleko ;) melduje ze nie mam testa :P

stara.krycha, anna maria, Elfik, kkisia, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Krycha a Ty masz meza Niemca czy Polaka ?
    Naszego :-) swojaka

anna maria, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha przeca nikt inny jak tylko lach by z Toba nie wytrzymal :P

stara.krycha, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Makaron ? Losos ? Smietana ?

kto mnie wola ?!?
    Hehehe dzisiaj tylko wspominki. Jak zrobię to zawolam ;-)

stara.krycha, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Krycha przeca nikt inny jak tylko lach by z Toba nie wytrzymal :P
    No i ja jak ta Wanda, co to Niemca nie chciala :-)
    Wlasnie wraca, beda bzyki prokreacyjne. Kciukajta dobre duszyczki :-)

kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, anna maria, megan8, BISCA, Elfik, Margolcia88, kkisia, beates, caffe, Mega, Heretyczka, malgos741, Parka, Magdala lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kometa, ale Matka już tyle razy przedstawiała swoje poglądy (i ma do tego prawo), my również, że te kłótnie po prostu są nuuudne. I tak ona nie zmieni poglądów i my też. To po co strzępić język po próżnicy? I nerwy sobie psuć?
    Nooo, inaczej odbiera to ktoś kto nie bierze bezpośredniego udziału w dyskusji, a inaczej osoby bezpośrednio zaangażowane. Łatwiej dyskutować na żywo, widząc swoje reakcje nawzajem, niż na forum posługując się jedynie słowami. Myślę, że łatwo się nakręcić. Sama też tego doświadczyłam :-P
    Ja to w ogóle "peace and love " i wdupiemiejstwo ;-) generalnie, bo pewnie jakieś wyjątki by się znalazły.

stara.krycha, Margolcia88 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Eeeej, weszłam na Twój wykres, a Ty w 10 dpo. Co Ty głowę zawracasz? ;-)

Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A jak dlugo mieszkasz we Francji, jesli mozna? Ja jestem na razie takim dziwnym tworem, bo w Polsce juz nie glosuje (stracilam hmm.. zaangazowanie emocjonalne?), a w Niemczech jeszcze nie, bo w zasadzie bez obywatelstwa tutejszego to nawet nie wiem, czy mam uprawnienia?

od 1998, z przerwami ;)

Simba lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Drogie Bravo, który kolor wybrać: :/

http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-7j-cuoio.html

http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-12-black.html

http://www.eobuwie.com.pl/sandaly-armani-jeans-v55g2-53-80-blue-royal.html

a może żaden...? Niby chciałam zeby kolor był uniwersalny...

a może tutaj? ;)
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=664
    wisz, wzory podobne..
    ;P

moremi, ComeToMeBaby, kkisia, paszczakin, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nooo, inaczej odbiera to ktoś kto nie bierze bezpośredniego udziału w dyskusji, a inaczej osoby bezpośrednio zaangażowane. Łatwiej dyskutować na żywo, widząc swoje reakcje nawzajem, niż na forum posługując się jedynie słowami. Myślę, że łatwo się nakręcić. Sama też tego doświadczyłam :-P
    Ja to w ogóle "peace and love " i wdupiemiejstwo ;-) generalnie, bo pewnie jakieś wyjątki by się znalazły.
    Wiesz, dzisiaj to myślę, że Matka szukała zaczepki, bo nikt nie chciał się z nią kłócić, a ona non stop wrzucała jakieś teksty i obrazki "prowokujące". No nie ma co kryć. Lubi grzebać kijem w mrowisku.

I tak mi się to kojarzy z kawałem
    Zły niedźwiedź chodził po lesie i tylko czekał, aby komuś przyłożyć. Zobaczył zająca.
    — Ty zając, czemu chodzisz bez czapki? I łup go!
    Idzie dalej, zobaczył wilka.
    — Wiesz co, mam ochotę komuś przyłożyć...
    — No to idziemy do zająca...
    — On już dostał, głupio tak jakoś...
    — Pretekst zawsze się znajdzie. Poprosisz go o papierosa. Jak da z filtrem to powiesz, że chciałeś bez filtra. Jak da bez filtra to powiesz, że chciałeś z filtrem.
    Poszli do zająca.
    — Cześć zajączku, poczęstuj mnie papierosem.
    — Chcesz z filtrem, czy bez filtra?
    — Zając, ty znowu bez czapki chodzisz...

stara.krycha, BISCA, kapturnica, Mega, gretka, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:

Co ty jaja sobie robisz ? To ja mam sie sama z tymi testami "meczyc"
    2 x dziennie od 6DPT. Wzrok sobie popsulam w ciagu 4 dni przez szukanie cienia cienia. Za rada komisji, zaopatrzylam sie w 3 rozne rodzaje testow. Niez pije i nie sikam od 14H30. A Ty co ????? "Za daleko mam do apteki"
    W buty i do apteki marsz !!!

;)

moremi, Elfik, SolarPolar, kkisia, Aasiula, paszczakin, stara.krycha, kapturnica, caffe, Mega, macduska, gretka, malgos741, Parka, Simba, Sabina, Krakonka, Zofia8, Magdala lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Co ty jaja sobie robisz ? To ja mam sie sama z tymi testami "meczyc"
    2 x dziennie od 6DPT. Wzrok sobie popsulam w ciagu 4 dni przez szukanie cienia cienia. Za rada komisji, zaopatrzylam sie w 3 rozne rodzaje testow. Niez pije i nie sikam od 14H30. A Ty co ????? "Za daleko mam do apteki"
    W buty i do apteki marsz !!!

;)
    Bisca, ale Mega nie jest specjalnie testowa i nie kupuje hurtem, tylko jeden. Jest 10 dpo, to moze niech jeszcze dwa poczeka. Mi wyszło w 13 dpo, a w 12 nawet bladziocha nie było. Kapta miała w 12 dpo i myślę, że mało która miała krechę w 10.

BISCA, Elfik, kkisia, stara.krycha, kapturnica, Mega, Simba, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bisca, ale Mega nie jest specjalnie testowa i nie kupuje hurtem, tylko jeden. Jest 10 dpo, to moze niech jeszcze dwa poczeka. Mi wyszło w 13 dpo, a w 12 nawet bladziocha nie było. Kapta miała w 12 dpo i myślę, że mało która miała krechę w 10.

Jasne Morek, to taki glupi zart w odniesieniu do tego, ze ja sie testom oprzec nie moge. À le im pozniej, tym lepiej. Bez dwoch zdan :)

moremi, kkisia, Elfik, Aasiula, stara.krycha, kapturnica, caffe, Mega, malgos741, Arwena, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    U mnie tez wyszło w 12dpo i zrobiłam tylko dlatego ze dzien wczesniej poczułam sie inaczej, zniknął mi pms :)

moremi, kkisia, Elfik, Aasiula, stara.krycha, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pozytywny test w 12dpo, a zrobilam tylko dlatego, ze wchodzac po schodach mialam straszna zadyszke - przy mojej superandzkiej kondycji

moremi, kkisia, Elfik, Aasiula, stara.krycha, kapturnica, malgos741, Arwena, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jeszcze ta czapa za duża, ale wygląda słodko :-)

on sie tak na mnie patrzyl: "25 stopni matka, a ty mi czapke?" ;)

moremi, kkisia, Elfik, Dziobak, Aasiula, BISCA, stara.krycha, kapturnica, Mega, macduska, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 9256 9257 9258 9259 9260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ