35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A zna ktoras zapach kaliny?? Takie drzewo obsypane duzymi kwiatami.Stara odmiana..Ojj to dopiero pachnie pieknie..U mnie jeszcze z tydzien i tez bedzie
uwielbiam ten serial. Kapta, wrzuć pózniej fotę kwitnącej
poszukam, moze gdzieś rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:37
Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:U nas bez powoli juz przekwita, tak samo owocowe drzewa. Magnolie w tym roku ekspresowo opadły., człowiek nie nadążył sie nsvueszyc. Za to pola żółte bod rzepaku
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Nie znam, nawet nie wiem czy widziałam. Kalinę kojarzę z Janem Serce
uwielbiam ten serial. Kapta, wrzuć pózniej fotę kwitnącej
poszukam, moze gdzieś rośnie
https://www.google.pl/search?q=kalina+grafika&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=izpSVYy_DuX5yQO_nICYAw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=499#tbm=isch&q=kalina+odmiany&revid=861525186&imgrc=wOqhwAKPYPQCUM%253A%3BiXj4d9fEBDej_M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.swiatkwiatow.pl%252Fuserfiles%252F%252Fimage%252Fkalina2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.swiatkwiatow.pl%252Fporadnik-ogrodniczy%252Fkalina-id549.html%3B400%3B598 -
kapturnica wrote:Uwielbiam zapaxch bzu..Moj jeszcze se ociaga i nie jest rozkwitniety , pewnie dlatego ,ze tam gdzie rosnie krocej slonce operuje .Noale mam nadzieje ,ze koncem tygodnia juz bedzie pachnialo w calym domu i u mnie
ale mam zdobyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:44
kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Ba!
Torbę to ja mam juz od miesiąca spakowaną, nawet nie pamiętam juz co w niej jest.
No i dupa blada.
Wszystko się uspokoiło.
Wszystko - czyli kibellllooo ostatni raz o 14.30.
Mała sie wierci tak jak do tej pory czyli bez zmian raz mocniej raz słabiej.moremi, Aasiula, Mega, kkisia, malgos741, caffe, Simba, BISCA, Sabina, megan8, Magdala lubią tę wiadomość
-
Moze tą torbę rozpakuję - moze jakis zabobon mi pomoze. Jak nie będę miałą spakowanej torby to zacznę rodzic
Moremi Ty cos mi się wydaje ze mowisz prawdę z tym jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:48
moremi, Aasiula, kkisia, Arwena, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Co ty jaja sobie robisz ? To ja mam sie sama z tymi testami "meczyc"
2 x dziennie od 6DPT. Wzrok sobie popsulam w ciagu 4 dni przez szukanie cienia cienia. Za rada komisji, zaopatrzylam sie w 3 rozne rodzaje testow. Niez pije i nie sikam od 14H30. A Ty co ????? "Za daleko mam do apteki"
W buty i do apteki marsz !!!
Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Ba!
Torbę to ja mam juz od miesiąca spakowaną, nawet nie pamiętam juz co w niej jest.
No i dupa blada.
Wszystko się uspokoiło.
Mała sie wierci tak jak do tej pory czyli bez zmian raz mocniej raz słabiej.slash, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Ja mam taka
https://www.google.pl/search?q=kalina+grafika&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=izpSVYy_DuX5yQO_nICYAw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1024&bih=499#tbm=isch&q=kalina+odmiany&revid=861525186&imgrc=wOqhwAKPYPQCUM%253A%3BiXj4d9fEBDej_M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.swiatkwiatow.pl%252Fuserfiles%252F%252Fimage%252Fkalina2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.swiatkwiatow.pl%252Fporadnik-ogrodniczy%252Fkalina-id549.html%3B400%3B598Aasiula lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Ba!
No i dupa blada.
Wszystko się uspokoiło.
Mała sie wierci tak jak do tej pory czyli bez zmian raz mocniej raz słabiej.męża dopaść ? I na schody
kapturnica, kkisia, Elfik, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:O ładna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:52
Natka_79, Aasiula, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Kochana ja juz w piątek całą chałupę wysprzątałam. Schody to zaliczam codziennie. Nic mnie nie rusza - jakiegos twardziela nosze w brzuchu.
kobiety nie chodzą w słoniowej ciazy
wody mogą puścić w każdej chwili
slash, kapturnica, kkisia, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A zna ktoras zapach kaliny?? Takie drzewo obsypane duzymi kwiatami.Stara odmiana..Ojj to dopiero pachnie pieknie..U mnie jeszcze z tydzien i tez bedzie
Aasiula, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoczytałam dyskusję dzisiejszą, trochę się pośmiałam w sumie i doszłam do wniosków, że nie będę tu pisać więcej. Nie dlatego, że się obraziłam, mam focha, hormony mi buzują czy dlatego, że za bardzo lubię kijkiem grzebać
Lubię merytoryczną dyskusją na fajne rzeczowe argumenty i nawet jeśli się różnimy w poglądach to warto o tym rozmawiaćbez upominania się nawzajem, "odsyłania do kąta", dyktowania jakie tematy sa dozwolone w imię "poprawności politycznej"... a jakie zakazane bo coś się komuś nie podoba i czegoś nie lubi. Nie lubię jak mnie ktoś protekcjonalnie traktuje i próbuje upominać jak niesforne dziecko. Mam swoje poglądy, jasne być może niepopularne, ale mam wciąż takie same i nie będę ich zmieniać.
Do moherowego beretu podeszłam w sumie z dystansem
Kapta kiedyś napisała bardzo fajne stwierdzenie "obstawiam nieszczerość" i tak trochę jest....
Nie likwiduje konta (nie będzie o czym gadać), nie ide se bez słowa, ale ja tu w sumie nie pasuje i być może problem tkwi we mnie bo lubię kijki podobno
Tak więc dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkie bez wyjątku.
Elfik, anna maria, Krakonka, Magda*, efcia, megan8, Zofia8, Reni lubią tę wiadomość
-
Oj mama no. Jak sie bedziemy tylko po tylkach lizac, to nudno bedzie.
Na forum jak w zyciu, czasem mozna bluznac, czasem trzeba uszy polozyc po sobie. Chyba, ze lubisz zawsze isc pod prad.
Parafrazujac Dunczyka, na starosc wzrasta zapotrzebowanie na swiety spokoj. Cos w tym jest.
W koncu fajnie tu jednak jest. Mimo wszystko.
kapturnica, moremi, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, gosia7122, malgos741, caffe, BISCA, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:I Mega nie nasikala, a ja teraz kolacje musze robic. Ech, zycie...