35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To sie wam pochwale zajebistym sukcesem pedagogicznym.
Adas na haslo " myjemy zabki" otwiera paszcze i daje sobie jezdzic szczoteczka po zebach.
Innych sukcesow jak na razie nie mamy.Chociaz fikusa skubie perfekcyjnie!
moremi, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, Aasiula, Elfik, kapturnica, dorbie, SolarPolar, malgos741, caffe, BISCA, Parka, Sabina, anna maria, paszczakin, Magdala, Reni lubią tę wiadomość
-
Matka oj tam oj tam.Kazda z nas tu pasuje i to bez wyjątku .
Nie ma to tamto wiesz ile nas tu lubi kijki w mrowisku , w dupie i kto gdzie chce jeszcze ???Wiekszosc.
A,ze bywa raz cieplej a raz bardziej goraco to chyba wlasnie urok tego forum, ze nie jest takie cukrowate
moremi, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, Aasiula, Elfik, beates, gosia7122, caffe, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:nie wiem czy byla ktoras przy laparo na 1 dnowym pobycie w szpitalu?moze Bozia - bo nie bardzo pamietam a ostatnio byly dlugopobytowe.. ktos cos?
Gretka ponoc prywatnie robia
rano na oddzial , szybie laparo
i wieczorem do domu
A rury albo sie uda przepchac , albo nie
zalezy gdzie sie zapchaly
Smutno mi sie zrobilo , ze ty tez ten problemgretka, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:Jestem, ale spoznilam sie i nie widzialam foty Adasia- prosze o powtorke, moze byc na pocieszenie
w 9 dc piekne 2 jajca 14mm endo jak zwykle a do tego niedrozne jajowody....-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
slash wrote:Ktora jest za mna następna w kolejce do porodu, chyba Elfik - jeszcze mnie kurcze wyprzedzi a ja dalej będę w ciązy chodzic.
hehe, jak słonica?
pewnie sierpień mój, kobito toż ty do żłobka ją w brzuchu zapiszesz?
ale co tam, czekaj, we dwie będzie nam raźniej..
tyle, że ja będe taką panikę siać, że nie wiem czy ze mnie dobra para))))00
Aasiula, Mega, moremi, kkisia, kapturnica, slash, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Gretka ponoc prywatnie robia
rano na oddzial , szybie laparo
i wieczorem do domu
A rury albo sie uda przepchac , albo nie
zalezy gdzie sie zapchaly
Smutno mi sie zrobilo , ze ty tez ten problem
no obawiam sie Kisia ze pojde Twoim sladem bo plyn prawie nie chcial wchodzic, wiec pewnie zarabane po calosci, zobaczymy...caffe, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:no co zrobic - pocieszajace ze jama macicy prawidlowa
nie wiem czy Bozia miala tak ekspresowy zabieg?
prosze mi przyblizyc realia pl szpitala bo ide w pt
To ekspresem Cię złatwią. Ja musiałam czekać miesiąc.
Co Cię konkretnie interesuje z tych realiów?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:31
Elfik lubi tę wiadomość
-
Gretka to trzymam kciukasy..
aha, też jestem za tym, ze jak ktoś nie wyjechał na rok, ale za granicą sobie życie układa, niech o moim rządzie i polityce nie decyduje, ale tam gdzie mieszka..
howg
macduska, Mega, BISCA, Sabina, Krakonka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To ekspresem Cię złatwią. Ja musiałam czekać miesiąc.
moremi, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, malgos741, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
powiem wam tylko tak - jak już dojrzałam psychicznie do in vitro, to jakbym miała iśc robic laparo, histero czy inne krojenia poszłabym na in vitro..
nie kroją cię, wybierasz punkcję ze znieczuleniem lub bez..
A przy zabiegach na ginekologii po co cierpieć nie wiedząc czy się uda..
a z in vitro jakieś szanse już masz.
Ale to moje zdanie.BISCA, Aasiula, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość