Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Czapka po Twiksie?

niee, to prezent od Moremi! wczesniej ja kot nosil, pokazywalam ;)

SolarPolar, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, kapturnica, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, a ja nie wiem kiedy owu miałam, to i nie wiem, kt to był dpo jak test wyszedł...
    natomiast swojego zdziwienia to nie zapomnę...

ale zagnieżdzenie chyba szybko, bo termin z usg mam na 13 września :)

a nie mówiłam, wczoraj byłam na usg u prof, ten w przeciwieństwie do mojej ginki raczej nie zieje optymizmem - młody się buja na granicy normy, gin uważa że jak dociągniemy do 32 tc to sukces, wszystko co powyżej super.. :)
    zawsze wtedy myślę o Helci AnnyMarii
    zdrowa, fajna, rozwija się dobrze..
    howg

jak widzisz "nieWanda" jesteś moim natchnieniem...;)

Dziobak, Aasiula, moremi, BISCA, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, caffe, ania.g, Mega, nick nieaktualny, gretka, malgos741, gosia7122, Parka, Simba, nick nieaktualny, anna maria, Zofia8, Magdala lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wiesz, dzisiaj to myślę, że Matka szukała zaczepki, bo nikt nie chciał się z nią kłócić, a ona non stop wrzucała jakieś teksty i obrazki "prowokujące". No nie ma co kryć. Lubi grzebać kijem w mrowisku.
    Myślę, że to było raczej na odczepkę, z przymrużeniem oka. Potem coś poszło nie tak. No ale co autor miał na myśli to się dowiemy jak sam napisze. Albo i nie. Tyle w temacie.

Ja juz po botwince. Rok na nią czekałam... Teraz odpoczynek a potem na basen poruszać się trochę :-D

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Myślę, że to było raczej na odczepkę, z przymrużeniem oka. Potem coś poszło nie tak. No ale co autor miał na myśli to się dowiemy jak sam napisze. Albo i nie. Tyle w temacie.

Ja juz po botwince. Rok na nią czekałam... Teraz odpoczynek a potem na basen poruszać się trochę :-D
    Coś nie tak poszło i Matce i Nikicie. Nie lubię i tyle.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi ,<3 ciesze sie ze macie juz za soba zabieg :)
    Kapta no coz som dządra <3
    Slash szybkiego porodu :)
    Efcia duzo odpoczywaj musi byc dobrze <3

Co tam jeszcze kurde piszecie jak szalone nie wyrabiam :/

kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa nie widzialam fotki Adasia w czapie ale zaloze sie ze wyglada bosssko :)

Elfik, Simba lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ah, wlasnie. Do tego zapomnialam sie odniesc.

Zgadzam sie z ta osoba, ktora napisala, ze powinnismy glosowac tam gdzie placimy podatki. Dla mnie to jest tak prosto logiczne, ze nie moge pojac dlaczego jeszcze tak nie jest.
    W moim przypadku, do Polski jezdze sporadycznie i raczej w celach turustycznych (czytaj najesc sie rosolu i uchlac porzadnie piwem;) ) . Nie mam pojecia o polskiej polityce. Natomiast interesuje mnie polityka kraju, w ktorym mieszkam i chetnie oddalabym swoj glos. Interesuje sie programami poszczegolny kandydatow itd. Niestety, moge tylko obserwowac. A podatki i inne skladki place jak tutejszy. Niesprawiedliwe.

A ja sie nie zgadzam- dalej jestem Polka, obywatelstwa nigdy nie zmienie, sprawy mojego kraju mnie interesuja jako osobe prywatna, profesjonalnie tez jestem poniekad z tym zwiazana.
    W BE moglabym glosowac, ba, jakbym sie raz zarejestrowala to potem musialabym glosowac, ale jakos nie czuje potrzeby. Lubie ten kraj, a jakbym sie zaangażowała politycznie to pewnie czesc tej sympatii by przepadla..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:06

Dziobak, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, gretka, Magdala lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A ja sie nie zgadzam- dalej jestem Polka, obywatelstwa nigdy nie zmienie, sprawy mojego kraju mnie interesuja jako osobe prywatna, profesjonalnie tez jestem poniekad z tym zwiazana.
    W BE moglabym glosowac, ba, jakbym sie raz zarejestrowala to potem musialabym glosowac, ale jakos nie czuje potrzeby. Lubie ten kraj, a jakbym sie zaangażowała politycznie to pewnie czesc tej sympatii by przepadla..
    Ja mysle podobnie. Glosuje w Pl, bo tam mieszkaja moi rodzice i przyjaciele, dla nich tez chcialabym dobrze. Dzieci moje beda tam byc moze studiowac, niech to bedzie bezpieczne i praworzadne panstwo.
    W No glosowac juz moge, ale ten kraj poradzi sobie rownie dobrze i bez mojego glosu.
    Ament.

Aasiula, paszczakin, nick nieaktualny, gretka, Magdala lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na pysk dzisiaj :(
    Umylam 4 okna ,posadzilam kwiaty juz ostatnie w ogrodzie ,nie na tarasie :)
    Skosiłam trawnik ,podlałam to wszysko , i nie moge sie ruszyc ,skalpela juz nie robie pierdziele aaa i kupiłam sobie testy .Jak nie dostane @ do soboty bede tescic :)

nick nieaktualny, kapturnica, Dziobak, SolarPolar, nick nieaktualny, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, slash, Mega, gretka, malgos741, nick nieaktualny, gosia7122, caffe, Parka, Simba, BISCA, nick nieaktualny, anna maria, megan8, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyslalam ksieciunia po bulki na kolacje tylko po to, zeby zobaczyc, czy Mega na testa nasikala :-)

kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, moremi, Mega, Elfik, caffe, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi dzis duze dziecko oznajmilo, ze jest dlugi weekend... Jednak jak czlowiek w domu siedzi, to sporo traci. ;) Jutro ostatni dzien do szkoly, bo w czwartek Wniebowstapienie, piatek wolny, bo po swiecie, w niedziele swieto narodowe, wiec weekend pelny flag i gali.
    Adas dostal maly narodowy stroj, ja z corka tez wystepujemy w narodowych kiecach. Fotkie wam wrzuce w niedziele. :)

nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Mega, Elfik, malgos741, nick nieaktualny, caffe, Simba, BISCA, nick nieaktualny, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A mi dzis duze dziecko oznajmilo, ze jest dlugi weekend... Jednak jak czlowiek w domu siedzi, to sporo traci. ;) Jutro ostatni dzien do szkoly, bo w czwartek Wniebowstapienie, piatek wolny, bo po swiecie, w niedziele swieto narodowe, wiec weekend pelny flag i gali.
    Adas dostal maly narodowy stroj, ja z corka tez wystepujemy w narodowych kiecach. Fotkie wam wrzuce w niedziele. :)
    No w odniesieniu do poprzedniego posta o glosowaniu to chyba troche sprzeczne te barwy narodowe, ale moge sie mylic ;-)

moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Wyslalam ksieciunia po bulki na kolacje tylko po to, zeby zobaczyc, czy Mega na testa nasikala :-)
    A ma sikac dzisiaj ?

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Mega nie nasikala, a ja teraz kolacje musze robic. Ech, zycie... :-P

Aasiula, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziiiiizas, matka przy kompie, myszy harcuja. Mlody znowu w akcji: Kocia miska. Wywalil sucha karme, wylal wode, filet z dorsza wtarl solidnie w podloge. Kota siedzi na oknie, patrzy na to i probuje popelnic samobojstwo.
    Ide wykapac dziedzica, bo wali caly ryba jak w porcie w Ustce...

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Mega, Elfik, malgos741, caffe, BISCA, Magdala, Reni lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No w odniesieniu do poprzedniego posta o glosowaniu to chyba troche sprzeczne te barwy narodowe, ale moge sie mylic ;-)
    Nie, narodowe stroje sa czescia kultury i tradycji, wybory chyba nie. Przynajmniej dla mnie nie.

nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha jeszcze mi sie przypomniala wracajac dzisiaj do domu przy drodze stalo sobie drzewko , a dokladniej bez , no i tak pieknie sie zatrzymałam i opirdzieliłam konkretnie tego kwiata a nie było to łatwe po na skarpie stało ;D I mam w domu teraz drzewa w wazonach hahah ;D a jak pieknie pachnie :)

Mega, SolarPolar, nick nieaktualny, caffe, BISCA, Zofia8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Hahahaha jeszcze mi sie przypomniala wracajac dzisiaj do domu przy drodze stalo sobie drzewko , a dokladniej bez , no i tak pieknie sie zatrzymałam i opirdzieliłam konkretnie tego kwiata a nie było to łatwe po na skarpie stało ;D I mam w domu teraz drzewa w wazonach hahah ;D a jak pieknie pachnie :)
    Uwielbiam zapaxch bzu..Moj jeszcze se ociaga i nie jest rozkwitniety , pewnie dlatego ,ze tam gdzie rosnie krocej slonce operuje .Noale mam nadzieje ,ze koncem tygodnia juz bedzie pachnialo w calym domu i u mnie 8)

Aasiula, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zna ktoras zapach kaliny?? Takie drzewo obsypane duzymi kwiatami.Stara odmiana..Ojj to dopiero pachnie pieknie..U mnie jeszcze z tydzien i tez bedzie 8)

Aasiula, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Uwielbiam zapaxch bzu..Moj jeszcze se ociaga i nie jest rozkwitniety , pewnie dlatego ,ze tam gdzie rosnie krocej slonce operuje .Noale mam nadzieje ,ze koncem tygodnia juz bedzie pachnialo w calym domu i u mnie 8)
    U nas bez powoli juz przekwita, tak samo owocowe drzewa. Magnolie w tym roku ekspresowo opadły., człowiek nie nadążył sie nsvueszyc. Za to pola żółte od rzepaku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:37

Aasiula, caffe, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 9257 9258 9259 9260 9261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ