35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe, a ja nie wiem kiedy owu miałam, to i nie wiem, kt to był dpo jak test wyszedł...
natomiast swojego zdziwienia to nie zapomnę...
ale zagnieżdzenie chyba szybko, bo termin z usg mam na 13 września
a nie mówiłam, wczoraj byłam na usg u prof, ten w przeciwieństwie do mojej ginki raczej nie zieje optymizmem - młody się buja na granicy normy, gin uważa że jak dociągniemy do 32 tc to sukces, wszystko co powyżej super..
zawsze wtedy myślę o Helci AnnyMarii
zdrowa, fajna, rozwija się dobrze..
howg
jak widzisz "nieWanda" jesteś moim natchnieniem...Dziobak, Aasiula, moremi, BISCA, stara.krycha, kapturnica, kkisia, caffe, ania.g, Mega, macduska, gretka, malgos741, gosia7122, Parka, Simba, Sabina, anna maria, Zofia8, Magdala lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wiesz, dzisiaj to myślę, że Matka szukała zaczepki, bo nikt nie chciał się z nią kłócić, a ona non stop wrzucała jakieś teksty i obrazki "prowokujące". No nie ma co kryć. Lubi grzebać kijem w mrowisku.
Ja juz po botwince. Rok na nią czekałam... Teraz odpoczynek a potem na basen poruszać się trochę -
ComeToMeBaby wrote:Myślę, że to było raczej na odczepkę, z przymrużeniem oka. Potem coś poszło nie tak. No ale co autor miał na myśli to się dowiemy jak sam napisze. Albo i nie. Tyle w temacie.
Ja juz po botwince. Rok na nią czekałam... Teraz odpoczynek a potem na basen poruszać się trochęstara.krycha lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Ah, wlasnie. Do tego zapomnialam sie odniesc.
Zgadzam sie z ta osoba, ktora napisala, ze powinnismy glosowac tam gdzie placimy podatki. Dla mnie to jest tak prosto logiczne, ze nie moge pojac dlaczego jeszcze tak nie jest.
W moim przypadku, do Polski jezdze sporadycznie i raczej w celach turustycznych (czytaj najesc sie rosolu i uchlac porzadnie piwem;) ) . Nie mam pojecia o polskiej polityce. Natomiast interesuje mnie polityka kraju, w ktorym mieszkam i chetnie oddalabym swoj glos. Interesuje sie programami poszczegolny kandydatow itd. Niestety, moge tylko obserwowac. A podatki i inne skladki place jak tutejszy. Niesprawiedliwe.
A ja sie nie zgadzam- dalej jestem Polka, obywatelstwa nigdy nie zmienie, sprawy mojego kraju mnie interesuja jako osobe prywatna, profesjonalnie tez jestem poniekad z tym zwiazana.
W BE moglabym glosowac, ba, jakbym sie raz zarejestrowala to potem musialabym glosowac, ale jakos nie czuje potrzeby. Lubie ten kraj, a jakbym sie zaangażowała politycznie to pewnie czesc tej sympatii by przepadla..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:06
Dziobak, kapturnica, Aasiula, kkisia, gretka, Magdala lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A ja sie nie zgadzam- dalej jestem Polka, obywatelstwa nigdy nie zmienie, sprawy mojego kraju mnie interesuja jako osobe prywatna, profesjonalnie tez jestem poniekad z tym zwiazana.
W BE moglabym glosowac, ba, jakbym sie raz zarejestrowala to potem musialabym glosowac, ale jakos nie czuje potrzeby. Lubie ten kraj, a jakbym sie zaangażowała politycznie to pewnie czesc tej sympatii by przepadla..
W No glosowac juz moge, ale ten kraj poradzi sobie rownie dobrze i bez mojego glosu.
Ament.Aasiula, paszczakin, kkisia, gretka, Magdala lubią tę wiadomość
-
Padam na pysk dzisiaj
Umylam 4 okna ,posadzilam kwiaty juz ostatnie w ogrodzie ,nie na tarasie
Skosiłam trawnik ,podlałam to wszysko , i nie moge sie ruszyc ,skalpela juz nie robie pierdziele aaa i kupiłam sobie testy .Jak nie dostane @ do soboty bede tescicstara.krycha, kapturnica, Dziobak, SolarPolar, kkisia, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, slash, Mega, gretka, malgos741, Arwena, gosia7122, caffe, Parka, Simba, BISCA, Sabina, anna maria, megan8, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mi dzis duze dziecko oznajmilo, ze jest dlugi weekend... Jednak jak czlowiek w domu siedzi, to sporo traci.
Jutro ostatni dzien do szkoly, bo w czwartek Wniebowstapienie, piatek wolny, bo po swiecie, w niedziele swieto narodowe, wiec weekend pelny flag i gali.
Adas dostal maly narodowy stroj, ja z corka tez wystepujemy w narodowych kiecach. Fotkie wam wrzuce w niedziele.stara.krycha, Aasiula, moremi, Mega, Elfik, malgos741, Arwena, caffe, Simba, BISCA, Sabina, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:A mi dzis duze dziecko oznajmilo, ze jest dlugi weekend... Jednak jak czlowiek w domu siedzi, to sporo traci.
Jutro ostatni dzien do szkoly, bo w czwartek Wniebowstapienie, piatek wolny, bo po swiecie, w niedziele swieto narodowe, wiec weekend pelny flag i gali.
Adas dostal maly narodowy stroj, ja z corka tez wystepujemy w narodowych kiecach. Fotkie wam wrzuce w niedziele.moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziiiiizas, matka przy kompie, myszy harcuja. Mlody znowu w akcji: Kocia miska. Wywalil sucha karme, wylal wode, filet z dorsza wtarl solidnie w podloge. Kota siedzi na oknie, patrzy na to i probuje popelnic samobojstwo.
Ide wykapac dziedzica, bo wali caly ryba jak w porcie w Ustce...stara.krycha, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, Elfik, malgos741, caffe, BISCA, Magdala, Reni lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:No w odniesieniu do poprzedniego posta o glosowaniu to chyba troche sprzeczne te barwy narodowe, ale moge sie mylic
stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
Hahahaha jeszcze mi sie przypomniala wracajac dzisiaj do domu przy drodze stalo sobie drzewko , a dokladniej bez , no i tak pieknie sie zatrzymałam i opirdzieliłam konkretnie tego kwiata a nie było to łatwe po na skarpie stało
I mam w domu teraz drzewa w wazonach hahah
a jak pieknie pachnie
Mega, SolarPolar, Arwena, caffe, BISCA, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Hahahaha jeszcze mi sie przypomniala wracajac dzisiaj do domu przy drodze stalo sobie drzewko , a dokladniej bez , no i tak pieknie sie zatrzymałam i opirdzieliłam konkretnie tego kwiata a nie było to łatwe po na skarpie stało
I mam w domu teraz drzewa w wazonach hahah
a jak pieknie pachnie
Aasiula, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Uwielbiam zapaxch bzu..Moj jeszcze se ociaga i nie jest rozkwitniety , pewnie dlatego ,ze tam gdzie rosnie krocej slonce operuje .Noale mam nadzieje ,ze koncem tygodnia juz bedzie pachnialo w calym domu i u mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 19:37
Aasiula, caffe, dorbie, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość