35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:To ekspresem Cię złatwią. Ja musiałam czekać miesiąc.
Co Cię konkretnie interesuje z tych realiów?macduska lubi tę wiadomość
gretka -
Elfik wrote:powiem wam tylko tak - jak już dojrzałam psychicznie do in vitro, to jakbym miała iśc robic laparo, histero czy inne krojenia poszłabym na in vitro..
nie kroją cię, wybierasz punkcję ze znieczuleniem lub bez..
A przy zabiegach na ginekologii po co cierpieć nie wiedząc czy się uda..
a z in vitro jakieś szanse już masz.
Ale to moje zdanie. -
nick nieaktualnygretka wrote:no sama nie wiem mco mam wziac, pewnie i tak pol dnia bede spac, to co koszula i kapcie, pewnie jakis damskie pampersy?
Czyli Ty prywatnie na jedeen dzień?
Że niby grube podkłady?
Nie powinny byc potrzebne. Jeden dostaniesz w szpitalu, reszte zwykłymi podpaskami obgonisz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 20:37
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:no co zrobic - pocieszajace ze jama macicy prawidlowa
nie wiem czy Bozia miala tak ekspresowy zabieg?
prosze mi przyblizyc realia pl szpitala bo ide w ptmacduska, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:no tak lekarka zarzadzila i juz wole tu bo ona bedzie robic szpital panstwow ale prywatnie tez
no obawiam sie Kisia ze pojde Twoim sladem bo plyn prawie nie chcial wchodzic, wiec pewnie zarabane po calosci, zobaczymy...
U mnie nawet w laparo nic nie przeszlo
u Ciebie nadzieja ze jak troche wchodzi
to pod zwiekszonym cisnieniem przepchnie -
macduska wrote:Czyli Ty prywatnie na jedeen dzień?
Że niby grube podkłady?
Nie powinny byc potrzebne. Jeden dostaniesz w szpitalu, reszte zwykłymi podpaskami obgonisz.
-
nick nieaktualnygretka wrote:no sama nie wiem mco mam wziac, pewnie i tak pol dnia bede spac, to co koszula i kapcie, pewnie jakis damskie pampersy?
Ja musialam miec podlady , podpachy , wode z dziubkiem i chusteczki nawilzane dla dzieci
A tak z ciekawosci ile masz zaplacic ? -
macduska wrote:Czyli Ty prywatnie na jedeen dzień?
Że niby grube podkłady?
Nie powinny byc potrzebne. Jeden dostaniesz w szpitalu, reszte zwykłymi podpaskami obgonisz.
cos mi sie kolacze ze Bozia miala krotki pobyt, ale czy 1 dzien to teraz nie wiem....gretka -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Nooo, inaczej odbiera to ktoś kto nie bierze bezpośredniego udziału w dyskusji, a inaczej osoby bezpośrednio zaangażowane. Łatwiej dyskutować na żywo, widząc swoje reakcje nawzajem, niż na forum posługując się jedynie słowami. Myślę, że łatwo się nakręcić. Sama też tego doświadczyłam
Ja to w ogóle "peace and love " i wdupiemiejstwogeneralnie, bo pewnie jakieś wyjątki by się znalazły.
A.moremi, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:tak, prawie nic plynu nie weszlo, bolalo ale jescze bym cos wytrzymala, ale babka stwierdzila ze nie ma co bo jeszcze pojda jajowody
Przynajmniej wiesz dlaczego sie nie udaje...gretka, moremi, kkisia, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:nie no mialam na mysli podpaski,lekarka powiedziala rano sie zglosic i wyjde wieczorem jutro jestem umowiona na tel bo zalatwia z anestezjologiem, do uzupelnienia kilka badan(wiekszosc mam)dzis juz Ekg, jutro rtg
cos mi sie kolacze ze Bozia miala krotki pobyt, ale czy 1 dzien to teraz nie wiem.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny