35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kometa właśnie wróciłam ze sklepu
Kupiłyśmy z siostrą kieckę dla niej
http://www.lillianwest.com/lillian_west/6329
spód jest ivory a wierzch śnieżno -biały
i gdzie niegdzie rzucone są drobinki, kryształki (tak bardzo dyskretnie) sukienka w świetle sie lekko mieni
przepięknaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 21:21
Aasiula, slash, Sabina, Elfik, moremi, Mega, Dziobak, megan8, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Gretka a Tobie mówili, ze pójdziesz do domu zaraz po laparo?
Ja nie wiem jak to jest mozliwe.
Mi o 22 pozwolili z pomocą podnieść się na łóżku i po iluś tam minutach stanać na chwilę na nogi. Dopiero rano otrzymałam pozwolenie na wstanie i pójscie do lazienki.
no tak mi powiedzialagretka -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Kometa właśnie wróciłam ze sklepu
Kupiłyśmy z siostrą kieckę dla niej
http://www.lillianwest.com/lillian_west/6329
spód jest ivory a wierzch śnieżno -biały
i gdzie niegdzie rzucone są drobinki, kryształki (tak bardzo dyskretnie) sukienka w świetle sie lekko mieni
przepiękna
Zachcialo mi sie ślubu kościelnegomoremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja i Helcia zawsze z TobaElfik wrote:hehe, a ja nie wiem kiedy owu miałam, to i nie wiem, kt to był dpo jak test wyszedł...
natomiast swojego zdziwienia to nie zapomnę...
ale zagnieżdzenie chyba szybko, bo termin z usg mam na 13 września
a nie mówiłam, wczoraj byłam na usg u prof, ten w przeciwieństwie do mojej ginki raczej nie zieje optymizmem - młody się buja na granicy normy, gin uważa że jak dociągniemy do 32 tc to sukces, wszystko co powyżej super..
zawsze wtedy myślę o Helci AnnyMarii
zdrowa, fajna, rozwija się dobrze..
howg
jak widzisz "nieWanda" jesteś moim natchnieniem...MartaDidi, kapturnica, slash, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Poczytałam dyskusję dzisiejszą, trochę się pośmiałam w sumie i doszłam do wniosków, że nie będę tu pisać więcej. Nie dlatego, że się obraziłam, mam focha, hormony mi buzują czy dlatego, że za bardzo lubię kijkiem grzebać
Lubię merytoryczną dyskusją na fajne rzeczowe argumenty i nawet jeśli się różnimy w poglądach to warto o tym rozmawiaćbez upominania się nawzajem, "odsyłania do kąta", dyktowania jakie tematy sa dozwolone w imię "poprawności politycznej"... a jakie zakazane bo coś się komuś nie podoba i czegoś nie lubi. Nie lubię jak mnie ktoś protekcjonalnie traktuje i próbuje upominać jak niesforne dziecko. Mam swoje poglądy, jasne być może niepopularne, ale mam wciąż takie same i nie będę ich zmieniać.
Do moherowego beretu podeszłam w sumie z dystansem
Kapta kiedyś napisała bardzo fajne stwierdzenie "obstawiam nieszczerość" i tak trochę jest....
Nie likwiduje konta (nie będzie o czym gadać), nie ide se bez słowa, ale ja tu w sumie nie pasuje i być może problem tkwi we mnie bo lubię kijki podobno
Tak więc dziękuje za uwagę i pozdrawiam wszystkie bez wyjątku.
Pisze do Ciebie poniewaz nie wiem co powiedziec...
Nie odchodz a forum. Apel. siedze sobie na tym forum, generalnie pisze sobie o pierdolach - lubie... Szanuje Dziewczyny, potepiam hipokryzje, i "wszystko wiem najlepiej" oraz "wszystko wiem z gugla" ale traktuje wypowiedzi z przymruzeniem oka. Uwielbiam ogladac rosnace Bobasy,zdjecia skalniakow i slubne sprzed lat ale tak naprawde moje zycie toczy sie poza forum i to POZA ma dla mnie kluczowe znaczenie. Z kilkoma Dziewczynami chetnie spotkalabym sie w realu... Mama3 oczywiscie zrobisz jak zechcesz... Ale bedzie mi Ciebie brakowalo- za humor- trafnosc wypowiedzi i caloksztalt...
PozdrawiamSimba, Parka, Aasiula, BISCA, SolarPolar, Krakonka, Sabina, Elfik, Mega, Dziobak, ania.g, megan8, Magdala, ComeToMeBaby, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyNiuta wrote:Też w diagnostyce ale raczej nie pomylili wyników. A na rządówkę nie mam szans - amh na poziomie gleby...
Czyli dodając 2 do 2, a konkretnie niski estradiol + wysokie fsh + niskie amh = brak jajek... Więc po co się sztucznie łudzić i nakręcać ?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ty to bylas jakz krzyza zdjeta , krwawilas , plamilas a ja kompletnie nic.Mialam tylko 3slady po wkluciach i zero dolegliwosci(nie liczac cholernego bolu od gazu )
Nie przypominaj mi.
Szczególnie tego poprzedniego razu...
U Gretki na pewno będzie szybko i bezboleśnie.kapturnica, kkisia, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Droga Mamo
Pisze do Ciebie poniewaz nie wiem co powiedziec...
Nie odchodz a forum. Apel. siedze sobie na tym forum, generalnie pisze sobie o pierdolach - lubie... Szanuje Dziewczyny, potepiam hipokryzje, i "wszystko wiem najlepiej" oraz "wszystko wiem z gugla" ale traktuje wypowiedzi z przymruzeniem oka. Uwielbiam ogladac rosnace Bobasy,zdjecia skalniakow i slubne sprzed lat ale tak naprawde moje zycie toczy sie poza forum i to POZA ma dla mnie kluczowe znaczenie. Z kilkoma Dziewczynami chetnie spotkalabym sie w realu... Mama3 oczywiscie zrobisz jak zechcesz... Ale bedzie mi Ciebie brakowalo- za humor- trafnosc wypowiedzi i caloksztalt...
Pozdrawiam
Ja tez chyba odejdę tylko po to żebyś do mnie napisałakapturnica, malgos741, Krakonka, Sabina, SolarPolar, anna maria, caffe, Elfik, moremi, Mega, Dziobak, efcia, paszczakin, ComeToMeBaby, Reni, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sporo stron do nadrobienia przez pół dnia...
Bisca siknełaś?
Mama3 jakoś smutno że odchodzisz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 21:35
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny