35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Niuta wrote:Niestety nie. Jakkolwiek to głupio zabrzmi to bardzo chcę mieć drugie dziecko ale swoje. Poza tym to w końcu też ivf. Jakbym miała $ to próbowałabym ze swoimi jajkami. Jakieś kilka mi przecież zostało.
Arwena, Krakonka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnynom a ja dlugo tu nie bylam i musze powiedziec ze dobrze mi bez internetu było,mniej zmarnowanego czasu
wrocilam z gdańska,tam to dopiero zapieprz mialam -głownie zalatwianie spraw dla mojej mamy i zaluje ze nie zdołałam się spotkac z gdańszczankami,ale myslę ze się da jeszcze nadrobićdorbie, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Elf ale histero to raczej bardzo czesto sie robi tez do in vitro.Badz co badz stan macicy jest bardzo wazny
a nie, jak ktoś musi najpierw porządek zrobić jak Duska to wiadomo,,
ale jesli o resztę idzie?
żadna chyba z naszych zaciązonych invitrówek nie miała wczesniej histero..Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:ja kcem ja bo w tym miesiącu chyba jeszcze nie damy rady podejść do ivf
kkisia, Arwena, malgos741, Elfik, moremi, Krakonka, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybylam dzis na usg kregosłupa maluszka,wszystko w pożądku zadnego rozszczepu nie ma,nastepne usg za trzy tygodnie
gretka, kapturnica, kkisia, Sabina, Aasiula, malgos741, dorbie, Simba, beates, BISCA, caffe, Elfik, moremi, Krakonka, Dziobak, efcia, megan8, Zofia8, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:kto jak kto,ale ty tu nie pasujesz? a co ja mam powiedzieć o sobie i swoich poglądach?
Magda* dawno Cię nie było. Co tam słychać u Ciebie i maluszka? Już zaczęłaś 17 tydzień, jak ten czas leci... Super
Szkoda, że się nie spotkałyśmy w SopocieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:12
Aasiula, malgos741, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:a nie, jak ktoś musi najpierw porządek zrobić jak Duska to wiadomo,,
żadna chyba z naszych zaciązonych invitrówek nie miała wczesniej histero..moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:a nie, jak ktoś musi najpierw porządek zrobić jak Duska to wiadomo,,
żadna chyba z naszych zaciązonych invitrówek nie miała wczesniej histero..
Elf kolejna Twoja relacja mrozaca krew w zylakach
Wondermotherkapturnica, BISCA, macduska, Elfik, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:wiem co czujesz, mnie na razie też nie stać na ivf
Kurczę , trochę to przykre ,że pieniądze o wszystkim decydują
A Ty nie możesz podejść do rządowego programu ? (sory , jeśli już o tym pisałaś , ale nie wiem )malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość