35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBisca
Teraz moge spokojnie czekac na swoja kolej
Zostalo jeszcze 9 tabsow i 6 dni do wizyty
Wiec musze zapas testow zakupicArwena, macduska, Sabina, kapturnica, Aasiula, gretka, beates, BISCA, caffe, malgos741, moremi, Krakonka, Mega, Simba, Zofia8, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bisca kolejna zaciazona.
Ten rok obfituje na watku w ciezarowki.Do konca bedzieM wszystkie matkami albo ciezarowkami
Super!!
nawet te co już nie chcą?
strach się bać)))))))
Aasiula, BISCA, kkisia, malgos741, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No piekne
Kurczę ten ostatni jaki pięknynie wiedziałam ze takie cuda produkują
Prawda ?
Chcialam rowniez zwrocic uwage szanownej komisji na jakosc i bezblednosc wklejonych zdjec. wszystkie sie wyswietlaja, w odpowiednim formacie i prawidlowej kolejnosci. Jestem z siebie bardzo dumnaSabina, kapturnica, beates, Aasiula, macduska, kkisia, malgos741, Elfik, moremi, gretka, dorbie, Krakonka, Dziobak, Arwena, Mega, Simba, Zofia8, ComeToMeBaby, Reni, paszczakin, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:No i to jest własnie fajne, że mamy rózne poglądy, czasami można się czegoś ciekawego dowiedzieć.
Magda* dawno Cię nie było. Co tam słychać u Ciebie i maluszka? Już zaczęłam 17 tydzień, jak ten czas leci... Super
Szkoda, że się nie spotkałyśmy w Sopocie
u mnie fajnie :)z Nadia o mojej ciąży gadalam i dziewczyna bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłaSabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, malgos741, Elfik, moremi, anna maria, megan8, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Prawda ?
Chcialam rowniez zwrocic uwage szanownej komisji na jakosc i bezblednosc wklejonych zdjec. wszystkie sie wyswietlaja, w odpowiednim formacie i prawidlowej kolejnosci. Jestem z siebie bardzo dumnaBISCA, kkisia, Aasiula, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Wisz czytam watek ivf praktyznie caly czas i wiele z nich najpierw robi hsg albo po 1szej nieudanej procedurze.Jak juz podchodzic do tego to raczej ze zbadanym podwoziem...
hsg to ja rozumiem, ale dla mnie to nie jest zabieg inwazyjny, nie tną człowieka, czasem boli, czasem w ogóle..Aasiula lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:och Dorbie,wszystko zwaliło mi sie na glowe w ostatnim momencie i mialam byc w sopocie ale facet od remontu łazienki mojej mamy sie spóźnił ,mial byc o 16 a dojechał na 18.....a tak w ogóle to mialam tam niezly maraton ,ale w lipcu bede ,odwiozę Nadie na kolonie czy obóz -jeszcze nie wybrane ,no i fajnie by było się spotkać
u mnie fajnie :)z Nadia o mojej ciąży gadalam i dziewczyna bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłaAasiula, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:och Dorbie,wszystko zwaliło mi sie na glowe w ostatnim momencie i mialam byc w sopocie ale facet od remontu łazienki mojej mamy sie spóźnił ,mial byc o 16 a dojechał na 18.....a tak w ogóle to mialam tam niezly maraton ,ale w lipcu bede ,odwiozę Nadie na kolonie czy obóz -jeszcze nie wybrane ,no i fajnie by było się spotkać
u mnie fajnie :)z Nadia o mojej ciąży gadalam i dziewczyna bardzo pozytywnie mnie zaskoczyładorbie, Elfik, Magda* lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:hsg to ja rozumiem, ale dla mnie to nie jest zabieg inwazyjny, nie tną człowieka, czasem boli, czasem w ogóle..
Aasiula, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Najpierw najwazniejsze.
Bisca gratuluję !!!
A politycznie, to wolałabym, żeby każdy głosował tam, gdzie mieszka. Bo tam, gdzie mieszka ma bezpośredni kontakt z życiem codziennym, gospodarką, prawem, ekonomią, podatkami, edukacją i o kształtowanie tej swojej codzienności powinien się troszczyć. A nie mojej
Argument "bo moi rodzice tam mieszkają i chce, żeby im było dobrze" mnie nie przekonuje, bo odwracając, rodzice dzieci, które wyemigrowały mieliby glosować tam, gdzie mieszkają dzieci? Na pewno też chcą dla nich dobrze
Argument "bo może moje dzieci będą tam studiowały/mieszkały" również bo skoro mój syn chce studiować w USA i może tam mieszkać to co, mam mieć wpływ na ichniejszą politykę?
I też politycznie... Przeczytałam dzisiaj informacje, że banki i Min Fin - czyli wedlug obecnej opcji politycznej "jeden pies" chcą, by obniżyć progi obowiązkowych przelewów z 15 tys do 3 tys eur (12tyzł). W mojej opinii jest to tak bezczelne sięganie do kieszeni obywatela przez banksterkę, ręką uzbrojoną we władzę, że jestem skłonna poważnie rozważyć swoje decyzje polityczne w tych nawet wyborach. Moim zdaniem takie posunięcie to zagrożenie kategorii najwyższej.Elfik, BISCA, macduska, Zofia8, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyMagda* wrote:och Dorbie,wszystko zwaliło mi sie na glowe w ostatnim momencie i mialam byc w sopocie ale facet od remontu łazienki mojej mamy sie spóźnił ,mial byc o 16 a dojechał na 18.....a tak w ogóle to mialam tam niezly maraton ,ale w lipcu bede ,odwiozę Nadie na kolonie czy obóz -jeszcze nie wybrane ,no i fajnie by było się spotkać
u mnie fajnie :)z Nadia o mojej ciąży gadalam i dziewczyna bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłaJa mam nadzieję, ze polecę na Maltę, jak będzie wszystko ok ,to będę miałam 17 tydzien ciązy, to by mnie nie było od 24 lipca, wczesniej jestem
Magda*, Elfik lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:no własnie tez tak slyszalam trza zluzowac gumki i cieszyc sie zyciem i sexem
wiecie, ale to straszne pierdoły...
aż głupio, ze się u mnie sprawdziły...
Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, Simba, macduska, Zofia8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny