X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    już miałam,teraz mówiła żeby przyjść po @ i już zastanowić nad ivf
    To zebys łykneła opakowanie na raz clo nie pomoze....

Arwena, macduska, Niuta, Aasiula, kkisia, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca <3

Teraz moge spokojnie czekac na swoja kolej :)
    Zostalo jeszcze 9 tabsow i 6 dni do wizyty :)

Wiec musze zapas testow zakupic ;)

Arwena, macduska, Sabina, kapturnica, Aasiula, gretka, beates, BISCA, caffe, malgos741, moremi, Krakonka, Mega, Simba, Zofia8, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bisca kolejna zaciazona.
    Ten rok obfituje na watku w ciezarowki.Do konca bedzieM wszystkie matkami albo ciezarowkami 8)
    Super!!

nawet te co już nie chcą?;)
    strach się bać :))))))))

Aasiula, BISCA, kkisia, malgos741, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    40lat mineło jak jeden dzień... eh nie łapię się

<3

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nawet te co już nie chcą?;)
    strach się bać :))))))))
    One sa juz matkami XD No chyba ,.ze jada na palcu bozym to wsio mozliwe =D

Aasiula lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No piekne :)
    Kurczę ten ostatni jaki piękny :) nie wiedziałam ze takie cuda produkują

Prawda ?

Chcialam rowniez zwrocic uwage szanownej komisji na jakosc i bezblednosc wklejonych zdjec. wszystkie sie wyswietlaja, w odpowiednim formacie i prawidlowej kolejnosci. Jestem z siebie bardzo dumna ;)

Sabina, kapturnica, beates, Aasiula, macduska, kkisia, malgos741, Elfik, moremi, gretka, dorbie, Krakonka, Dziobak, Arwena, Mega, Simba, Zofia8, ComeToMeBaby, Reni, paszczakin, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No i to jest własnie fajne, że mamy rózne poglądy, czasami można się czegoś ciekawego dowiedzieć.

Magda* dawno Cię nie było. Co tam słychać u Ciebie i maluszka? Już zaczęłam 17 tydzień, jak ten czas leci... Super
    Szkoda, że się nie spotkałyśmy w Sopocie :-(
    och Dorbie,wszystko zwaliło mi sie na glowe w ostatnim momencie i mialam byc w sopocie ale facet od remontu łazienki mojej mamy sie spóźnił ,mial byc o 16 a dojechał na 18.....a tak w ogóle to mialam tam niezly maraton ,ale w lipcu bede ,odwiozę Nadie na kolonie czy obóz -jeszcze nie wybrane ,no i fajnie by było się spotkać :)

u mnie fajnie :)z Nadia o mojej ciąży gadalam i dziewczyna bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła :)

Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, malgos741, Elfik, moremi, anna maria, megan8, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Prawda ?

Chcialam rowniez zwrocic uwage szanownej komisji na jakosc i bezblednosc wklejonych zdjec. wszystkie sie wyswietlaja, w odpowiednim formacie i prawidlowej kolejnosci. Jestem z siebie bardzo dumna ;)
    Po prostu ciąża Ci służy :)

BISCA, kkisia, Aasiula, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, gratuluję!

BISCA, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wisz czytam watek ivf praktyznie caly czas i wiele z nich najpierw robi hsg albo po 1szej nieudanej procedurze.Jak juz podchodzic do tego to raczej ze zbadanym podwoziem...

hsg to ja rozumiem, ale dla mnie to nie jest zabieg inwazyjny, nie tną człowieka, czasem boli, czasem w ogóle..

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    och Dorbie,wszystko zwaliło mi sie na glowe w ostatnim momencie i mialam byc w sopocie ale facet od remontu łazienki mojej mamy sie spóźnił ,mial byc o 16 a dojechał na 18.....a tak w ogóle to mialam tam niezly maraton ,ale w lipcu bede ,odwiozę Nadie na kolonie czy obóz -jeszcze nie wybrane ,no i fajnie by było się spotkać :)

u mnie fajnie :)z Nadia o mojej ciąży gadalam i dziewczyna bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła :)
    A płeć juz znasz??Bo ostatnio to u nas sie tu same dżądra przewijają hehehe

Aasiula, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:

To super ,zobaczymy sie w wakacje :)

dorbie, Elfik, Magda* lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    hsg to ja rozumiem, ale dla mnie to nie jest zabieg inwazyjny, nie tną człowieka, czasem boli, czasem w ogóle..
    A widzisz czasem jak trza to trza ciąć i już .Ja wiem,ze Ty cykor operacyjny jestes(w sumie po takich przejsciach to Ci mozna wybaczyc )

Aasiula, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:21

Aasiula, kapturnica, Sabina, beates, Niuta, moremi, malgos741, Krakonka, Elfik, Mega, Simba, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najpierw najwazniejsze.
    Bisca gratuluję !!! :)

A politycznie, to wolałabym, żeby każdy głosował tam, gdzie mieszka. Bo tam, gdzie mieszka ma bezpośredni kontakt z życiem codziennym, gospodarką, prawem, ekonomią, podatkami, edukacją i o kształtowanie tej swojej codzienności powinien się troszczyć. A nie mojej :)
    Argument "bo moi rodzice tam mieszkają i chce, żeby im było dobrze" mnie nie przekonuje, bo odwracając, rodzice dzieci, które wyemigrowały mieliby glosować tam, gdzie mieszkają dzieci? Na pewno też chcą dla nich dobrze :)
    Argument "bo może moje dzieci będą tam studiowały/mieszkały" również bo skoro mój syn chce studiować w USA i może tam mieszkać to co, mam mieć wpływ na ichniejszą politykę?

I też politycznie... Przeczytałam dzisiaj informacje, że banki i Min Fin - czyli wedlug obecnej opcji politycznej "jeden pies" chcą, by obniżyć progi obowiązkowych przelewów z 15 tys do 3 tys eur (12tyzł). W mojej opinii jest to tak bezczelne sięganie do kieszeni obywatela przez banksterkę, ręką uzbrojoną we władzę, że jestem skłonna poważnie rozważyć swoje decyzje polityczne w tych nawet wyborach. Moim zdaniem takie posunięcie to zagrożenie kategorii najwyższej.

Elfik, BISCA, macduska, Zofia8, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:

To fajnie jak będziesz w lipcu, Iwcia tez planuje być, to może wyjdzie nam większe spotkanko, jak nie, to mniejsze tez super :-) Ja mam nadzieję, ze polecę na Maltę, jak będzie wszystko ok ,to będę miałam 17 tydzien ciązy, to by mnie nie było od 24 lipca, wczesniej jestem

Magda*, Elfik lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze raz, bo mi zniknęło w polityce :
    Bisca, gratuluję!!! :)

Aasiula, BISCA, Elfik, Zofia8 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    no własnie tez tak slyszalam trza zluzowac gumki i cieszyc sie zyciem i sexem :)

wiecie, ale to straszne pierdoły...

aż głupio, ze się u mnie sprawdziły...
    ;)

Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, Simba, macduska, Zofia8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

;)
    Nie, u Ciebie to przez ketonal :)

Aasiula, kapturnica, kkisia, Elfik, Mega, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

;)
    no wlasnie Twoj wykres hmmm to jest zluzowanie gumek i proszszsz :D

Elfik lubi tę wiadomość

‹‹ 9266 9267 9268 9269 9270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ