35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ja byłam wściekła, ale też odpusciłam cykl, bo według lekarza "szanse są znikome, ale cuda czasami się zdarzają". No i termin mi zupełnie nie pasował.
Ja tak myślę, że u mnie to jakaś taka przekora rośnie.
Aaa i ja przecież wtedy ósemkę wyrwałam i leczyłam zęby w znieczuleniu. Kąpiel w ukropie była tylko jedna, w 12 dpo.
Coś w tym chyba jest.dorbie, malgos741, Magda*, Simba, moremi, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:buhahahaha.....
i jeszcze buhahahhahaa
nie jest to złośliwe, po prostu ja też nie mogłam sobie wyobrazić...
życzę ci, żeby cię ominęła ta salmonella z jajek...
ale ja się na jedno i na drugie szczerze ucieszę,
tylko no jakoś nie mogę uwierzyć w te jajka u mnieAasiula, dorbie, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Gupia Sabinka
u mnie ciąże są w cyklach z kilogramami na plusie
u mnie też!!! :)tylko w tłuszczyku się coś zagnieżdza
ketonal i wrzątek rules!
teraz laski tym się będzie handlować na wątku!
znaczy się ketonalem, bo wrzątkiem raczej trochę by było trudno)))))))
kapturnica, Aasiula, Mega, Simba, moremi, Sabina, macduska, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA powiem Wam, ze tym razem moja mam wie o ciąży i mi dopinguje i przysyła mi przysmaki
Sama się domyśliła, bo wiedziała, że się staramy i jak się dowiedziała o poronieniu i opowiedziałam jej, ze się będziemy starać dalej, to trochę była w szoku, ale stwierdziła, że ona chce bym była szczęsliwa. I to jest dla mnie cudne
kapturnica, Aasiula, beates, anna maria, malgos741, Elfik, Mega, Magda*, Simba, Krakonka, moremi, BISCA, Sabina, macduska, Arwena, efcia, Iwone, megan8, Zofia8, caffe, SolarPolar, ComeToMeBaby, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A powiem Wam, ze tym razem moja mam wie o ciąży i mi dopinguje i przysyła mi przysmaki
Sama się domyśliła, bo wiedziała, że się staramy i jak się dowiedziała o poronieniu i opowiedziałam jej, ze się będziemy starać dalej, to trochę była w szoku, ale stwierdziła, że ona chce bym była szczęsliwa. I to jest dla mnie cudne
dorbie, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No to zobaczymy bo ja tez totalnie wyluzowalam w tym cyklu
Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dorbie wrote:A powiem Wam, ze tym razem moja mam wie o ciąży i mi dopinguje i przysyła mi przysmaki
To naprawdę ważna rzecz mieć wsparcie w osobie mamy !
Aasiula, Elfik, BISCA, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
I jeszcze a propos Mamy3, bo ciężko mi odpuścić. Jest mi przykro.
Nie wiem, czy to akurat miała na myśli w swojej wypowiedzi, ale to prawda, że przy okazji ostatnich wyborów robiło się tu jakoś tak przytłaczająco momentami.
Sama jestem politycznie antypis i moim zdaniem Duda jest gorszym złem i już się wypowiadałam dlaczego, jednak ocenianie wyborczych sympatii na podstawie wąskiej dziedziny - medyczno-światopoglądowej może stać się pułapką. A takie chwilami odnosiłam wrażenie - że głównym powodem oceny Dudy jest jego stosunek do invitro.
No na przykład ten numer z przelewami - my tu się staramy i leży nam na sercu invitro. Jednak problem głębokiej kontroli panstwa nad obywatelami i ogromna siła przebicia lobby jednej branży dotyczy już nie tylko staraczek.
Nie wiem w końcu, jakie są poglądy polityczne Mamy3, bo zachowała je w tajemnicy, jako świetny kijeki nie o to tu chodzi, ale te żarty z moherostwem, w moim odczuciu czasami ocierały się o ten gorszy smak.
Magda*, BISCA, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:A da sie tak ???
Magda*, anna maria, Magdala, Aasiula, malgos741, Sabina, moremi, caffe, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Eeej my zbieramy Twoje opowieści i kiedyś do druku je damy. Jak znikniesz, to mój misterny plan na szybkie wzbogacenie się runie.
kurczę, ale naprawdę nie ściemniam..
krew była, sluz był...
co ja mogę, że nie mam skalniaka, nimfomanii i nie jestem butową fetyszystką, tudzież anorektyczką..to muszę pisać o mej nędznej egzystencji w szponach służby zdrowia
ale dziś dla odmiany napiszę jakie seriale warto ściągnać, tfu, zakupićBISCA, anna maria, Magdala, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, moremi, caffe, kapturnica, stara.krycha, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Strasznie się boję żeby nie było powtórki, wszystko się wyjaśni 21.05, dopiero wtedy idę do gina, dałam sobie na wstrzymanie
I staram się nie myśleć o ciąży i się nie wkręcać
dorbie, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bardzo milodorbie wrote:A powiem Wam, ze tym razem moja mam wie o ciąży i mi dopinguje i przysyła mi przysmaki
dorbie, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Egzamin poszedl dobrze. Ktos trzymal?
A w pracy sodoma z gomoria. Moge matura pisac z Henryka VI i Wojny Roz.
Ide poczytac co sie dzialo.anna maria, dorbie, Mega, Elfik, gretka, Aasiula, kkisia, Krakonka, Sabina, malgos741, BISCA, beates, moremi, macduska, Simba, Arwena, inessa, efcia, Zofia8, caffe, stara.krycha, ComeToMeBaby, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.