35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:No to zobaczymy bo ja tez totalnie wyluzowalam w tym cyklu
Aasiula, Mega, anna maria, kkisia, Sabina, BISCA, Elfik, macduska, Zofia8, caffe, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyElfik wrote:A ona wie, że sterydy bierzesz?
k... wiesz, Twoja macierz mnie wkurza, wpadnę tam pomieszkać, to jak wyjadę to ci będzie ze łzami w oczach śniadanie do łózka przynosić...
nie gotuję, nie piekę, nie sprzątam, jak ma być najazd nie moich gości spitalam..
aha, nie mam slubu zatem jestem panną z niechrzczonym dzieckiem!
wow
jak tu nie kochać?
Matka nie wierzy, że leki sprzyjają tyciu.Mega, malgos741, Aasiula, moremi, Elfik, macduska, Simba, gretka, caffe, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bisca
nie mogło być inaczej
bardzo sie ciesze :-*
Uciekam spać, bo tak ziewam ze zaraz połknęła poduszkęspokojnej nocy
anna maria, kkisia, malgos741, BISCA, Aasiula, Elfik, Arwena, efcia, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja byłam wściekła, ale też odpusciłam cykl, bo według lekarza "szanse są znikome, ale cuda czasami się zdarzają". No i termin mi zupełnie nie pasował.
Ja tak myślę, że u mnie to jakaś taka przekora rośnie.
Aaa i ja przecież wtedy ósemkę wyrwałam i leczyłam zęby w znieczuleniu. Kąpiel w ukropie była tylko jedna, w 12 dpo.
Coś w tym chyba jest.
To ja w lipcu codziennie będę się pluskac w ekologicznej cieplej wodzie!Mega, Sabina, Krakonka, moremi, Aasiula, Elfik, kkisia, gretka, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:kurczę, ale naprawdę nie ściemniam..
krew była, sluz był...
co ja mogę, że nie mam skalniaka, nimfomanii i nie jestem butową fetyszystką, tudzież anorektyczką..to muszę pisać o mej nędznej egzystencji w szponach służby zdrowia
ale dziś dla odmiany napiszę jakie seriale warto ściągnać, tfu, zakupićAasiula, Sabina, kkisia, Elfik, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Polar, Ty musisz zostać jakby co, bo ja tez urodziłam nienajpiękniejsze na świecie dziecko, a co gorsza nie pokochałam od razu, ale stopniowo (pewnie to, ze matka patrzy na dziecko w akwarium ma swoje znaczenie)..
Dzięki, że jesteś
chodź dziś i Dziobak nalał odrobinę nadziei w moje serce, ktoś jeszcze ma dziecko, oprócz mnie, które nie jest w oczywisty sposób genialne od urodzenia?
ale nie wierzę, na pewno jutro się okaże, że listki z fikusa pozbierał, przedestylował i zrobił z nich szczepionkę dla chorego kota...
znowu będę sama..
;Pmalgos741, Aasiula, Sabina, moremi, Krakonka, kkisia, BISCA, Mega, gretka, caffe, SolarPolar, kapturnica, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A powiem Wam, ze tym razem moja mam wie o ciąży i mi dopinguje i przysyła mi przysmaki
Sama się domyśliła, bo wiedziała, że się staramy i jak się dowiedziała o poronieniu i opowiedziałam jej, ze się będziemy starać dalej, to trochę była w szoku, ale stwierdziła, że ona chce bym była szczęsliwa. I to jest dla mnie cudne
malgos741, dorbie, Elfik, Aasiula, Sabina, kkisia, BISCA, efcia, Magdala, caffe, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Sabinka mi któregoś wieczora mąż puścił skalpel Chodakowskiej i co miał na myśli? he he czyli coś sugeruje.. ale ta delikatnie
moremi, Dziobak, Aasiula, Mega, Elfik, caffe, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:
chodź dziś i Dziobak nalał odrobinę nadziei w moje serce, ktoś jeszcze ma dziecko, oprócz mnie, które nie jest w oczywisty sposób genialne od urodzenia?
;P
Nawet jeśli, to przyznawanie się do tego jest politycznie niepoprawneSyn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Sabinka mi któregoś wieczora mąż puścił skalpel Chodakowskiej i co miał na myśli? he he czyli coś sugeruje.. ale ta delikatnie
zboczuch
moremi, Aasiula, Elfik, malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny