35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mi matka wczoraj kazała się odchudzić, bo żal juz na mnie patrzeć. No cóż, głupio się nie zgodzić
Zwłaszcza, że wiem, że ma rację
To tyle, pożaliłam się, idę się pluskać w mojej ekologicznie nagrzanej wodzieAasiula, Elfik, beates, Mega, Simba, macduska, SolarPolar, ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A widzisz czasem jak trza to trza ciąć i już .Ja wiem,ze Ty cykor operacyjny jestes(w sumie po takich przejsciach to Ci mozna wybaczyc )
oprócz tego w kilku klinikach mają to samo zdanie..
hsg tak, ale potem wcale nie zachecają do tych innych zabiegów, wręcz twierdzą, że się od nich odchodzi..
i co ja mogę, że tak gadają spece od bezpłodności?
wiem, że tu mamy inne zdanie i pewnie do śmierci będziemy sie pięknie różnić..
ale z tego powodu nie będę rzucać forum, bo może się okazać,że nikt się Rejtanem za mną rzucać nie będzie i co?
Głupio będzie))))))))
Aasiula, kapturnica, moremi, Simba, Sabina, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A mi matka wczoraj kazała się odchudzić, bo żal juz na mnie patrzeć. No cóż, głupio się nie zgodzić
To tyle, pożaliłam się, idę się pluskać w mojej ekologicznie nagrzanej wodzieElfik, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A płeć juz znasz??Bo ostatnio to u nas sie tu same dżądra przewijają hehehe
choc to trochę nieporęczne bo wyprawki nie mozna zrobić :>
ale mam przeczucie na dziewczynkę,ale to chyba dlatego ze po prostu nie mogę sobie wyobrazić ze mogłabym mieć chłopakadorbie, Aasiula, moremi, anna maria, kapturnica, malgos741, Elfik, kkisia, Krakonka, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:oprócz tego w kilku klinikach mają to samo zdanie..
hsg tak, ale potem wcale nie zachecają do tych innych zabiegów, wręcz twierdzą, że się od nich odchodzi..
i co ja mogę, że tak gadają spece od bezpłodności?
wiem, że tu mamy inne zdanie i pewnie do śmierci będziemy sie pięknie różnić..
ale z tego powodu nie będę rzucać forum, bo może się okazać,że nikt się Rejtanem za mną rzucać nie będzie i co?
Głupio będzie))))))))
Chyba Tobie !!!
No widzisz jak mozna sie piknie różnic ??Ja jeZdem za krojeniem , szarpaniem i wycinaniem .A Ty nie..Niby mialam Cie wywalic z przyjaciółek za te odmienne spojrzenie ale kto bedzie ze mnoM w parze ???Aasiula, moremi, malgos741, kkisia, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:wiecie, ale to straszne pierdoły...
aż głupio, ze się u mnie sprawdziły...
Ja tak myślę, że u mnie to jakaś taka przekora rośnie.
Aaa i ja przecież wtedy ósemkę wyrwałam i leczyłam zęby w znieczuleniu. Kąpiel w ukropie była tylko jedna, w 12 dpo.
Coś w tym chyba jest.kapturnica, malgos741, beates, BISCA, Aasiula, Elfik, kkisia, gretka, Simba, Sabina, macduska, Magdala, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:A mi matka wczoraj kazała się odchudzić, bo żal juz na mnie patrzeć. No cóż, głupio się nie zgodzić
To tyle, pożaliłam się, idę się pluskać w mojej ekologicznie nagrzanej wodzieAasiula, Elfik, Mega, Krakonka, Sabina, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
To tyle, pożaliłam się, idę się pluskać w mojej ekologicznie nagrzanej wodzieu mnie ciąże są w cyklach z kilogramami na plusie
kapturnica, malgos741, BISCA, Aasiula, Elfik, kkisia, gretka, Sabina, macduska, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:To fajnie jak będziesz w lipcu, Iwcia tez planuje być, to może wyjdzie nam większe spotkanko, jak nie, to mniejsze tez super
Ja mam nadzieję, ze polecę na Maltę, jak będzie wszystko ok ,to będę miałam 17 tydzien ciązy, to by mnie nie było od 24 lipca, wczesniej jestem
to powinnyśmy się zgrać terminowo
ale ty szybko zaciążyłaś ,powodzeniadorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
To tyle, pożaliłam się, idę się pluskać w mojej ekologicznie nagrzanej wodzie
A ona wie, że sterydy bierzesz?
k... wiesz, Twoja macierz mnie wkurza, wpadnę tam pomieszkać, to jak wyjadę to ci będzie ze łzami w oczach śniadanie do łózka przynosić...
nie gotuję, nie piekę, nie sprzątam, jak ma być najazd nie moich gości spitalam..
aha, nie mam slubu zatem jestem panną z niechrzczonym dzieckiem!
wow
jak tu nie kochać?
kapturnica, malgos741, moremi, dorbie, BISCA, Aasiula, kkisia, Mega, gretka, Krakonka, Simba, Sabina, macduska, caffe, ComeToMeBaby, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:wiem, że tu mamy inne zdanie i pewnie do śmierci będziemy sie pięknie różnić..
Głupio będzie))))))))
kapturnica, dorbie, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
[
A politycznie, to wolałabym, żeby każdy głosował tam, gdzie mieszka. Bo tam, gdzie mieszka ma bezpośredni kontakt z życiem codziennym, gospodarką, prawem, ekonomią, podatkami, edukacją i o kształtowanie tej swojej codzienności powinien się troszczyć. A nie mojej
Ile osób -tyle opinii
Jestem polką , Pl to moja ojczyzna.
To ,że obecnie pracuję z granicą nie zmienia faktu, że to tam jest mój dom.
I cieszę się ,że mogę mieć wpływ na to, co tam się dzieje.
Teoretycznie mogę głosować w Holandii, ale nie czuję się związana z tym krajem. Nie jestem holenderka i nie czuję się upoważniona do tego aby zmieniać jakoś ten krajMagda*, gretka, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:fajnie
to powinnyśmy się zgrać terminowo
ale ty szybko zaciążyłaś ,powodzeniaI staram się nie myśleć o ciąży i się nie wkręcać
malgos741, Aasiula, Magda*, Elfik, gretka, moremi, Sabina, Zofia8, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:ale mam przeczucie na dziewczynkę,ale to chyba dlatego ze po prostu nie mogę sobie wyobrazić ze mogłabym mieć chłopaka
buhahahaha.....
i jeszcze buhahahhahaa
nie jest to złośliwe, po prostu ja też nie mogłam sobie wyobrazić...
życzę ci, żeby cię ominęła ta salmonella z jajek...kapturnica, anna maria, Magda*, kkisia, Aasiula, malgos741, Mega, moremi, macduska, caffe lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:no widzisz, to jednak zaczekaj na mnie.
będziesz mnie uspokajać...
mnie to imponuje jaka ty spokojna jesteś.. bo ja naprawdę nie ściemniam, na mysl o porodzie się jąkam...bedziemy rodzic razem online
Arwena, malgos741, moremi, Simba, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość