35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My tu pitu pitu, a koty od godziny na jedną muchę polują. Chyba głodne są?
Aasiula, Mega, Elfik, Simba, malgos741, Arwena, Dziobak, Zofia8, Magdala, kkisia, kapturnica, BISCA, stara.krycha, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moja mama się dowiedziała niedawno..
Wymyśliła, że pewnie niedługo drugi chłopak, bo jej się w głowie uroiło, że będę miała dwóch chłopaków...
i mówi do mnie - teraz się dowiedziałam w połowie, to następnym razem to mi przed samym porodem powiesz.. aha, i przesłuchała moją siostrzenicę od kiedy wie
jedno z pytań
"mama - i co jeździłaś do Ewy i nie widziałaś, że się zaokrągliła?
siostrzenica - no co ty babciu, może i coś widziałam, ale się nie przyglądałam, a miałam się zapytać, a ty co przytyłaś, bo jakoś grubo wyglądasz???
mama - a dlaczego nie?"
jak widać, moja macierz i matka Sabiny były na jednych warsztatach "subtelność i takt w kontaktach interpersonalnych"
Siostrzenica dzielnie kłamała, że nie wiedziała, choc ja nie zamierzałam ukrywać, że wiedziała od początku, ale teraz nie chcę jej wsypać...
do mojej matki nie dociera, że mam swoje lata, nie lubię dzieci, nie chciałam chłopaka, tym bardziej następnego, że mam choroby, które są przeciwwskazaniem do ciązy..
ona wie lepiej...
Mega, Aasiula, macduska, moremi, Simba, malgos741, Arwena, efcia, gretka, ania.g, Magdala, kkisia, caffe, Sabina, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Reni, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Nawet jeśli, to przyznawanie się do tego jest politycznie niepoprawne
Elf - mój Młody zapomniał wczoraj do szkoły okularów i długopisu...
Dzisiaj ww. rzeczy mial za to zapomniał bloku, papieru kolorowego i kredek, miał mu je dowieźć rodzony ojciec, ale....
.... Zapomniał. Zostały w przedpokoju na komodzie.
Nie jest idealny - ani jeden ani drugi.
Pocieszylam Cię?Aasiula, moremi, malgos741, gretka, kkisia, caffe, Sabina, kapturnica, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:(...)
do mojej matki nie dociera, że mam swoje lata, nie lubię dzieci, nie chciałam chłopaka, tym bardziej następnego, że mam choroby, które są przeciwwskazaniem do ciązy..
ona wie lepiej...
To co, może nauczycielką jest/była?
Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
malgos741 wrote:Sabinka mi któregoś wieczora mąż puścił skalpel Chodakowskiej i co miał na myśli? he he czyli coś sugeruje.. ale ta delikatnie
ma chłopak problemy ze snem.. jak ona tak gada jak robot to naprawdę usypia,,,Aasiula, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW temacie taktownych matek:
Moja do mnie rano:
" Dzisiaj to się ładnie uczesałaś!"Aasiula, moremi, malgos741, Dziobak, gretka, Elfik, Magdala, kkisia, caffe, Sabina, kapturnica, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, Reni, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Elf - mój Młody zapomniał wczoraj do szkoły okularów i długopisu...
Dzisiaj ww. rzeczy mial za to zapomniał bloku, papieru kolorowego i kredek, miał mu je dowieźć rodzony ojciec, ale....
.... Zapomniał. Zostały w przedpokoju na komodzie.
Nie jest idealny - ani jeden ani drugi.
Pocieszylam Cię?
no ale przyznaj się - idealne nie są, ale genialne już na pewno...
choć akurat ty z tych normalnych (wg moich standardów) jesteś..
ale jak starszy wyrwał najlepszą laskę w szkolę, to raczej nie z brzydoty?moremi, macduska, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:I dlatego emigranci powinni nie mieć prawa do głosu, zwłaszcza Ci co podatków w Polsce nie płacą. Dlaczego ktoś kto nie mieszka w Polsce ma o Polsce decydować....
Nie zgadzam sie.
Moja rodzina mieszka wiec chce aby bylo im dobrze, a pozatym mnostwo ludzi przebywa za granica czasowo. Mozna tez byc patriota na wygnaniu lub zwyczajnie losy Ojczyzny leza komus na sercu.
Dziobak, gretka, kapturnica, Magda* lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Elfik wrote:
chodź dziś i Dziobak nalał odrobinę nadziei w moje serce, ktoś jeszcze ma dziecko, oprócz mnie, które nie jest w oczywisty sposób genialne od urodzenia?
ale nie wierzę, na pewno jutro się okaże, że listki z fikusa pozbierał, przedestylował i zrobił z nich szczepionkę dla chorego kota...
znowu będę sama..
;PA wybieranie kotu karmy z miski? On po prostu wie, ze jest jej tam za duzo jak na jeden posilek. I dba o kote.
moremi, Aasiula, malgos741, Elfik, kkisia, kapturnica, BISCA, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Hola hola! Klusek jest genialny od urodzenia. Np. jak raz zlecial z lozka na leb, to teraz beczy stojac na krawedzi.
A wybieranie kotu karmy z miski? On po prostu wie, ze jest jej tam za duzo jak na jeden posilek. I dba o kote.
Dziobak, Elfik, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyElfik wrote:no ale przyznaj się - idealne nie są, ale genialne już na pewno...
choć akurat ty z tych normalnych (wg moich standardów) jesteś..
ale jak starszy wyrwał najlepszą laskę w szkolę, to raczej nie z brzydoty?
jego uroda to zadna moja zasługa- nie ma się czym chwalić!
Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No. Bo kot nie musi mieć karmy 24h/doba jak merynos w jakimś paśniku
A moje mają suchą zawsze w misce. Nie są grube, nawet bym powiedziała że szczupłe i wysportowane. Jedzą kilka, kilkanaście razy dziennie ale po kilka chrupek. Nażerają się tylko mokrym - to bez hamulców. Ale mokrego nie dostają za dużo.
Właśnie myślę, jak złapać moją kocicę, żeby jej kropelkę zakropić... I nie mam pomysłuSyn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Ewka - zdaj relacje z zycia bo nic nie piszesz. Wiem ze masz duzo pracy i obowiazkow ale kilka zdan moglabys napisac. Po powrocie z Niemcow nie tykam polskiego chemicznego piwa.
chce jak najszybciej, własnie siedze i przegladam mieszkania na necieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 23:15
Dziobak, Aasiula, moremi, kkisia, SolarPolar, Sabina, stara.krycha, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczynki
głowa do poduszki tęskni...
Aasiula, Elfik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
efcia wrote:melduje sie po USG -uprosilam doktorka, przyjechal przed czasem i mnie przyjął
niestety nie wyglada to dobrze, krwiak urósł zajmuje 3/4 powierzchni macicy
widzialam pecherzyk z zarodkiem, ale o serduszku nic nie mowil, powiedzial tylko ze cuda sie zdarzaja, mam brac dupkax3, a acard odstawic
Efciaefcia lubi tę wiadomość
Zofia8