35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj organizm powoli dochodzi do siebie. Mam taka nadzieje. Planuje moje dalsze dzialania. Tracic czasu nie zamierzam
A z praca? No coz. Prowadzimy z mezem firme. Ja jestem od papierkow a w tym kraju jest ich naprawde niewiele, wiec zwykle sie obijam.
A nie spie, bo znowu wlaczyly mi sie emocje. W glowie ukladam plan.
A jak z mezem? Chyba zblizyliscie sie ostatnio???Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 05:51
SolarPolar, dorbie, kapturnica, Aasiula, BISCA, Sabina, Mega, moremi, kkisia, Krakonka, ComeToMeBaby, efcia, Elfik lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dzien dobry
Chciałam powiedziec ze testowania nie bedzie
Temp jebla w dół nie zmartwiło mnie to nawet bardzo , spodziewałam sie ze tak bedzie
Także ten za niedługo nowy cykl i nowe szanse .
Udanego dnia kochane baby
Ps
Jedyny plus to ze cycki przestały tak bolec
Czyli prolaktyna spadła a to dobra wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 07:13
Zofia8, Mega, Sabina, kkisia, kapturnica, macduska, Krakonka, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, Elfik, gretka, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry. Ostatnie wstanie w tym tygodniu troche mi humor poprawilo. Ksieciuniu wczoraj wolal usnac "ogladajac" mecz niz probowac po raz 33 zrobic mi dziecko. Czy ja mu sie dziwie? No w sumie to nie!
SolarPolar, BISCA, moremi, Mega, Sabina, kkisia, kapturnica, macduska, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, Elfik, Magdala lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Elf - mój Młody zapomniał wczoraj do szkoły okularów i długopisu...
Dzisiaj ww. rzeczy mial za to zapomniał bloku, papieru kolorowego i kredek, miał mu je dowieźć rodzony ojciec, ale....
.... Zapomniał. Zostały w przedpokoju na komodzie.
Nie jest idealny - ani jeden ani drugi.
Pocieszylam Cię?moja Młoda już kilka razy do szkoły muzycznej nut zapomniała, nagminnie gubi butelki na picie itp, itd - norma
Moja tempka zaryla nosem w ziemie dzisiaj, lekkie plamienie i bóle brzucha sa, na razie na wykresie nic nie zaznaczam, czekam na rozwój wypadkow....
A tak w ogóle to witam z kawa w dłoni i pytam: kto sie nie bal i zaj...bal słońce???SolarPolar, macduska, moremi, Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, Krakonka, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Elfik, stara.krycha, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ja nie mam skrupułów
jak mi nie pasuje to ścieram jak krede na tablicy i robie tak żeby było dobrze
to sie tyczy rzeczy materialnych, pracy, no i facetów ciuli też
Ja tez z tych "ruchliwych". Wlasnie nie dawno policzylam, ze w ciagu 17 lat zaliczylam 15 przeprowadzek, w tym 3 razy zmienilam kraj zamieszkania. Chyba wyczerpalam limit. Chociaz chuop kombinuje i chce sprzedac dom, zeby kupic inny, z orgodem, a ze mam do niego slabosc .... Pewnie mnie przekona
Zofia8, SolarPolar, moremi, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, kapturnica, macduska, Krakonka, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, Elfik, megan8, stara.krycha, inessa lubią tę wiadomość
-
No i dzien dobry.
U nas tez jutro wolne. Czli dzisiaj tak jakby piatek. A jutro tak jakby sobota. Ale w piatek ide do pracy. W niedziele ????
Udanego dnia wszystkim
Mega, AsiulaMega, Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, efcia, Elfik, stara.krycha, Magdala lubią tę wiadomość
-
Bisca, slabosc masz do ogrodu, czy do meza
? Pewno i jedno i drugie
Wlasnie zabukowalam hotel i nasza trojka wybieramy sie za tydzien na przedluzony weekend do Devon.
Bardzo nam ten wyjazd jest potrzebnyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 07:41
moremi, SolarPolar, Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Dziobak, Elfik, Magdala lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny