35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj organizm powoli dochodzi do siebie. Mam taka nadzieje. Planuje moje dalsze dzialania. Tracic czasu nie zamierzam

A z praca? No coz. Prowadzimy z mezem firme. Ja jestem od papierkow a w tym kraju jest ich naprawde niewiele, wiec zwykle sie obijam.
A nie spie, bo znowu wlaczyly mi sie emocje. W glowie ukladam plan.
A jak z mezem? Chyba zblizyliscie sie ostatnio???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 05:51
SolarPolar, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, Krakonka, ComeToMeBaby, efcia, Elfik lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Dzien dobry

Chciałam powiedziec ze testowania nie bedzie
Temp jebla w dół nie zmartwiło mnie to nawet bardzo , spodziewałam sie ze tak bedzie
Także ten za niedługo nowy cykl i nowe szanse .
Udanego dnia kochane baby
Ps
Jedyny plus to ze cycki przestały tak bolec
Czyli prolaktyna spadła a to dobra wiadomość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 07:13
Zofia8, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Krakonka, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, Elfik, gretka, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry. Ostatnie wstanie w tym tygodniu troche mi humor poprawilo. Ksieciuniu wczoraj wolal usnac "ogladajac" mecz niz probowac po raz 33 zrobic mi dziecko. Czy ja mu sie dziwie? No w sumie to nie!
SolarPolar, BISCA, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, Elfik, Magdala lubią tę wiadomość
-
Skleroza to choroba społecznamacduska wrote:Elf - mój Młody zapomniał wczoraj do szkoły okularów i długopisu...
Dzisiaj ww. rzeczy mial za to zapomniał bloku, papieru kolorowego i kredek, miał mu je dowieźć rodzony ojciec, ale....
.... Zapomniał. Zostały w przedpokoju na komodzie.
Nie jest idealny - ani jeden ani drugi.
Pocieszylam Cię?
moja Młoda już kilka razy do szkoły muzycznej nut zapomniała, nagminnie gubi butelki na picie itp, itd - norma 
Moja tempka zaryla nosem w ziemie dzisiaj, lekkie plamienie i bóle brzucha sa, na razie na wykresie nic nie zaznaczam, czekam na rozwój wypadkow....
A tak w ogóle to witam z kawa w dłoni i pytam: kto sie nie bal i zaj...bal słońce???
SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Krakonka, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Elfik, nick nieaktualny, ania.g, Magdala lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ja nie mam skrupułów
jak mi nie pasuje to ścieram jak krede na tablicy i robie tak żeby było dobrze
to sie tyczy rzeczy materialnych, pracy, no i facetów ciuli też
Ja tez z tych "ruchliwych". Wlasnie nie dawno policzylam, ze w ciagu 17 lat zaliczylam 15 przeprowadzek, w tym 3 razy zmienilam kraj zamieszkania. Chyba wyczerpalam limit
. Chociaz chuop kombinuje i chce sprzedac dom, zeby kupic inny, z orgodem, a ze mam do niego slabosc .... Pewnie mnie przekona
Zofia8, SolarPolar, moremi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Krakonka, ComeToMeBaby, efcia, Dziobak, Elfik, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No i dzien dobry.
U nas tez jutro wolne. Czli dzisiaj tak jakby piatek. A jutro tak jakby sobota. Ale w piatek ide do pracy. W niedziele ????
Udanego dnia wszystkim
Mega, Asiula
Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, efcia, Elfik, nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość
-
Bisca, slabosc masz do ogrodu, czy do meza
? Pewno i jedno i drugie 
Wlasnie zabukowalam hotel i nasza trojka wybieramy sie za tydzien na przedluzony weekend do Devon.
Bardzo nam ten wyjazd jest potrzebny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 07:41
moremi, SolarPolar, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Dziobak, Elfik, Magdala lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny